Oblíbená postava?

upraveno 2. června 2011 v Akce a hlasování
Zajímalo by mě jakou máte oblíbenou postavu a jak se oblíbenost v průběhu knih vyvíjela.
Přiznám se že od začátku sjem fandil Starkům a vlastně pořád jim fandím a od krvavé svatby čtu Píseň už jenom s proncipu a abych věděl jak to skončí, také mě děsí klesající kvalita.
Favoritem pro mě byl Eddard, s Robbem a Jonem, ale poslední dobou jasně vede Brienne a Jaime...
1383941434459

Komentáře

• upraveno 29. února 2012
    Flanker: Souhlasim. V cyklistice dopuji vsichni. Naprosto vsichni. A jinde nevim, ale bojim se, ze je to podobne. A bench se odviji od tve vlastni vahy. Kdyz vazis sto, tak je jasne, ze das vic.
    Isca: Ach jo. To prece ne. Duvod byl naznacen vyse - sterace a hodne. Docela ji dnes lituju.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. února 2012
    flanker.27: Jenže já mluvila o anabolikách. Ty se teď u "tolik" neberou - jsou vynalezeny daleko "lepší a bezpečnější" věci než anabolické steroidy.
    Chmur: Tak týhle paní mi je až skoro líto, ta musela mít pěkný peklo (třeba jen ve škole)...
    A bench se odviji od tve vlastni vahy. Kdyz vazis sto, tak je jasne, ze das vic.
    Tak to platí ve všech silových sportech včetně té páky, ve které si dáváš muže k snídani:-) Jenže běžní fandové nepřepočítávají kolik procent své hmotnosti vzpěrač unesl, ale prostě považují za nejsilnějšího toho, který zvedl nad hlavu nejvíc. Tak se nevymlouvej a hoď číslo do placu:-)
    :) Mam asi 64 kilo a dam momentalne 70, takze jsem v plusu ;)
    No to je docela dost. Na Brienne to ještě není, na druhou stranu hádám, že nejsi tak škaredá.
    Takže bych to viděl na Ošu nebo Harmu Psí hlavu:-)))
    Ooo, dekuju. Ale ja zustanu radeji u Asi ;)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 29. února 2012
    Jarmila Kratochvílová se jmenuje naše učitelka dějepisu.....
    Já mám z Greyjoyů radši Victariona a Theona, ale Aša taky není špatná. Vlastně lidsky je z nich nejlepší.
    Jarmila Kratochvílová se jmenuje naše učitelka dějepisu....
    .
    No jestli vypadá podobně jako slavná atletka, tak má zřejmě značný respekt.
    Ano, o lidskou stránku mi šlo vždy především!
    -
    upraveno 29. února 2012
    Tak nic :)
    Ne, je tam carka -
    Omlouvám se, postnul jsem příspěvek do špatného topicu a jelikož tady nejdou mazat příspěvky, použil jsem -
    upraveno 29. února 2012
    Já jsem zas myslela, že to původně bylo napomenutí za off topic, tak jsem svou odpověď změnila na "Tak nic"
    Jo, uvědomil jsem si, že to tak vyznělo, proto jsem to změnil na čárku. :D
    Proc to vlastne nejde mazat?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. března 2012
    Tak sto zas nevazim, do toho mi porad este neco chybi :)
    Pravda, ze na maximum vetsinou nechodim, vetsinou zustavam na vaze, kde dam 8 opakovani. Zejtra, teda vlastne uz dneska odpoledne, du zrovna na bench, tak schvalne zkusim tentokrat do maxima.
    upraveno 1. března 2012
    A koukam, ze to ze sem prave hral s kamosem on-line se podepsalo na mem psani bez hacku a carek. Kurna musim jit spat.
  • upraveno 1. března 2012
    Tak jednou by to ani nemělo cenu :) Ale osm opakování? Ideál je obecně pro cokoliv 10-12... pro mě teda.
    Jde přeci o to. Zda chcete zvýšit sílu, nabrat hmotu nebo rýsovat a rozvíjet vytrvalost.

Ale abych nebyl out. Kdo je podle vás v Písni nejsilnější? Kromě Hory pochopitelně. Ten je mimo kategorie.
    Záleží na období. Momentálně ještě nabírám ;)
    Bohužel ta Brienne asi.
    Chmur: Sandor a pak asi Jaime.
    Jaime mi přijde spíš mrštnej než nějak neobyčejně silnej.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 1. března 2012
    Sandor, Velký Jon Umber (nezapomínejme že zabil 4 Freyské ***** na rudé svatbě a to byl značně na mol) a pak asi Brienne
    Robert? Když se uměl ohánět kladivem, musel dost uzvednout.
    Pokud Eddard nebyl žádná slabota, tak Robert musel mít dost těžké kladivo - Ned kdesi vzpomíná, že ho stěží dokázal uzvednout.
    Jo, s válečným kladivem se fakt bojuje přetěžko. Proti tomu je sekera párátko.
    A co Silný Belwas? Taky to jméno nebude mít jen na ozdobu. :)
    upraveno 1. března 2012
    AshaG napsal(a):

Tak jednou by to ani nemělo cenu :) Ale osm opakování? Ideál je obecně pro cokoliv 10-12... pro mě teda.

Přijde na cvik a na počet sérií. Tam kde se dává běžně víc než 10 už to ale většinou znamená, že je to moc lehký (s výjimkou nohou a zad). Když jedu na nějakým cviku třeba 4 série, tak první tři dám většinou 8-9, někdy 10 opakování, a v poslední pak jedu co to dá. Nicméně, to je na každým, aby si tu hranici stanovil. Mě to takhle naučil kamarád, co mě do posilování zasvětil. Když začnu bejt schopnej ve víc sériích po sobě dávat víc jak 10, znamená to postoupit o úroveň vejš :)

U něčeho ale nejedu stejnou váhu, ale postupně v dalších sériích přidávám (třeba na tricákový bench)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.