Oblíbená postava?
Zajímalo by mě jakou máte oblíbenou postavu a jak se oblíbenost v průběhu knih vyvíjela.
Přiznám se že od začátku sjem fandil Starkům a vlastně pořád jim fandím a od krvavé svatby čtu Píseň už jenom s proncipu a abych věděl jak to skončí, také mě děsí klesající kvalita.
Favoritem pro mě byl Eddard, s Robbem a Jonem, ale poslední dobou jasně vede Brienne a Jaime...
Přiznám se že od začátku sjem fandil Starkům a vlastně pořád jim fandím a od krvavé svatby čtu Píseň už jenom s proncipu a abych věděl jak to skončí, také mě děsí klesající kvalita.
Favoritem pro mě byl Eddard, s Robbem a Jonem, ale poslední dobou jasně vede Brienne a Jaime...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Isca: Ach jo. To prece ne. Duvod byl naznacen vyse - sterace a hodne. Docela ji dnes lituju.
Chmur: Tak týhle paní mi je až skoro líto, ta musela mít pěkný peklo (třeba jen ve škole)...
Takže bych to viděl na Ošu nebo Harmu Psí hlavu:-)))
No jestli vypadá podobně jako slavná atletka, tak má zřejmě značný respekt.
Pravda, ze na maximum vetsinou nechodim, vetsinou zustavam na vaze, kde dam 8 opakovani. Zejtra, teda vlastne uz dneska odpoledne, du zrovna na bench, tak schvalne zkusim tentokrat do maxima.
Ale abych nebyl out. Kdo je podle vás v Písni nejsilnější? Kromě Hory pochopitelně. Ten je mimo kategorie.
Bohužel ta Brienne asi.
U něčeho ale nejedu stejnou váhu, ale postupně v dalších sériích přidávám (třeba na tricákový bench)