Vytaženo z plkárny FI: Máte gumičku určité délky, na jejím začátku je blecha. Ta gumička se začne roztahovat určitou rychlostí a blecha po ní určitou rychlostí půjde. Otázka je jestli vždycky dojde až nakonec. Popřípadě za jak dlouho.
Záleží na rozdílu rychlostí. Pokud nemáš danou konkrétní rychlost a neomezený počet možností, tak to vždy nebude protože v některých případech bude rychlost blechy stejná nebo menší než rychlost gumičky. Na druhou stranu, gumička se po natažení do určité délky roztrhne tudíž má svojí hranici, kdežto blecha může skákat do zblbnutí.
Seděj chlapi v hospodě a najednou Franta povídá: "Chlapi, tak mám takovej dojem, že už tady s váma dlouho nebudu". A ostatní na to: "Co blbneš? Vždyť máš ještě spoustu síly, zdravej seš jak řípa".. Franta na to: "O to by nebylo, ale tady skrz okno jasně vidím, jak už si pro mě jde moje stará".
Škoda, že už pořady typu Česká soda nebo Alles gutte nemají na obrazovkách šanci. :-(
Ještě jsem se chtěla vrátit k tomu běžci ve spojitosti s moderním internetovým humorem. Je zajímavé, že se klidně zveřejní fotka člověka v nějaké trapné situaci, ale pečlivě se retušuje facebooková konverzace včetně avataru.
Jedou černoši s bělochama v autobusu, bílí vepředu, černý vzadu a černoši samozřejmě protestujou, že je to diskriminace a že chtěj dopředu. A řidič jim říká, "Je mi jedno, kdo má jakou barvu, pro mě jste všichni modrý. Tak si vystupte a pak si zase nastupte a sedněte si teda jinak". Tak všichni vystoupěj, začnou znova nastupovat a řidič se tak na ně kouká a říká:"Všichni jste modrý, ale tmavě modrý půjdou dozadu!!"
Komentáře
Jede beznohej a plašatej na motorce.
Plašatej: "Šlápni na to, ať nám vlajou vlasy!"
Je to desne nemorálne, ale bolo to vtipné
Máte gumičku určité délky, na jejím začátku je blecha. Ta gumička se začne roztahovat určitou rychlostí a blecha po ní určitou rychlostí půjde. Otázka je jestli vždycky dojde až nakonec. Popřípadě za jak dlouho.
Co myslíte? :D
Akorát si nejsem jistý, kde má gumička začátek a kde konec?
Seděj chlapi v hospodě a najednou Franta povídá: "Chlapi, tak mám takovej dojem, že už tady s váma dlouho nebudu".
A ostatní na to: "Co blbneš? Vždyť máš ještě spoustu síly, zdravej seš jak řípa"..
Franta na to: "O to by nebylo, ale tady skrz okno jasně vidím, jak už si pro mě jde moje stará".
A na účet toho odcházejícícho. Von je úplně z jinýho světa!
Ještě jsem se chtěla vrátit k tomu běžci ve spojitosti s moderním internetovým humorem. Je zajímavé, že se klidně zveřejní fotka člověka v nějaké trapné situaci, ale pečlivě se retušuje facebooková konverzace včetně avataru.