Sansa, ach, ta naše malá Sansa!

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti

Ta by pobláznila každýho :wink:

Quote:
"Alek":a jeje, dalsi zamilovanej do nasi princeznicky:-)
12829303234

Komentáře

• upraveno 6. prosince 2012
    Tak nějaká ta hezčí, i když oblečená Sansa, ať to nevypadá, že jsem zaujatá :D

image
    image
  • @svoa00 Ta je jedna z mých oblíbených. :applause:
  • A Sansa, kterou chcete objemout

image

Sakryš, ty její obrázky mě začínaj bavit :D
  • @svoa00 Hezké, obě dvě :-) Ta druhá vypadá trochu jako Sophie Marceau :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    A Sansa, kterou chcete objemout
    V bratrskosesterském smyslu ano :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Super, další materiál na fb, ale ten poslední obrázek, mno nevim nevim. Ty rukávy jsou tak špatně naskicované, že to vypadá jako by jí ruce lezly z boků.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Montezuma3 Že, hlavně to vypadá, že má rozkrok proklatě nízko a strašně krátké nožičky.
  • Konečně má tenhle topik alespoň částečně normální obsah. :-)
    @svoa00 To má být snaha o vykoupení? :twisted:
  • @heavy_head Já se vám tu snažím udělat radost a vy ten obrázek hned stráháte :spike:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ještě něco pro příznivce spojení Sansa+Sandor=VLS :)

image
  • Tak urćite by sansa bola dbra partia do spolločnosti.. ticha a usmievavá
  • @Gardien Ty jsi typ na modelky, viď? :twisted: Pořád se usmívají, jsou zdobné a pokud možno nemluví.
  • @svoa00 Osobne mam rad baby s nazorom ktore sa vedia pekne obliecť, maju IQ nad 130 a šaty si daju dobrovolne a nepride im to ako stredoveka tortura
    Gardien napsal(a):

@svoa00 Osobne mam rad baby s nazorom ktore sa vedia pekne obliecť, maju IQ nad 130 a šaty si daju dobrovolne a nepride im to ako stredoveka tortura

Tak to budeš mít asi celkem složité hledání partnerky :) (nad 130 je celkem dost)
  • @flanker.27 Né,né, animace né! :-o
  • @Gardien částečně souhlas. Vysoké IQ je podmínkou, šaty ne. Ne každé holce sluší šaty. Tím nechci říct že by byly nějak ošklivé jen jim prostě sedne něco jiného. Vzhled je částečně taky podmínkou protože keci typu "záleží jen na duši" jsou trošku mimo.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Krisa
    No tak si pořídí dvě. Jednu s IQ 70, druhou s IQ 60 a zprůměruje dle návodu ministerstva vnitra.
  • @Nevada Jen to né.
    upraveno 6. prosince 2012
    @Nevada To mě nenapadlo, ale je to rozhodně velmi inovativní řešení :)

Mimochodem -
    normálně to přehlížím, protože taky pravopis neumím...ale u hlubokých myšlenek o důležitosti IQ si to po sobě prosím důkladně přečtěte, protože u tohoto tématu hrubky fakt bijí do očí.
  • @Krisa @Nevada Nežijeme v Islámské zemi abychom si pořizovali 1-4 manželky.
    @Everett_Young Proč zrovna manželky?
  • @Everett_Young Hezká dívka s IQ nad 130 použije své IQ, zamyslí se nad souvislostmi, a pokud zvolí partnerství se samečkem, jemuž "na vzhledu záleží", tak pouze jako krátkodobý program s dobře propočtenou návratností. Tímto nic proti myšlence "na vzhledu záleží", ale opravdu je lépe ji aplikovat na poněkud jednodušší děvčata.
  • @Krisa: Prepáč, ja si to neuvedomujem... Inač moje IQ... no mam papierovo nad 135... číslo presne neviem. Problém je, Že u mňa siú pridružené syndrómi Aspenger a dysgrafia/dyslexia
  • @Isca Tak teď si mě absolutně nepochopila. Nejde o to jak vypadá, jako že bych chtěl chodit s nějkejma modelkama nebo tak, jde mi především o to abych si s ní rozuměl, ale prostě tvrdit že vzhled je naprosto nepodstatný je blbost, to je proti zákonům evoluce. Jinak co se mě a pojetí krásy týká tak mám trochu jiná měřítka než většina lidí takže to taky jistě hraje velkou roli.
  • @Everett_Young: Hmmm to mame dva

InaČ ja som včera pochopil na tanečnej čo znamena s niekym sa proste nezniesť... Mali sme damskopansku volenku(už budeme končiť tak hlavne už musime mať partnerov... a stala sa taka vec že sme sa parovali a ja neviem ako som skončil s jednou babou... (kecam viem to uplne presne ale mam tu tri hodiny vysvetlovať ako som sa dal do reči s chalanom čo mal podobne dlhe vlasy ako ja, ako mi ina zas zapletala vrkoč, ako sme sa bavili ako to nemaju chalani s dlhymi vlasmi jednoduche atď.? Nemyslim si Že je to potrebné) Tak proste som s Ňou tancoval waltz, cha-chu a tak.. štandart a latino trocha.. ale proste... bolo to... bez emocí.. ako nebola škaredá, nebol to ale ani modelkovsky typ.. nebola tučna a pri vyške o asi 10 cm menej než ja mohla maŤ tak o tri kamene menej.. ako ja netancujem bohvieako(nemam dobru koordinaciu s partnerkou) no ale proste... ma to nebralo.. proste som zisťoval Že ta baba je akosi inde než ja.. proste je vzdialená... a niečo ma od nej strašne odpudzovalo.. hovorilo mi to uteč, uteč.... Doteraz to uplne nechapem ale proste.. som sa s ňou nezniesol.. a vyzerala Že to citi podobne...
    @Gardien Já to právě normálně nekomentuji, ale zrovna u tohoto tématu je to do očí bijící :). A nebylo to myšleno na tebe.
    Hlavní problém s nalezením partnerky s IQ nad 130 bude asi to, že velká většina lidí nikdy nebyla na profesionálních testech (ty v časopise nebo na internetu se fakt nepočítají). A mezi 129 a 131 nebude zas tak velký rozdíl ;)
  • @Krisa: Bylo to mysleno obrazně Krisičko... nezlob se
  • Jednu s IQ 70, druhou s IQ 60 a zprůměruje dle návodu ministerstva vnitra.
    To bude mít holku s IQ 65:-)) Blahopřeju...

Ale rozhodně holku s IQ pod 130 nebrat. To je jasný Gardiene! Toho se drž! Ber si příklad s E. Y. (podobnej ročník). Ten má pěknou, chytrou, silnou jak bejk (dělá mu bodyguarda) a ještě má ráda Martina. Takže pokud máš na oplátku co nabídnout (předpokládám že ano), hledej!
  • @Chmur Ona má IQ nad 130. Jedna ze dvou holek co osobně znám a jsem ochotný uznat že je chytřejší než já. Ta druhá považuje sama sebe za dokonalou lidskou bytost. A jo taky jí mám docela rád.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.