Láska, sex aneb s kým z Písně?
Kdybych si mel vybrat, tak bych milostnou noc stravil z Daenerys (dejme tomu, ze by souhlasila:-)).
[url]Slys mne rvat[/url][/u]
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kdybych si mel vybrat, tak bych milostnou noc stravil z Daenerys (dejme tomu, ze by souhlasila:-)).
[url]Slys mne rvat[/url][/u]
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Nechci spoilerovat, ale je vidět, že jsi ještě nečetl druhou Hostinu. :twisted:
ale pozor! túto geniálnu hlášku možno negovať inou, tiež geniálnou. takzvanou "divou konstantou" príklad:
Ty nevíš nic, Leto.
:lol:
Fíha, za takový OTcko (a jeste ktmu v mnou zalozenym tematu:-)) byste zaslouzili poradnej kotel...ale vzhledem k tomu, ze jsou ty Vanoce, a ze jsem se uz dlouho takhle nepobavil, vam to odpoustim:-) Jo a diky, ze aspon tady jste se zdrzeli spoileru (kdyz uz ne v tech ostatnich topickach, ktery si ted musim odrict), pac ani ja jsem to jeste neprelouskal...
ad Tyna+Tyrion...sice jsem si poprve poprskal klavesnici, ale vite, ze ji docela rozumim?:-) ja bejt zenska, tak bych volil asi stejne, ze vsech tech zapadozemskejch zrud, je on tou nejprijatelnejsi:-))
todle by se dalo tesat:-)
Díky :wink:
No, jo. Je to bída. Hromada ucházejících typů do postele, málo na celoživotní soužití....
Podivuhodná citace. :wink:
:wink: Jsem prostě šikulka.
Děkovala jsem za to, že Alek souhlasil s mou volbou Tyriona jako manžela.
Ten Alek je taky nějaký divný, ne? :shock:
Když se tak dívám na tu Týninu citaci, tak si říkám, jestli ona nemá něco společného s Chmurem. :P
Není divný. To je standardní tyrionofilium tremens. :lol:
Dobrým manželem by byl jistě také Hodor. Nebo Walder Frey. Heh heh. :roll:
Greyjoyové nikdy neposloužili lepšímu účelu, než je vytvoření živné půdy pro zdejší OT-64 diskusi. :twisted:
Jo, čtyři děti. Ale pšššt!
Joffrey, Gregor, Robert, Arys, Bronn.....
A za ten posměch vám všem přeju Ceresi nebo Lysu.
Dobře, tak Myrandu Royce. Abyste měli hezkou smrt. :twisted:
To jsem nebyl já! To ten přemoudřelý a úžasně ftipný zlovlk! Žádám satisfakci!!
Jaký zlovlk? Na jih od Zdi už zlovlka sto let nikdo neviděl. To je známo. :wink:
Jménem mužského osazenstva fóra ti děkuji. Jestli si můžu vybírat, pak bych si tedy vzal tu Cersei. Děkuji. Může být i o dvacet deka víc. :twisted: I když taková Lysa nemusela být za mlada špatná - milá, hezká, plná ideálů... to až manželství s Jonem Arrynem a hlavně všechny ty nepodařené pokusy o dítě ji zlomily. :roll: Nicméně se obávám, že většina čtenářů Písně se do ženění stejně moc nepohrne. Svatby jsou prostě příliš nebezpečné.
A co se týče posměchu, to si vyřiď v první řadě s panem profesorem Tolkienem. Ten má přece v Silmarillionu město "Tirion na Túně". :wink:
A abych nebyl úplně OT, napíšu teď něco také o Greyjoyích a Železných mužích. Doufám, že se, Aleku, díváš. :) Jestli je předobrazem Západozemí středověká Británie, pak by mohli být předobrazem Železných mužů Vikingové. To je velký objev. Ale vzpomeňme si, co všechno dokázili osídlit: Normandii, Sicílii, Island, Grónsko, Severní Ameriku... kdoví, jestli v Ašaji už není nějaká železná kolonie. :) Tak, splnil jsem svou povinnost.
Rozdelil jsem topiky a už si OT, sorry, ja vim, ze ses snazil:-)
Tyno je mi to fakt lito, ale uz to nemuzu dal tajit...ano je to tak, zadny Chmur neexistuje, to jen Tyna utrpela tezkou psychickou ujmu a obcas se vydava za muze - s tim prichazi i ono vysveletleni obdivu "Chmura-Tyny" k Tywinovi, potazmo k Tyrionovi - jsou to proste impozantni muzi:-)
Grrr. Nevím jak mé ostatní osobnosti, ale já lorda Tywina nikdy neobdivovala. To se to jednomu přijímají těžká opatření, když nedokáže soucítit a nemá svědomí. Příroda člověka vybavila celou škálou emocí, tak nemá být zbabělý a má používat všechny.
Tyriona jsem naopak vždycky obdivovala. To je fakt :wink:
P.S.: Vím, že je to off topic největší, ale mojí kámošce se včera narodilo miminko. Mám z toho radost a napíšu to sem. Komu se to nelíbí, může si to se mnou vyřídit (po pás v jámě, pochopitelně) :twisted:
Marně se snažím rozhodnout, jestli je to odvaha nebo blbost. :lol:
Jon Arryn a Robert by mohli vyprávět. Ne, počkat. Nemohli. Jsou mrtví, na co že to umřeli...? Nějaká epidemie? :twisted: :twisted: :twisted:
Óóó, to je ale nádherný nový topic.
[prophecy]"Dříve než se zlatá hvězda sedmkráte ukryje do přízračných hávů Stínu, bude tento topic nejvíce přispívaným ze všech na tomto fóru zrozených! Topic, jenž si osedlá fórum!"[/prophecy]
:lol: :lol: :lol:
Asi jsem divný, ale u toho jsem se zasmál jako u máločeho.
To je dějový zvrat, který by nevymyslel ani sám Mistr. :P
Ale určité indicie byly už v tom, že se skrývá pod maskou... :wink:
Raději prožít rok s Cersei než deset let s Lollys. Nic proti Lollys. :wink: Robert a Jon jsou extrémní případy. Zato takový Jaime si moc stěžovat nemohl... dokud nedošlo k té nešťastné události s Lancelem, Osmundem Černokotlým a Měsíčním chlapcem. 8)
Když jsme u toho Měsíčního chlapce, tak bych ho doporučovat Tyně - je milý a vtipný, i když není tak vtipný jak Tyrion :lol:
to Alek: Doporučoval bych zavedený a osvědčený název Láska, sex a něžnosti... :D Ale ani tak nepochybuju, že se návštěvnost tohoto tématu prudce zvýší...
Já bych doporučoval spíše měsíční čaj. Přeci jen... :wink: Jak to vůbec s tím Měsíčním chlapce bylo? Jestli se to v knize někde vyjasnilo, tak mi to uniklo. Je dost dobře možné, že si to Tyrion vymyslel, stejně jako s Joffreyho smrtí, ale zase na druhou stranu, tihle šašci (teď myslím Měsíčního chlapce) jsou vždycky nevyzpytatelné osoby, které se nezdají. :)
Otázka do pranice: uvidíme i pářící se draky? :P
Když už se zde o tom, s kým z Písně by do toho "šli", vyjádřil prakticky kdekdo, ani má vrozená cudnost mi nezabrání, abych zůstal stranou. :wink:
Moje horká favoritka je všeobecně známa (mám slabost pro slušně vychované dívky z lepších rodin :D ), dejte jí ještě pár let, aby vyrostla do krásy a budete slintat víc než ten starý :evil: chlípný :twisted: kozel :x Malíček!
F.....g dragons? Oh my God... :oops:
Tvoje sexuální fantazie mě nechávají chladnou. Spi si s ním sám.
To chtěl Jamieho zaručeně jenom nakvajznout
Nějak se rozmnožovat přeci musí, nebo ne? Ale zajímavých otázek k tomuto tématu je spousta, třeba: na zemi, nebo ve vzduchu? :D Jestli je tu nějaký biolog, možná by nám to mohl osvětlit.
Rozhodně mu nasadil pěkného brouka do hlavy. Trochu mi ty scény s Jaimem potom připomínaly Eyes Wide Shut. :P
Pár let a pár (stovek) kilogramů citronových zákusků. :twisted:
Myslel jsem samozřejmě "flying dragons". :wink: Pohled na letící a dovádějící draky je v mnohém podobný pohledu na běžící koně: svoboda, vzdor a nespoutanost. Divoká radost z toho, že jsou svými vlastními pány a žádní lidé je neomezují svými obvyklými majetnickými požadavky. Celá obloha je tu jen pro ně. Young, wild and free.
Trocha poezie do prosincových plískanic... 8)
No nad tim nazvem jsem si tamal hlavu pomerne dlouho, tohle bylo nakonec nejvystiznejsi, ale tvuj navrh taky neni spatny...muj prvni napad bylo stare a osvedcene "Sex, drogy, rock'n roll"...:-)
Chmurovi se nelibí, že se o něm takto mluví. Také se mu nelíbí, že kvůli jistému obdivu k velému muži jménem lord Tywin je degradován na obdivovatele lorda Freye nebo schizofreního člověka, který se někdy vydává za ženu.Krajně se mu nelíbí, že si ho tu lecjaký přesladlý, rádoby čestný a statečný pseudointouš bere do úst případně do mordy. Chmur to bere jako hozenou rukavici a výzvu přijímá. Chmur
Tak tohle ti Tyno nevěřím. Vím, že ženy při hledání muže pro rodinu, ze svých požadvaků na fyzickou krásu sleví, ale vše po určitou hranici. A Tyrion, né že není žádnej krasavec, on je obluda (fyzicky).
To může jen těžkou něčím vykompenzovat. Možná, že kdyby jste spolu museli být (podobně jako Sansa), tak by sis ho časem zamilovala. Ale dobrovolně bys podle mne do teho nešla. Ikdyž ty to víš sama nejlépe:-) Ale podle mne si jeho vyzáž trošku v duchu vylepšuješ.
Konec konců jsou tu jiní s dobrými povahovými rysy a ucházejícím vzhledem...třeba Jaime...po jeho povahové změně (má jednu ruku, ale vše ostatní má v pořádku:-)...ale ty jsi asi na tmavší že? :D
Manžel? Člověk, se kterým bych spojila celý život a byla mu věrná (ne z donucení, ale páč jsem prostě taková). Hm, tak těch tam naopak moc není. Asi Tyrion. Sice to není žádný krasavec, ale bohatě to vynahradí vším ostatním, nikdo další takový tam není.
OT: Sorry, ale fakt jsem nemoh odolat...nicmene to nic nemeni na tom, ze citovat byste se naucit mohli, asi pro tebe s Tynou udelam nake skoleni:-) anebo to neni treba a je to jen vase revolta ci snaha se nejak zviditelnit?;-) myslete pritom ale i na ty ostatni, kteri chteji citovat vas a maji s tim pak zbytecne obstrukce...
Přesně a Chmur ho obdivuje....v něčem. Jenže je těžke všechny své emoce používat, když jste od přírody zbabělec. Příroda umí být zlá:-)
Nevím jak mé ostatní osobnosti, ale já lorda Tywina nikdy neobdivovala. To se to jednomu přijímají těžká opatření, když nedokáže soucítit a nemá svědomí. Příroda člověka vybavila celou škálou emocí, tak nemá být zbabělý a má používat všechny.
Popojedem, Tyna-Chmur uz je out, aspon ze se nekdo zasmal (diky Leto):-)
abych se priznal, nepochopil jsem posledni Chmuruv prispevek (pouzivat emoce?) - tak by me zajimalo, jestli je to globalni problem nebo lokalni?:-)