Sansa, ach, ta naše malá Sansa!
Ta by pobláznila každýho :wink:
Quote:
"Alek":a jeje, dalsi zamilovanej do nasi princeznicky:-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Sakryš, ty její obrázky mě začínaj bavit :D
@svoa00 To má být snaha o vykoupení? :twisted:
No tak si pořídí dvě. Jednu s IQ 70, druhou s IQ 60 a zprůměruje dle návodu ministerstva vnitra.
Mimochodem -
InaČ ja som včera pochopil na tanečnej čo znamena s niekym sa proste nezniesť... Mali sme damskopansku volenku(už budeme končiť tak hlavne už musime mať partnerov... a stala sa taka vec že sme sa parovali a ja neviem ako som skončil s jednou babou... (kecam viem to uplne presne ale mam tu tri hodiny vysvetlovať ako som sa dal do reči s chalanom čo mal podobne dlhe vlasy ako ja, ako mi ina zas zapletala vrkoč, ako sme sa bavili ako to nemaju chalani s dlhymi vlasmi jednoduche atď.? Nemyslim si Že je to potrebné) Tak proste som s Ňou tancoval waltz, cha-chu a tak.. štandart a latino trocha.. ale proste... bolo to... bez emocí.. ako nebola škaredá, nebol to ale ani modelkovsky typ.. nebola tučna a pri vyške o asi 10 cm menej než ja mohla maŤ tak o tri kamene menej.. ako ja netancujem bohvieako(nemam dobru koordinaciu s partnerkou) no ale proste... ma to nebralo.. proste som zisťoval Že ta baba je akosi inde než ja.. proste je vzdialená... a niečo ma od nej strašne odpudzovalo.. hovorilo mi to uteč, uteč.... Doteraz to uplne nechapem ale proste.. som sa s ňou nezniesol.. a vyzerala Že to citi podobne...
Hlavní problém s nalezením partnerky s IQ nad 130 bude asi to, že velká většina lidí nikdy nebyla na profesionálních testech (ty v časopise nebo na internetu se fakt nepočítají). A mezi 129 a 131 nebude zas tak velký rozdíl ;)
Ale rozhodně holku s IQ pod 130 nebrat. To je jasný Gardiene! Toho se drž! Ber si příklad s E. Y. (podobnej ročník). Ten má pěknou, chytrou, silnou jak bejk (dělá mu bodyguarda) a ještě má ráda Martina. Takže pokud máš na oplátku co nabídnout (předpokládám že ano), hledej!