Co jiného číst?
Mých posledních snad 20 knih bylo všechno možné (Martinovy povíky, Irving, G.G.Marquéz, Vonnegut Jr.) jen ne kniha z fantasy ságy. Chápu, že nic tak dobrého jako icefire na trhu není, ale něco co by stálo alespoň za přečtení. Doporučte něco
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Teď jsem si půjčil od Kinga Temnou věž první díl. Nikdy jsem od téhle ikony hororu, thrilleru a možná i fantasy nic nečetl, tak jsem zvědavý. Četli jste někdo celou sérii? Líbilo se?
prvá je dosť fajn, to pôjde. a potom štvrtá je skvelá - western z dôb, ktoré predchádzajú deju.
Čtvrtá kniha je asi nejlepší, takový ucelený hořkosladký příběh.
Pak už jsem uznával to, že je to king.
Komouši nevydávali moc západních spisovatelů. A snažili se občany vzdělávat, takže nešáhli po žádných béčkových hororech. :-)
Ale ve slovenštině som čítal Mizériu. A užíval jsem si to.
Máš pravdu, Nadaný žák vyšel až 91, Mrtvá Zóna slovensky 87.
každopádne zaujímavá sága, nepatrí k absolútnej špičke u mňa (Základňa, Duna, Pán prsteňov, SOIAF, Zaklínač) ale je to lepšie ako Malaz :)
Teďka jsem dočetla zajímavé scifi - Chronolity o cestování časem, příčině a následku.
(Ale jinak je Asimov génius.)
Znám akorát Erickson, Carolly, ale určitě existují jiní autoři.