@Gardien Euron se zřejmě spoléhá na dračí roh, na to, že Victarion nebude mít dost odvahy to nakonec udělat, a že se V. před draky podělá strachy. A minimálně v bodech 2 a 3 bych mu i dala za pravdu.
@Nevada Oša říká mistru Luwinovi poté, co ji obtěžuje Theon něco ve smysli: " V zemi odkud pocházím chlapi takové jako je on sežerou a jejich kostma si vyčistí zuby." Proto si taky myslím, že je ze Skaggosu.
@Phoebea Zacernujem kvoli expresivnemu vyrazu, nie kvoli prezradeniu deja :). Myslim na citlivejsie povahy :) Ta zena sa mi zda prilis zvyraznena na to, aku rolu tam zatial hra. A jej reakcia na Morroqa...
Ta tmavá ženská? Její reakce byla první chvíle, kdy mě zaujala - ale může to být jenom detail, který nebude hrát žádnou roli, jenom z ní má udělat něco víc než vagínu. BTW Kdybych neznala jiné Martinovy ženské postavy, spadla by mi brada na zem z toho neskutečnýho šovinismu :D
Mám otázky... Nevie niekto o Valaryskych mečoch viac? Koľko ich teraz je? Koľko ich bolo? ako sa do kraľovstiev dostali? A Čo sa stalo s tými známimi? Napríklad s Dark Sister? Blackfyre?
Spolužiak dnes vytvoril teóriu o tom, že Mance chcel zdolať Zeď už v Hre, už bol pripravený zatrúbiť na Jorahmundov roh, keď tu zrazu... Tsssssss... A hore na Zdi akurát Tyrion vypĺňa svoje celoživotné želanie... Keby je to spracované do greafickej komiksovej formy, bol by to skvelý joke :)
Aké by malo byť pravé meno bastardov Jaimeho a Cersei? Dáva sa to meno podľa toho kde sa narodili? Kde žijú? Alebo podľa bydliska rodičov? Jon je Snow ale pokiaľ viem nenarodil sa na severe, je Snow lebo tam prežil značnú časť života? Takže Jofrey je Waters? Alebo je Jon Snow podľa otca/matky v tom prípade by to bol Jofrey Hills.
Není to teorie,spíš takové What if... Co kdyby Balon Greyjoy vstoupil do války ve spojenectví se Starky?Takový Lannisport a okolní državy skýtají určitě lepší kořist než chudobný Sever a po vypravení tří armád by sotva měl početnou posádku.
Komentáře
bingo ;o)
@Gardien
Euron se zřejmě spoléhá na dračí roh, na to, že Victarion nebude mít dost odvahy to nakonec udělat, a že se V. před draky podělá strachy. A minimálně v bodech 2 a 3 bych mu i dala za pravdu.
Proto si taky myslím, že je ze Skaggosu.
Theon nemůže být král železných no chance..
A co sípíš z té ženy?
Ta zena sa mi zda prilis zvyraznena na to, aku rolu tam zatial hra. A jej reakcia na Morroqa...
Nevie niekto o Valaryskych mečoch viac? Koľko ich teraz je? Koľko ich bolo? ako sa do kraľovstiev dostali? A Čo sa stalo s tými známimi? Napríklad s Dark Sister? Blackfyre?
Jon je Snow ale pokiaľ viem nenarodil sa na severe, je Snow lebo tam prežil značnú časť života? Takže Jofrey je Waters? Alebo je Jon Snow podľa otca/matky v tom prípade by to bol Jofrey Hills.
Co kdyby Balon Greyjoy vstoupil do války ve spojenectví se Starky?Takový Lannisport a okolní državy skýtají určitě lepší kořist než chudobný Sever a po vypravení tří armád by sotva měl početnou posádku.