Jon Sníh

upraveno 31. března 2011 v Postavy a bytosti
14749515253

Komentáře

• upraveno 21. prosince 2012
    @MissUtahraptor Nojo, tak sorry :-). A já zapomněl že Rhaegar je vlastně ve skutečnosti drak, takže tady se to přímo nabízí...
  • Jenže ta plíseň na poličce právě podle mě nemá schopnost cestovat v čase. :D
    Jediným místem, kde na jihu rostou čarostromy, je Ostrov tváří... Hmm. :-k
    @sveva Nepodceňuj plíseň. :onfire:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Plíseň ledu a ohně
    @Norvos97 No, kdyby to byla plíseň napadající převážně čarostromy, zavlečená ze severu... :king:

@Branislav_Gepeto =D
  • @sveva Všichni mrtvý nejsou. Do věže s Nedem vstoupil Howland Reed a ten ještě žije.
    A když už jsme u toho, tak nakonec třeba ještě žije i Rhaegar. :-) Jak znám Martina (po zkušenosti v Tanci), tak ten je klidně schopnej napsat, že byl pod maskou, a Robert na trojzubci zabil někoho jemu podobnýho, zatímco Rhaegar se schovával někde v jeskyni a smál se mu. =D
  • @Norvos97 Jasně! Když tam nemusel být Robert, tak proč Rhaegar? To by vysvětlovalo tu obhrublou mluvu při finálním souboji s Tonym! =D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Nechte už chudáka malou holku...
  • Ozaj čo je s Hovlanom Reedom teraz?
  • @Gardien Teraz je zalezlej doma a čeká až ho Martin pošle na hřiště.
  • upraveno 30. prosince 2012
    @Everett_Young Stráž je úžasna nikto sa tam nedostane
  • Možná to je moje zbožné přání projevující se jako halucinace, ale viděla jsem kdysi s GRRM nějaký rozhovor, kde říkal, že Howlanda vytáhne z klobouku, jen ještě neví, jestli ve Vichrech nebo ve Snu. Bylo to možná před rokem (snad na nějakém conu), ale to video už asi nevyhrabu.

Primárně se Reed asi objeví kvůli té Robbově závěti. Představuju si to nějak tak, že jednoho krásného dne se na Zimohradu objeví Mormontice s Gloverem a Howlandem Reedem, a triumfálně zamává tím papírem před nosem tomu, kdo se bude zrovna prohlašovat za pána Zimohradu...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Pri mávaní papierom som si spomenul na.. Emonda? Jak sa volal ten Frey, čo si teraz zohrieva svoju freyovskú prdel v Riekotočí.. Ten tiež furt mával :D
    Emmon.
  • upraveno 30. prosince 2012
    No tak jsem to trochu přehnala s tím optimismem. :) Ale Maege Mormont s Reedem určitě něco kuchtí, ne že ne. Jinak moc nechápu, proč se tak dlouho neobjevila na scéně. Medvědice by se přece neschovávala v bažinách... (za předpokladu, že do Stráže vůbec došla)
    Pokud by to Martin napsal stylem "jednoho krásného dne se na Zimohradu objeví Mormontice s Gloverem a Howlandem Reedem, a triumfálně zamává tím papírem před nosem", tak bych tipla, že jeden z nich přijde o hlavu hned, druhý skončí za neveselých podmínek v zajetí
    a třetí bude na útěku, pravděpodobně zraněný a bez větší šance na brzkou pomoc (asi Reed) :)
  • Reed must not die
    Jo, a s tou poslední vůlí ohledně Jona bych to stejně neviděla až tak růžově. V Bouři mečů si ji sice Robb nechá potvrdit od svých vazalů, ale nevypadá to, že by ji dal Maege nebo Gloverovi. Když jim krátce předtím oznamoval, že pojedou do Šedé stráže, tak taky sdělil, že písemné rozkazy budou všechny falešné pro případ, že by padli do zajetí. Pokyny pro Reeda byly jen ústní. Takže pochybuju, že by některého z nich vybavil jedinou verzí své poslední vůle.
    @Gardien
    Ale to víš, že může.
  • Mne len neda spať to jazero, bažinar.. ľad... jazero
  • Mávání papírem se zatím vůbec neosvědčilo. Mnohem jistější je usekat uchvatitelům hlavy a těmi pak zamávat lidu. Ten papír je pak taková třešnička na dortu..
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.