Sansa, ach, ta naše malá Sansa!

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti
1202123252634

Komentáře

• @Hildegarda myslím že jsi Uglovi právě hezky zalichotila ;)
  • @Everett_Young Pokud se považuje za většinu... :roll:
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 1. prosince 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Everett_Young : Ani Lannisteři (dokonce ani Tywin), ani Greyjoyové nebývají tolik obviňovaní, opovrhovaní a nesnášení jako Starkové. Trochu se jim v tom blíží Tyrellové. (A naopak nesmyslně adorovaní jsou Martellové.)
  • @Nevada Proč jsou nenávidění Starkové? :O
  • @Nevada A tuhle informaci čerpáš z čeho? Já sám jsem příznivcem Starků, hlavně kvůli vlkům, a přijde mi, že je to bezkonkurenčně nejoblíbenější rod, minimálně na tomto fóru. Dokonce až tak, že jsou pak jejich špatné činy všelijak omlouvány a přehlíženy a to už se mi moc nelíbí. Ono jestli to nebude tím, že přes všechen ten obdiv pak tito lidé nevidí jejich chyby a když se někdo opováží na ně upozornit, hned je viněn z nesnášenlivosti vůči Starkům...
    A tvrdit, že jsou opovrhovanější než krakatice? Vždyť většina z jejich rodu vyletěla z bodovačky skoro dřív, než se začlo hrát.
  • upraveno 1. prosince 2012
    S výrazem "nenávidění" jsem to trochu přehnala.
    Dokonce Rickon tady byl obviňovaný jako rozmazlený a nezvladatelný... Dál jsem měla rozepsaný delší příspěvek, ale jednak by to bylo mimo téma a jednak pravděpodobně zbytečné, tak jsem to smazala. Popojedem.
  • @Ugla Nemam typicky zensky zvyk, skor zvyk statistika, co mal semester faktorovej analyzy a trochu psychlogie k tomu ;-)
    Mne nepripada ako synonymum "nepadat z zenske na zadek" a EYove pochvalne zatleskani pri kazdej poznamke o tej svini Sanse.
    Enough is enough.
    Freud mal predsa pravdu...
  • @EY: (vysvětluji) Prostě mají dojem, že jí to dáváš až příliš sežrat. Ležíte zakopáni na dohled v zemi nikoho, další přestřelky nic neřeší - obě strany mají důvod bránit svůj zákop, a já si v tom druhosledovém jdu též zdřímnout..
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • @Everett_Young : Neber si to tak.... Mňa len zaujalo že prave nas dvoch obviňujú z toho ě všetko hádžeme na starkov.. nás s našou posadnutosťou Aryou...
  • Pokud by Sansa opravdu byla Malíčkův bastard tak se nabízí otázka jestli si je toho sám Malíček vědom...
    ps.Hlásím se do Sansa fanklubu
  • Sansu vyřešíme zítra, děcka. Dneska se mi už nechce. ;-)
    upraveno 2. prosince 2012
  • @Everett_Young A já myslel, že už jsi vyléčený. =D
    To se nedá léčit, z toho musí vyrůst. I když snad možná elektrošoky by mohly zabrat ;o)
  • @heavy_head Ty jsi asi nečetl ten uglův příspěvek a mojí reakci že?
  • @Nevada ty 3 slovy TŘI smajlíci napovídají že to není myšleno zcela vážně.
  • @Everett_Young Jen tak zběžně. Nebylo tam nic překvapivého, ne? :-)
  • @Everett_Young To je jako na odvykačce. Já se můžu snažit jak chci, a když už mi nepřipadáš tak šílený, tak zas někdo něco napíše a ty do toho spadneš znova. :twisted:
  • @heavy_head ale jistě že bylo. Pohled nezaujaté objektivní osoby (Ugly) dobře znalé efektivních výchovných prostředků.
  • @heavy_head Náhodou, ten "absťák" co jsem měl když jsem v Tanci s Draky nenašel ani jednu kapitolu Sansy se mi docela líbil. :twisted:
    @Everett_Young : Cywe, tři jsou málo. Musíš aspoň 5, nejlépe 15. Teprve potom Tě
    a) začnou vnímat
    b) všichni pochopí, že jsi kopa srandy a tak vůbec bezva cool

(Pochopitelně, že jsem tou poznámkou nereagovala na Tvůj poslední post, ale obecně.)
    @Nevada Začnou mě vnímat? Ale koho tím myslíš? Kdo jsou ti "ONI" co mě začnou vnímat?

:D :D :D :D :D

Na tvojí radu je zde 15 smajlíků (uvidíme co se stane): :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D (wow, funguje to, začínám se cítit strašně COOL)
    Málo hejbací, ale zlepšení to je.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.