:D to je jeden starý chytácky vtip pre tých, čo nahlas premýšľajú... Podaktorí to nahlas zarvú na celú triedu napr. a až potom zistia, čo povedali...
Alebo môžeš ľudí trápiť, napríklad keď sa učiteľky, ktorá vie trocha po latinsky, spýtaš, čo znamená táto "latinská" veta... A až keď si to človek napíše, uvidí :D
...Os Abur Alados Teny
A existuje ešte skála iných ;) Tož také detinské vtípky...
Ale späť k téme - Jon nie je žiadny vlkolak. Prosto bude žiť... GRRM nie je až taký blázon, aby takto odkrajlil celkom podstatnú postavu na Zdi...
@MissUtahraptor Ty nevíš, že vlkolak se odvozuje od spojení slov vlk a lak na vlasy? Je to proto, že vlkodlaci mají mnohem větší ochlupení, než lidé, proto když si chtějí své chlupáky upravit, protřebují speciální velký lak pro vlky.Takzvaný VLKOLAK.
Phoeba: Ako povedala MU, bol to iný preklep, ale hoci tvoj príspevok bola zaujímavá hra slov ( :D ), musím ťa opraviť - po česky je to vlkodlak, po slovensky vlkolak, my tam to D nemáme :) Tož to mám dobre...
No, tomu moc nevěřím. Ale GRRM řekl, že dračí jezdec nemusí být nutně Targaryen, takže určitá možnost tu je. IMHO to bude Greyjoy, Blackfyre/Mopatis, Martell, bastardí "Stark", nebo pokud mě bude chtít hodně naštvat, tak třeba Tyrion. :-k
Pokud by každý neúspěšný kandidát skončil jako Quentyn :onfire: , tak může George zabít dvě mouchy jednou ranou a rovnou zredukovat počet postav na potřebné* minimum. :)
*potřebné pro zakončení příběhu v rozsahu dvou zbývajících knížek
Já bych to přála Tyrionovi.. už jako děcko si přál létat na dracích. Navíc je to trpaslík a takhle bude vidět svět z výšky, o které se ostatním může jen zdát.
Ako by Tyrion skrotil draka? Dany na to potrebuje bič, a to pri nich bola od začiatku, Tyriona by si ani nevšimli. S malými rúčkami nemôže švihať bičom : (
Komentáře
Alebo môžeš ľudí trápiť, napríklad keď sa učiteľky, ktorá vie trocha po latinsky, spýtaš, čo znamená táto "latinská" veta... A až keď si to človek napíše, uvidí :D
...Os Abur Alados Teny
A existuje ešte skála iných ;) Tož také detinské vtípky...
Ale späť k téme - Jon nie je žiadny vlkolak. Prosto bude žiť... GRRM nie je až taký blázon, aby takto odkrajlil celkom podstatnú postavu na Zdi...
Ale koniec koncov - má v sebe Valýriu a draci ho majú radi :)
Ale GRRM řekl, že dračí jezdec nemusí být nutně Targaryen, takže určitá možnost tu je.
IMHO to bude Greyjoy, Blackfyre/Mopatis, Martell, bastardí "Stark", nebo pokud mě bude chtít hodně naštvat, tak třeba Tyrion. :-k
*potřebné pro zakončení příběhu v rozsahu dvou zbývajících knížek