Pánové a dámy vemte si tu matematiku za ruku, a odveďte ji do prdele. Chci se bavit, ne číst tyhle bláboly.
Pár vtipů na odlehčení:
Noc. Partyzáni utíkají přes pole před německou rojnicí. Uvidí opuštěné stavení a vyschlou studnu. Rychle zalezou do studny a čekají. Přijdou němci a dva se baví nad studnou. Partyzáni dělají ozvěnu: Němec: Kte sou partisani? Dva ve studní: Kte jsou partisani? Kte jsou partisani? Němec: Asi jsou v lese. Dva ve studni: Asi jsou v lese... Asi jsou v lese. Němec: Co ktyš jsou ve studni? Dva ve studni: Co ktyš jsou ve studni? Co ktyš jsou ve studni? Němec: Tak tam hoď granát! Dva ve studni: Asi jsou v lese.... Asi jsou v lese...
Lovci na Sibiři nesou zabitého medvěda. Putin jede okolo na koni a ptá se: Tak co grizzly ? grizzly? Lovci odpovídají: Niet, strilali.
Rozhovor v moskovském rádiu: - Skazite Natasa Ivanovna! Kak vy, uspesnaja profesorka, stalis prostjitutkou? - Hmm, sama neznaju. Prosto scastie.
Malá loď naburala do velké ruské lodě. Ruský kapitán vytáhl ztroskotance na palubu a říká kapitánovi malé lodě: - Pacemu ty najebal do majevo karaba? Kapitán pokrčí rameny. - Sprechen Sie Deutsch? Kapitán nereaguje. - Parlez vous francais? Kapitán nereaguje. - Do you speak English? - Yes Sir !!! - Yes? Tak pacemu ty najebal do majevo karaba?
@Blackfish A co si to nepovedal hned, ze sa chces bavit?
Jeden stary ale dobry: Jednou takhle vtrhne naštvaná zuřivá derivace do hospody, kam chodívají funkce. Polynomy rychle vypadnou, ostatní funkce taky dostanou strach a klidí se jí z cesty, jen ex tam zůstane sedět. Derivace se rozčílí a zařve: "A co ty, ty se mě nebojíš?" No a ex v klidu prohlásí: "Já jsem přece ex, samozřejmě, že se tě nebojím." A ta derivace prohlásí: "No jo, jenomže já jsem dneska nasraná a derivuju podle y!"
Za druhé světové války přijde německý voják ke svému veliteli a říká mu:"Herr Oberstumfuhrer, já bych chtěl nějaké vyznamenání, neboť se mi před chvílí podařilo zastřelit 30 Sovětských Střelců.""Ja, das ist gut. To si fakt zaslouží pochvalu, ale pověz mi, jak jsi poznal, že to byli právě Sovětští Střelci?""No, měli na přilbách napsáno SS!"
@Hildegarda Dobrý je i zadat do googlu "hledám...", "sháním...", "kde seženu...", "Kde sehnat...". Zrovna teď mi to na "kde seženu" nabízí: - postinor - placku s Karlem - testosteron - fimo hmotu
Fakt by mě zajímalo, jak se ty věci dávají k sobě. A proč mi je to nabízí, když jsem zatím žádnou z těch věcí nikdy nesháněla a shánět doufám v nejbližší době (zvlášť některé) nebudu :)
Vyhledávače nabízejí ta slova nebo fráze, která jsou nejčastěji vyhledávána (napsána do vyhledávacího řádku), a nebo se najčastěji vyskytují pospolu někde na webu.
"Vyhledávací dotazy zobrazené v rámci automatického doplňování odrážejí vyhledávací aktivity všech uživatelů na webu a obsah na webových stránkách indexovaných Googlem. Pokud jste navíc přihlášeni k svému účtu Google a máte zapnutou Webovou historii, mohou se zobrazit návrhy vyhledávacích dotazů založené na relevantních vyhledáváních, která jste provedli v minulosti. Při vyhledávání jména osoby se navíc mohou zobrazovat profily Google+. Kromě profilů Google+ byly všechny předpokládané vyhledávací dotazy, které se zobrazují v rozbalovacím seznamu, v minulosti zadány uživateli služeb Google, nebo se nachází na webu."
Komentáře
Pár vtipů na odlehčení:
Noc. Partyzáni utíkají přes pole před německou rojnicí. Uvidí opuštěné stavení a vyschlou studnu. Rychle zalezou do studny a čekají. Přijdou němci a dva se baví nad studnou. Partyzáni dělají ozvěnu:
Němec: Kte sou partisani?
Dva ve studní: Kte jsou partisani? Kte jsou partisani?
Němec: Asi jsou v lese.
Dva ve studni: Asi jsou v lese... Asi jsou v lese.
Němec: Co ktyš jsou ve studni?
Dva ve studni: Co ktyš jsou ve studni? Co ktyš jsou ve studni?
Němec: Tak tam hoď granát!
Dva ve studni: Asi jsou v lese.... Asi jsou v lese...
Lovci na Sibiři nesou zabitého medvěda. Putin jede okolo na koni a ptá se: Tak co grizzly ? grizzly? Lovci odpovídají: Niet, strilali.
Rozhovor v moskovském rádiu:
- Skazite Natasa Ivanovna! Kak vy, uspesnaja profesorka, stalis prostjitutkou?
- Hmm, sama neznaju. Prosto scastie.
Malá loď naburala do velké ruské lodě. Ruský kapitán vytáhl ztroskotance na palubu a říká kapitánovi malé lodě:
- Pacemu ty najebal do majevo karaba?
Kapitán pokrčí rameny.
- Sprechen Sie Deutsch?
Kapitán nereaguje.
- Parlez vous francais?
Kapitán nereaguje.
- Do you speak English?
- Yes Sir !!!
- Yes? Tak pacemu ty najebal do majevo karaba?
Jeden stary ale dobry:
Jednou takhle vtrhne naštvaná zuřivá derivace do hospody, kam chodívají funkce. Polynomy rychle vypadnou, ostatní funkce taky dostanou strach a klidí se jí z cesty, jen ex tam zůstane sedět. Derivace se rozčílí a zařve: "A co ty, ty se mě nebojíš?" No a ex v klidu prohlásí: "Já jsem přece ex, samozřejmě, že se tě nebojím." A ta derivace prohlásí: "No jo, jenomže já jsem dneska nasraná a derivuju podle y!"
Zrovna teď mi to na "kde seženu" nabízí:
- postinor
- placku s Karlem
- testosteron
- fimo hmotu
Fakt by mě zajímalo, jak se ty věci dávají k sobě. A proč mi je to nabízí, když jsem zatím žádnou z těch věcí nikdy nesháněla a shánět doufám v nejbližší době (zvlášť některé) nebudu :)
http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=cs&answer=106230
"Vyhledávací dotazy zobrazené v rámci automatického doplňování odrážejí vyhledávací aktivity všech uživatelů na webu a obsah na webových stránkách indexovaných Googlem. Pokud jste navíc přihlášeni k svému účtu Google a máte zapnutou Webovou historii, mohou se zobrazit návrhy vyhledávacích dotazů založené na relevantních vyhledáváních, která jste provedli v minulosti. Při vyhledávání jména osoby se navíc mohou zobrazovat profily Google+. Kromě profilů Google+ byly všechny předpokládané vyhledávací dotazy, které se zobrazují v rozbalovacím seznamu, v minulosti zadány uživateli služeb Google, nebo se nachází na webu."