Sansa, ach, ta naše malá Sansa!

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti

Ta by pobláznila každýho :wink:

Quote:
"Alek":a jeje, dalsi zamilovanej do nasi princeznicky:-)
1262729313234

Komentáře

• Vystresovanější z těch dvou byla Sansa.
    To si asi děláš srandu ne? Z toho popisu co tu poslal Ugla naprosto jasně vyplývá jak to bylo. Tohle prostě neuhádáš.
    To ale nemyslíš vážně, viď? Sansa především nechtěla nikomu pohoršit, proto zaujala "neutrální" stanovisko. O nějakém úmyslu ublížit Arye nemůže být řeč.
    A kde najdeš jakékoli podpůrné tvrzení pro tvojí hypotézu že nechtěla nikomu přihoršit? Pro Uglovu hypotézu velicejasně svědčí Sansiny myšlenkové pochody které sis mohl přečíst v předchozích i následujících kapitolách.
    Srovnání stavu obou dívek je zajímavé, nicméně nechápu, o čem má jako vypovídat.
    Ok, tak já ti to vysvětlím. Má vypovídat o fyzickém, potažmo i psychyckém stavu obou dívek. Co tě vystresuje více? Když budeš čtyři dny lítat po lese a půjde po tobě armáda Lannisterských vojáků, nebo když si budeš v klidu odpočívat ve svém příbytku? To je asi jasný ne?
  • Já myslím, že Sansa Arye nechtěla ublížit, možná předtím na ni byla navztekaná, ale v tenhle moment se v ní spíš praly dva pocity. Jednak jí bylo líto mladší sestřičky a zároveň se bála postavit se proti svému budoucímu potencionálnímu choti a jeho rodině.
  • Upřímně, vy si skutečně myslíte, že Sansa je zlá a chtěla ublížit Arye? Já teda Sanse ani Arye nemám tendence nějak nadržovat, ale tohle obviňování z toho, že jsou jedna či druhá dívka vypočítavé zlé mrchy mi tedy přijde dost mimo. Navíc srovnávat to, jak se s tím jedna či druhá snažila vypořádat a používat to jako důkaz jejich zlých úmyslů...to teda nevim. Byla to jen dvě malá nezkušená vlčata. :/
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Především z toho nijak nevyplývá nic o tom, že by Sansa chtěla komukoli ublížit. Prostě ve své naivitě doufala, že to vyzní do ztracena. Popravdě Aryin výbuch - byť pochopitelný - bylo přesně to, v co mohla Cersei doufat
  • Především je tahle ohraná debata o ničem.
    Za co Sansa může? Co způsobila? Co tak strašlivého provedla? Co všechno jí ještě přišijete?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 4. prosince 2012
    @heavy_head
    Za co Sansa může?
    1. světová válka
    2. světová válka
    Válka v Korei
    Válka ve Vietnamu
    A jak vypověděla Miss U. (tímto Ti děkuji za pravdivé a objektivní svědectví): Způsobila vymírání dinosaurů a všechny doby ledové! Kdyby způsobila jednu tak to člověk tak nějak pochopí ale všechny? To je tedy neodpustitelné. Chudáčci zvířátka, víš kolik jich při tom pochcípalo?
    Co způsobila?
    Atomový výbuch v Hirošimě a v Nagasaki.
    1. i 2. hospodářskou krizi
    Zavraždila Kennedyho
    Co tak strašlivého provedla?
    TOHLE TI NESTAČÍ? :O
    Co všechno jí ještě přišijete?
    Tak přišijeme jí minimálně dvojnásobnou vraždu, unik daní (to na ní hodí Malíček kterej ty daně kradl) možná i nějakou tu vlastizradu. No každopádně na doživotní pobyt v Guantanámu to stačit bude.
  • @Kajoush přesně tak a hlavně jsou to především sestry, strávily spolu kus života a nevěřím, že by jedna k druhé byla schopna cítit nenávist, nebo by si chtěly navzájem ubližovat. Nevím, proč mají někteří pořád potřebu jejich vzájemný vztah vyhánět do takovýchto extrémů. Taky si občas pomyslím, že bych bratra nejradši uškrtila, ale neznamená, že to chci udělat i ve skutečnosti. To, že se láskyplně oslovujeme "ty kreténe" a "blbá krávo" na ani jednom z nás nezanechalo žádné trvalé psychické následky. A tím, že mu počmárám plakát Megan Fox nebo schovám ovladač od televize a on mi na oplátku hodí za tričko pavouka nebo mi nalepí žvýkačku do vlasů si dáváme najevo, že si nejsme navzájem lhostejní. Rozhodně za tím není úmysl tomu druhému ublížit.
  • Pokud má tahle diskuze být o tom, která z obou sester byla víc ve stresu, a která měla se kterou horší úmysly, s radostí vám ji přenechám. :roll:
  • @Everett_Young Zapomněl jsi vymření dinosaurů a všechny doby ledové. ;)
  • heavy_head napsal(a):

Především je tahle ohraná debata o ničem.
    Za co Sansa může? Co způsobila? Co tak strašlivého provedla? Co všechno jí ještě přišijete?

taky z toho mám ten pocit, že jde o jakýsi hon na Sansu.
  • A tím, že mu počmárám plakát Megan Fox
    K tomu by chtělo doplnit poznámku že Megan Fox je herecký antitalent ať si tam raději pověsí Natalie Portman
  • Everette ta aspoň hrála ve Star Wars, viď...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Everett_Young napsal(a):

K tomu by chtělo doplnit poznámku že Megan Fox je herecký antitalent ať si tam raději pověsí Natalie Portman

Obávám se, že člověk, který si vylepí plakát Megan Fox sleduje jiné kvality, než herecké schopnosti.

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Vlcacka
    To má být nějaký druh sarkasmu?
  • Krisa napsal(a):

Everett_Young napsal(a):

Obávám se, že člověk, který si vylepí plakát Megan Fox sleduje jiné kvality, než herecké schopnosti.

Co ty víš o mých kvalitách? =D

• @Everett_Young ano, jsem si jistá, že jí má na zdi přilepenou především pro její herecké kvality :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 4. prosince 2012
    .
  • @Vlcacka Nejde jen o to. Když se podíváš na herecké úspěchy Natalie Portman a na její celkové hodnocení (bnemyslím jen CSFD) a srovnáš jí s Megan Fox, je jasné která z nich je lepší herečka. Dobrý příklad je film Leon, tam bylo Natalie 12 let a už tehdy na ní bylo vidět že má velký talent a na rozdíl od Megan Fox na ní v tom věku asi ani nešlo nic jiného hodnotit. Tohle je prostě objektivní shrnutí, jak říkám podívej se na jejich úspěchy a pak porovnávej.
    Nevada mi sebrala otázku! To je nespravedlivé!
  • Nevada napsal(a):

@Vlcacka
    To má být nějaký druh sarkasmu?

Kdepák, já SW ráda! A Natálka určitě lepší než prkennej Hayden!
  • Ne, člověk, který ji má na zdi. :-)
    Věříš mi? :-D
  • @heavy_head Ty máš na zdi Megan Fox? Nevěřím. Leda by byla z druhé strany nějakého jiného plakátu.
  • Lidi, nemažte ty posty, pak to nedává smysl. ;-)
    @Everett_Young O čem to sakra plácáš?
    @heavy_head Takhle ta věta neměla a nemá vyznít!
  • upraveno 4. prosince 2012
    Koňská tvář, koňská tvář, Arya koňská tvář...* spiva si a vyzera akoby sa ho hadka o tom či Sansa mala alebo nemala rada Aryu netýkala
  • @Krisa kde?
  • Everette a od jakého filmu si myslíš, že jsem si Natálku zafixovala? Ano, bylo to od Leona. Ten film je fantastický a bez ní by to bylo jen tříčtvrteční. Další třetiny pochopitelně pro Rena a pro miláčka Garyho. :dance:
    @Everett_Young Všude, kde mluvíš o plakátech/hereckých schopnostech.
  • @Vlcacka Ten film je fantastický a bez ní by to bylo jen tříčtvrteční. Další třetiny pochopitelně pro Rena a pro miláčka Garyho.

Nějak ti nesedí počty :P
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.