Hra o trůny - obsazení 3. řady

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
1161719212225

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 23. září 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 23. září 2012
    Já jsem až tak skeptická, že se začínám bát, aby diváci časem neskandovali "Ramsay králem Severu!"
  • upraveno 23. září 2012
    EY: No ale on je rozdíl "být u toho" a "slyšet o tom". Nemluvím o nějakých detailních záběrech, GoT koneckonců není horor. A jsem si i vědomá toho, že Ramsay není POV postava, takže u jeho "akcí" většinou v předloze taky přímo nejsme, ale zrovna tady by něco měli ukázat, pokud chtějí Ramsayho vystihnout. Jde mi o to, že Ramsíček IMHO nebude v seriálu zdaleka taková zrůdička, jenom dost velká zrůdička, aby se typickým divákům HBO líbil.
  • upraveno 23. září 2012
  • upraveno 23. září 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. září 2012
    Meera Reed je pro mne dle fotek největší zklamání :(
    Nejvíce se mi líbí asi Selyse, úplně v ní vidím ten studený čumák.
  • upraveno 23. září 2012
    este prirobit fuziky :)
    upraveno 23. září 2012
  • upraveno 23. září 2012
  • upraveno 23. září 2012
    Chett králem severu! :D
  • upraveno 24. září 2012
  • upraveno 24. září 2012
    keď vidím tie počty nových charakterov, tak sa mi točí hlava. byť autorom seriálu tak nespím hrôzou. toľko postáv predstaviť, pripomenúť... uf uf
  • upraveno 24. září 2012
    svoa00: to není vtip. Jestli Chetta hraje Owen Harper, tak budu mít takové pocity. Měli mu dát nějakou větší roli. Ale je pravda, že o Ramsíčka mám trochu strach. Iwan je skvělý, zbožňuju ho, ale vypadá tak nevinně. :D
  • upraveno 24. září 2012
  • upraveno 24. září 2012
    No, řekla bych, že Ramsay bude zmetek. Chett taky bude zmetek, protože Burn vypadá jako zmetek a "hodnou" "sympatickou" roli od něj nečekám. Věřím, že Ramsayho nebudou "zesympatizovat". Bude to něco na způsob Dobrého synka - na první pohled nevinná osůbka, ale ve skutečnosti strašná svině.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 24. září 2012
    Mňa upútal ten Chett. Vo svojej podstate mal morghulovať už na konci II. série (prakticky) a pochybujem, že obsadia normálne ofiko herca, ešte k tomu evidentne z viac známych kruhov, len aby ho dorazili v prvej epizóde či po prvej epizóde. Takže zrejme nahradí nejaké postavy alebo to nejako rozvinú. Dúfam, že nie na úkor Edda Záchoda.
  • Škoda, že v druhé sérii vynechali Aerona. Jsem opravdu zvědavý, kdo ho v příštích sériích bude hrát.
    Ja som tiež zvedavý. Hlavne ako ho tam chcú vhodiť.
    ,,Theon, pamätáš sa, ako zažil Robb šok, že má strýka, ktorého nespomenuli a ani raz ho neukázali. Som ti niečo podobné. Iba som šialenejší."
    upraveno 27. října 2012
    .. a mám další dva pošahané bratry, kteří tady budou co nevidět taky otravovat.

(I když by mě nepřekvapilo, kdyby pro seriál udělali z Eurona a Victariona jednu postavu.)
  • To snad ne. :-S Zvlášť když se nemaj moc rádi a ty příběhy jsou docela odlišný. Ale tak nevim, třeba budou líný najmout dva herce a znásilní příběh knížek ještě víc :-t
  • súhlas s Nevadou. a myslím, že zlúčenie Victariona do Eurona je aj správne pre seriál.
    Takže by nás ukrátili o vtípek:
    ,,Jak může člověk vědět, že neumí létat, když neskočí?"
    ,,Tam je okno. Skoč..."

Nu, je možné, že radšej namiesto Aerona dajú pobožného Victariona :D A teda Aerona spoja s Victym... A amiesto Victyho pôjde za Dany sám Euron. Znie to nelogicky a debilne? Ja som si zvykol...
  • hej, nedáva to zmysel.
    Máš pravdu, nedáva... A preto je to pravdepodobná verzia :)

Ale nejdeme tvorcov len przniť. IMHO Aeron bude sklamaný výsledkom volieb, ale pokorný ako Victarion, bude Eurona "následovať" ako ho "následuje" aj Victarion. A Euron mu zverí velenie nad flotilou v Štítoch (Shields), zatiaľčo neobsadený, ale spomenutý Železný Emett bude vládnuť na Štíte (Pyke). To len, aby sme z Eurona nespravili debila, čo odovzdá velenie nad celými Ostrovmi niekomu, kto nemá dôvod ho milovať. Euron tak učiní, pretože sám pôjde za Daenerys. A až tu príde tá nelogická časť, ak v knihách Dany kilne Victariona :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.