Já myslím, že Sansa Arye nechtěla ublížit, možná předtím na ni byla navztekaná, ale v tenhle moment se v ní spíš praly dva pocity. Jednak jí bylo líto mladší sestřičky a zároveň se bála postavit se proti svému budoucímu potencionálnímu choti a jeho rodině.
Upřímně, vy si skutečně myslíte, že Sansa je zlá a chtěla ublížit Arye? Já teda Sanse ani Arye nemám tendence nějak nadržovat, ale tohle obviňování z toho, že jsou jedna či druhá dívka vypočítavé zlé mrchy mi tedy přijde dost mimo. Navíc srovnávat to, jak se s tím jedna či druhá snažila vypořádat a používat to jako důkaz jejich zlých úmyslů...to teda nevim. Byla to jen dvě malá nezkušená vlčata. :/
Především z toho nijak nevyplývá nic o tom, že by Sansa chtěla komukoli ublížit. Prostě ve své naivitě doufala, že to vyzní do ztracena. Popravdě Aryin výbuch - byť pochopitelný - bylo přesně to, v co mohla Cersei doufat
@Kajoush přesně tak a hlavně jsou to především sestry, strávily spolu kus života a nevěřím, že by jedna k druhé byla schopna cítit nenávist, nebo by si chtěly navzájem ubližovat. Nevím, proč mají někteří pořád potřebu jejich vzájemný vztah vyhánět do takovýchto extrémů. Taky si občas pomyslím, že bych bratra nejradši uškrtila, ale neznamená, že to chci udělat i ve skutečnosti. To, že se láskyplně oslovujeme "ty kreténe" a "blbá krávo" na ani jednom z nás nezanechalo žádné trvalé psychické následky. A tím, že mu počmárám plakát Megan Fox nebo schovám ovladač od televize a on mi na oplátku hodí za tričko pavouka nebo mi nalepí žvýkačku do vlasů si dáváme najevo, že si nejsme navzájem lhostejní. Rozhodně za tím není úmysl tomu druhému ublížit.
@Vlcacka Nejde jen o to. Když se podíváš na herecké úspěchy Natalie Portman a na její celkové hodnocení (bnemyslím jen CSFD) a srovnáš jí s Megan Fox, je jasné která z nich je lepší herečka. Dobrý příklad je film Leon, tam bylo Natalie 12 let a už tehdy na ní bylo vidět že má velký talent a na rozdíl od Megan Fox na ní v tom věku asi ani nešlo nic jiného hodnotit. Tohle je prostě objektivní shrnutí, jak říkám podívej se na jejich úspěchy a pak porovnávej.
Everette a od jakého filmu si myslíš, že jsem si Natálku zafixovala? Ano, bylo to od Leona. Ten film je fantastický a bez ní by to bylo jen tříčtvrteční. Další třetiny pochopitelně pro Rena a pro miláčka Garyho. :dance:
Komentáře
Za co Sansa může? Co způsobila? Co tak strašlivého provedla? Co všechno jí ještě přišijete?
To má být nějaký druh sarkasmu?
@heavy_head Takhle ta věta neměla a nemá vyznít!
Nějak ti nesedí počty :P