EY: No ale on je rozdíl "být u toho" a "slyšet o tom". Nemluvím o nějakých detailních záběrech, GoT koneckonců není horor. A jsem si i vědomá toho, že Ramsay není POV postava, takže u jeho "akcí" většinou v předloze taky přímo nejsme, ale zrovna tady by něco měli ukázat, pokud chtějí Ramsayho vystihnout. Jde mi o to, že Ramsíček IMHO nebude v seriálu zdaleka taková zrůdička, jenom dost velká zrůdička, aby se typickým divákům HBO líbil.
svoa00: to není vtip. Jestli Chetta hraje Owen Harper, tak budu mít takové pocity. Měli mu dát nějakou větší roli. Ale je pravda, že o Ramsíčka mám trochu strach. Iwan je skvělý, zbožňuju ho, ale vypadá tak nevinně. :D
No, řekla bych, že Ramsay bude zmetek. Chett taky bude zmetek, protože Burn vypadá jako zmetek a "hodnou" "sympatickou" roli od něj nečekám. Věřím, že Ramsayho nebudou "zesympatizovat". Bude to něco na způsob Dobrého synka - na první pohled nevinná osůbka, ale ve skutečnosti strašná svině.
Mňa upútal ten Chett. Vo svojej podstate mal morghulovať už na konci II. série (prakticky) a pochybujem, že obsadia normálne ofiko herca, ešte k tomu evidentne z viac známych kruhov, len aby ho dorazili v prvej epizóde či po prvej epizóde. Takže zrejme nahradí nejaké postavy alebo to nejako rozvinú. Dúfam, že nie na úkor Edda Záchoda.
Ja som tiež zvedavý. Hlavne ako ho tam chcú vhodiť. ,,Theon, pamätáš sa, ako zažil Robb šok, že má strýka, ktorého nespomenuli a ani raz ho neukázali. Som ti niečo podobné. Iba som šialenejší."
To snad ne. :-S Zvlášť když se nemaj moc rádi a ty příběhy jsou docela odlišný. Ale tak nevim, třeba budou líný najmout dva herce a znásilní příběh knížek ještě víc :-t
Takže by nás ukrátili o vtípek: ,,Jak může člověk vědět, že neumí létat, když neskočí?" ,,Tam je okno. Skoč..."
Nu, je možné, že radšej namiesto Aerona dajú pobožného Victariona :D A teda Aerona spoja s Victym... A amiesto Victyho pôjde za Dany sám Euron. Znie to nelogicky a debilne? Ja som si zvykol...
Máš pravdu, nedáva... A preto je to pravdepodobná verzia :)
Ale nejdeme tvorcov len przniť. IMHO Aeron bude sklamaný výsledkom volieb, ale pokorný ako Victarion, bude Eurona "následovať" ako ho "následuje" aj Victarion. A Euron mu zverí velenie nad flotilou v Štítoch (Shields), zatiaľčo neobsadený, ale spomenutý Železný Emett bude vládnuť na Štíte (Pyke). To len, aby sme z Eurona nespravili debila, čo odovzdá velenie nad celými Ostrovmi niekomu, kto nemá dôvod ho milovať. Euron tak učiní, pretože sám pôjde za Daenerys. A až tu príde tá nelogická časť, ak v knihách Dany kilne Victariona :D
Komentáře
Nejvíce se mi líbí asi Selyse, úplně v ní vidím ten studený čumák.
,,Theon, pamätáš sa, ako zažil Robb šok, že má strýka, ktorého nespomenuli a ani raz ho neukázali. Som ti niečo podobné. Iba som šialenejší."
(I když by mě nepřekvapilo, kdyby pro seriál udělali z Eurona a Victariona jednu postavu.)
,,Jak může člověk vědět, že neumí létat, když neskočí?"
,,Tam je okno. Skoč..."
Nu, je možné, že radšej namiesto Aerona dajú pobožného Victariona :D A teda Aerona spoja s Victym... A amiesto Victyho pôjde za Dany sám Euron. Znie to nelogicky a debilne? Ja som si zvykol...
Ale nejdeme tvorcov len przniť. IMHO Aeron bude sklamaný výsledkom volieb, ale pokorný ako Victarion, bude Eurona "následovať" ako ho "následuje" aj Victarion. A Euron mu zverí velenie nad flotilou v Štítoch (Shields), zatiaľčo neobsadený, ale spomenutý Železný Emett bude vládnuť na Štíte (Pyke). To len, aby sme z Eurona nespravili debila, čo odovzdá velenie nad celými Ostrovmi niekomu, kto nemá dôvod ho milovať. Euron tak učiní, pretože sám pôjde za Daenerys. A až tu príde tá nelogická časť, ak v knihách Dany kilne Victariona :D