Sansa, ach, ta naše malá Sansa!

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti

Ta by pobláznila každýho :wink:

Quote:
"Alek":a jeje, dalsi zamilovanej do nasi princeznicky:-)
12830323334

Komentáře

• Everett_Young napsal(a):

@Vlcacka Ten film je fantastický a bez ní by to bylo jen tříčtvrteční. Další třetiny pochopitelně pro Rena a pro miláčka Garyho.

Nějak ti nesedí počty :P

Za to můžou ty pozdní hodiny... tak dáme kus koláče ještě kytičce. :-)
  • @Krisa Herecké výkony - odpověď pro Včačku, respektive reakce na to že má někdo Megan Fox vylepenou na stěně. Plakáty - to že má někdo Megan Fox vylepenou na stěně.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @heavy_head
    Sorry, ale někdo se přede mne zase vecpal, tak jsem to místo opravy smazala.
    a nevěřím

@Krisa
    Nevyzněla.
  • Vždyť říkám, že jsem mu ten plakát počmárala, tak to dejme k ledu, protože veškeré kvality tím vzaly za své.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Everett_Young napsal(a):

@Krisa Herecké výkony - odpověď pro Včačku, respektive reakce na to že má někdo Megan Fox vylepenou na stěně. Plakáty - to že má někdo Megan Fox vylepenou na stěně.

Však právě!
  • @Krisa A co je na tom špatně?
  • @Vlcacka : jeee vlcacka si spomenula na kytičku... supeeer jeee :):):)
  • Dreamer napsal(a):

Jednak jí bylo líto mladší sestřičky a zároveň se bála postavit se proti svému budoucímu potencionálnímu choti a jeho rodině.

S tím druhým souhlasím. Tu lítost si tam podle mě spíš domýšlíte. Kdyby Sansa neměla POV, tak neřeknu, ale já tam prostě před Orlím hnízdem vidím především starost o sebe samotnou.

Je možné, že se v danou chvíli pouze rozhodla hrát mrtvého brouka (abych v ní zas za každou cenu já nehledal špatný úmysl) a následný šok odráží nepochopení, jak to mohlo Aryu tak rozzuřit.

Inu, je-li nálada vyhrocená, úloha prostředníka může být velmi ošemetná. Jednou se tu Head snažil (podle mě zcela bezelstně) urovnat konflikt mezi Jarlou a Nevadou, a málem ho rozsápaly na kousky. Něco podobného se pak stalo Sarvenovi, když neprozřetelně vstoupil do jedné ze zdejších teologických debat bez úvodního varovného výstřelu do vzduchu.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Kde je facepalm smajlík, když ho člověk potřebuje...
    @Everett_Young To, že herecké kvality nejsou vůbec důležité pro většinu vylepení plakátů se známou osobností (obzvláště když vypadá jak Megan Fox).
  • Gardien napsal(a):

@Vlcacka : jeee vlcacka si spomenula na kytičku... supeeer jeee :):):)

Velmi důležitá role Leonovy životní partnerky. To se nedá zapomenout. A fakt to myslím bez ironie.
  • @Krisa No nevím jestli ty ano, ale já na na Megan Fox nevidím nic extra.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Boha, nech to už plavat ;o)
  • @Nevada Vím že teď Krisa mluví o vzhledu, ale ani po této stránce u mě nijak extra neboduje (Megan Fox, ne Krisa)
  • upraveno 4. prosince 2012
    Everett_Young napsal(a):

@Krisa No nevím jestli ty ano, ale já na na Megan Fox nevidím nic extra.

Já ani nevím, kdo to proboha je. Touto odbočkou mě @Dreamer zcela spolehlivě vyřadila ze Hry. Já tu mám na zdi akorát Viktora Strettiho.

EDIT: a lampičku. Ta ale nejspíš nebude vzbuzovat žádné kontroverze. Byl bych velmi nevrlý, kdyby mi ji někdo zkoušel počmárat!
  • @Ugla

Buď rád.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 4. prosince 2012
    @Ugla Ta co je vidět v Transformerech v těch scénách, ve kterejch už nebylo na autoboty.
    http://www.csfd.cz/tvurce/34121-megan-fox/
  • Ach jo, proč jsem vůbec něco psala. Netušila jsem, že Megan Fox je tak výbušné téma, příště si radši slepím prsty izolepou k sobě.
    Dost řečí o Megan, naše krev je Sansa :)
  • flanker.27 napsal(a):

Dost řečí o Megan, naše krev je Sansa :)

Si zabil. :-)
  • @Vlcacka : nema koŘeny.. tak jako ja...
  • @Gardien
    No na konci filmu neměla koRena, chuďátko ovdovělé.
  • @Vlcacka @Gardien Mě se ta kytka ve filmu strašně moc líbila, a taky mám doma takovou kytku (čínský Ibišek).
  • @Ugla Daj link na tu vymenu nazorov medzi Headom a nasimi zenami, rada si to precitam :)
    @Vlcacka Bohužel tu moc Sparťanů není :)
  • flanker.27 napsal(a):

@Vlcacka Bohužel tu moc Sparťanů není :)

A ty fandíš AC nebo HC?
  • upraveno 4. prosince 2012
    @Hildegarda: Já už nevím, kde to bylo. On se navíc k žádné výměně ani nedostal, schytal to z obou stran a stáhl se z linie palby.
    @Vlcacka HC :)
  • flanker.27 napsal(a):

@Vlcacka HC :)

Tak to tě asi zklamu, sparťanka nejsem, slávistka taky ne, většinou fandím jen dobrému hokeji a často přespolňákům, co ještě neměli titul.
  • Ugla napsal(a):

@Hildegarda: Já už nevím, kde to bylo. On se navíc k žádné výměně ani nedostal, schytal to z obou stran a stáhl se z linie palby.

Ani sa mu necudujem. Tomu sa hovori palebna linia! :)
    většinou fandím jen dobrému hokeji
    I to stačí, abych tě měl zase o kousek raději :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.