Oblíbená postava?
Zajímalo by mě jakou máte oblíbenou postavu a jak se oblíbenost v průběhu knih vyvíjela.
Přiznám se že od začátku sjem fandil Starkům a vlastně pořád jim fandím a od krvavé svatby čtu Píseň už jenom s proncipu a abych věděl jak to skončí, také mě děsí klesající kvalita.
Favoritem pro mě byl Eddard, s Robbem a Jonem, ale poslední dobou jasně vede Brienne a Jaime...
Přiznám se že od začátku sjem fandil Starkům a vlastně pořád jim fandím a od krvavé svatby čtu Píseň už jenom s proncipu a abych věděl jak to skončí, také mě děsí klesající kvalita.
Favoritem pro mě byl Eddard, s Robbem a Jonem, ale poslední dobou jasně vede Brienne a Jaime...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jako fanda udělal stránky seriálu, prej hodně dobrý, zvlášť na tehdy ještě stále dřevní dobu internetu (sám jsem je nikdy neviděl, neměl jsem ještě počítač, natož připojení :), a to i s anglickou verzí. No a napsala mu nějaká ženská, co se představila jako produkční seriálu, že na ní ty stránky udělaly dojem a kdesi cosi, zkrátka za chvíli to došlo k tomu, že mu začala tvrdit, že s Lucy provozujou lesbický hrátky, že pojednou do Čech za ním a vezmou ho mezi sebe. On to bral fakt vážně, objednal na to nějakou horskou chatu, půjčil drahý auto a tak, investoval do toho opravdu dost horentní sumy v desítkách tisíc, než se osoba na druhý straně přiznala, že ho tahá za fusekli...
Asi tak. Na akademii s náma pochopitelně byla i řada děvčat, některý byly fakt dobrý holky, i kočky. Ale upřímně, fyzicky se ani ty nejlepší nám chlapům prostě rovnat nemohly.
Uznávám samozřejmě existenci koulařek, diskařek a sester Williamsových, ale pokud tohle chtěj, opravdu musej trochu na ženskej vzhled rezignovat. Taková tyčkařka Jelena Isinbajevová. Pamatuju, když se objevila na olympiádě v Sydney. Tehdy to byla pěkná holka se sportovní postavou. Postupně ale "mužněla a mužněla", až se skoro blíží dvěma sestrám, co šly do světa.
Edit: Bylo to v Athénách.
Další logický důvod pro to, aby Brienne nebyla konvenčně pohledná, je to, že v tom případě by jako jediná dědička pána z Tarthu byla už dávno pod čepcem.
Mám rád silné ženy. Fandím například Dany. Víc se mi ale líbí, když používaj ženské zbraně - sex appeal a chytrost než obvod paží. Brienne je vlastně taková nešťastnice. Snaží se vyrovnat mužům, protože jinak nemůže uspět, ale uvnitř jí bije něžné ženské srdce:-)
Asha: Pro zajímavost, kolik na bench pressu?