@Everett_Young Tos mi neměl připomínat, ach jo. @Kolikokoli Zápisník jedné lásky bude tenhle týden v bedně. A ve výčtu ti chybí Anglický pacient (i když knížka je ještě epší).
@BenNevis Precitala som si obsah a nemozem si pomoct, ale veta "Dal dvěma tahy mat místnímu lékaři - přeborníkovi v šachu", naznacuje, ze je to skor komedia :). Alebo vymyslel aj novy sachovy tah :)
@flanker.27 Tak to si ten najlepsi film nevidel :)
@Hildegarda Asi zapomněli uvést, že ta partie už byla rozehraná. :-) (připomíná mi to moje zkratky, kdy pak nikdo nerozumí, co jsem tím myslela) Je to taková komedie po americku, že se člověk zasměje tak dvakrát po celý film.
@Arutha2321 Já to plánuju zkusit normálně na ABC s tímto doplňkem: https://mediahint.com/ Pokud se nepletu, tak je jak do Chromu, tak do Firefoxu. Nicméně nedoporučuju mít ten doplňek zapnutý pořád, těžko říct kudy tak cestují bloky dat z tvého PC.
//No jdu zkusit jestli to bude vůbec možné sledovat na ABC hned teď. //Seriály mi tam sledovat jdou, jestli pujdou oscary netuším, uvidím večer.
Komentáře
@Kolikokoli Zápisník jedné lásky bude tenhle týden v bedně. A ve výčtu ti chybí Anglický pacient (i když knížka je ještě epší).
"Dal dvěma tahy mat místnímu lékaři - přeborníkovi v šachu", naznacuje, ze je to skor komedia :). Alebo vymyslel aj novy sachovy tah :)
@flanker.27 Tak to si ten najlepsi film nevidel :)
//No jdu zkusit jestli to bude vůbec možné sledovat na ABC hned teď.
//Seriály mi tam sledovat jdou, jestli pujdou oscary netuším, uvidím večer.