Hra o trůny - obsazení 3. řady

upraveno 28. března 2013 v 3. řada
1171820222325

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Co takhle spojit všechny tři do jednoho? Vyhnaný mořeplavec, prorok potopeného boha s přilbou ve tvaru krakatice, sekera přes rameno, u pasu měch s mořskou vodou a páska přes oko. Ve vousech mořské řasy a přesto stále pohledný. Mocný válečník a námořník "Vraní vlas, Mokré oko" Připlul domů aby se stal pánem Železných ostrovů, muhehe.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jdou na mě mdloby :o)))
  • S tím množstvím sexu jsem schopná se vyrovnat, ale nejvíc mě na seriálu štve to prznění charakterů. A Victarion a Euron jsou zrovna tak zajímavé postavy, že by byla škoda je nezobrazit. Vždyť nejde jenom o to, jestli to ovlivní příběh, ale Martin napsal tolik zajímavých postav a HBO je vyškrtává a mění od základu.
    A zápletka s Victarionovou manželkou a Euronem je tak tak skvělá. Vždyť ty příšerné vztahy mezi Greyjoyi jsou to, co na nich miluji ze všeho nejvíc.
  • no buď tam chcú mať veci okolo potopeného boha a nechaju Aerona, alebo potom ho vôbec nepotrebujú. rozhodujúci konflikt je Euron vs Balonovci. inak trochu tu spoilujeme.,..
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • upraveno 27. října 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Brandon Gepeto: Z čeho je to zřejmé? Já chápu, že spousta vynechaných věcí je na škodu a nelíbí se ti, ale kritizovat dopředu nepodložené věci se zase nelíbí mně :)
  • Tak v tomhle souhlasím s Nevadou - Euron a Victarion by eventuálně šli sloučit, aniž by to vyžadovalo extra velké změny děje. Pokud to samozřejmě jejich příběhy v posledních dvou knížkách dovolí. BTW Ani jeden z nich k ději ságy IMHO nijak výrazně nepřispěl, zato spojenými silami... :)
  • z môjho pohľadu je veľmi ťažké adaptovať tak košatý príbeh s množstvom postáv a dejových línii. zlučovanie postáv je prirodzená vec.
    samozrejme nie so všetkým súhlasím, a určite nie sú všetci rovnako talentovaní, ale globálne je to veľmi dobrá robota podľa mňa. aj na producentskej úrovni.
    To je Daario? Možná další přejmenovaná postava :D
  • Tak ten herec bude perfektní Daario! Má úžasnej arogantní úsměv a fackyhodný obličej. Ale ty modré vlasy budou chybět...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Co proč? Vždyť vypadá jak opuchlej a špinavej Legolas!
  • Vypadá dobře...sympaťák...
    Vypadá jako nepovedená gay verze Droga. K Daenerys se bude hodit a já ho budu nesnášet ještě víc, než v knihách.
  • Kde je konec Arianovi, tomu by se určitě líbil :-)
  • Ale to nejde! Vždyť se takhle připraví o polovinu Daenerysiných monologů v potenciální páté sérii! Co z toho zbude bez "Och, modré vlasy, ách purpurový knír, éch zlatý zub, ó, modrý knír...". :D
  • fakt ste si ho predstavovali s modrým fúzom a zlatým zubom? myslím pri čítaní knihy. ja si veci až tak nevizualizujem, preto som to cca prehliadal, bola to skôr pre mňa informácia, než popis postavy. ako ste na tom vy? vizualizujete si popisy postáv, predmetov pri čítani?
  • Automaticky vidím, o čem čtu/slyším.
    upraveno 31. října 2012
    Jj, u téhle postavy jsem si nemohla pomoct.

Jinak s tímhle nemám problém, při čtení určitě nemyslím na to, že Tyrion je děsně ošklivý, každé oko jiné a navíc nemá půlku nosu (pokud to nezmíní sám autor). Ale na druhou stranu mám určitou představu některých postav uloženou v paměti a tu si vždycky při čtení promítnu. Ale Daario... to je úplně o něčem jiném.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    v hlavě se mi kniha promítá jako film, ale popravdě, modrý vlasy tam nebyly.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.