@Everett_Young To byl mimochodem taky jedinej západní tank, kterej Rusové hodnotili výrazně kladně. O shermanech povídali zhruba toto: "No, je hezký, že je uvnitř všechno vypolstrovaný, ale jen do tý doby než to dostane zásah. Pak akorát všechna ta koženka začne hořet..."
Valentine si cenili pro nízko uloženej motor, slušnej poměr výkonu k hmotnosti a tím pádem slušný pohyblivosti a relativně slušný palebný síle.
@MissUtahraptor Jéé, niekto zdieľa niečo čo som vytvoril, na icefire :D Jeden z mojich najväčších úspechov :dance: ( vlastne, toto je už druhý obrázok :) ) Každopádne vďaka, ja som veľmi rád že sa to niekomu páči a fakt si to veľmi cením :-). Vlastne ten plagát bol vlastne tvoj nápad, jediné čo som tam pridal ja bol ten palec :)
@Gardien Som rád že sa ti páči :) ( teda ak myslíš ten Dreadfortský plagát :D )
@flanker.27 Moje slova preveri cas. Tak ako klasiku :) Podla mna je to reklamna kampan a prvym voditkom je, ze ta pipinka vobec nie je na fb, co sa predsa slecne s jej postavenim nemoze stat :) U nas si Boris Kollar vybera zasadne cez fb :)
Komentáře
Valentine si cenili pro nízko uloženej motor, slušnej poměr výkonu k hmotnosti a tím pádem slušný pohyblivosti a relativně slušný palebný síle.
@Gardien Som rád že sa ti páči :) ( teda ak myslíš ten Dreadfortský plagát :D )
,,Prečo musím byť spútaný na tomto kresle?"
,,Zahráme sa takú hru... Volá sa... Existuje Boh?"
Pamatajte na moje slova, ked to buchne :)
Podla mna je to reklamna kampan a prvym voditkom je, ze ta pipinka vobec nie je na fb, co sa predsa slecne s jej postavenim nemoze stat :)
U nas si Boris Kollar vybera zasadne cez fb :)