@Tenebris Ono je otázka, jestli to je Jeyne, koho Jaime poslal na Skálu. A pokud bude mít Robb dědice, pak padá ta verze, že Robbovým dědicem bude Jon (když pominu, že není jisté, že to do toho dopisu napsal).
Proboha co si slibujete od malého mrněte, které by snad teoreticky Jeyne porodila? Že se za 18 let vylodí s najatými žoldáky poblíž Bílého přístavu a vezme si co je po právu jeho? Oh, wait...
Napadlo už kohosi, že slovo Targaryen je odvodené od slova Tarkán? Akurát píšem jeden krátky príbeh a potreboval som originálne slovo pre šľachtica, nuž som teda okamžite vzal slovo Tarkán, ale nechcel som to tak nechať, tak som zamenil podvedome bez premýšľania K za G a keď som videl slovo Targ, okamžite ma napadlo Targaryen.
Docela mě baví představa Jeyne s bubnem, kterak se nenápadně plaví po proudu řeky několik mil, aby společně s Černou rybou unikla lannisterským vojákům... =D
Musela by otěhotnět před Rudou svatbou... a následné obléhání Řekotočí trvalo několik měsíců (Jaime stačil doputovat do KL, chvíli pobýt, a pak dorazit zase do Řekotočí), tipla bych tak alespoň 5-6. Není někde v Hostině řečeno, že Roslin je "great with child"? To ve mně vyvolává představu, že už má poměrně velký břicho. :)
@sveva Jo, máš pravdu. Já už tady taky kdysi polemizovala jestli by si Brynden vzal na triko, aby si šel zaplavat s těhotnou a navíc ji s sebou tahal po čertech a ďáblech divočinou. To už by bylo logičtější, kdyby ji poslal pryč z Řekotočí ještě předtím, než je Freyové stihli oblehnout. Ale... Jako fanda Starků doufám, že Jeyne putuje opravdu do C.skály (a ne, nic proti ní nemám).
To mě ani nenapadlo. Ale na druhou stranu, kdyby měl Martin uzavřít dějovou linku každé vedlejší postavy, nečekali bysme na dvě, ale na dalších pět knih. (btw. Zajímalo by mě, kam se poděl Edric Dayne, to jen tak na okraj...) Třeba o něm už vážně neuslyšíme, a budem si muset domyslet, co se s ním stalo. To by asi početné příznivce Černé ryby docela naštvalo. :)
Jistě :D To jsem slyšel tolikrát když jsem si tvořil postavy a po první kapitole, zjistil že nevyhovují :D Tak jsme z Bremenu přímo na malebným pobřeží samotnýho Targu. Skvělá hra, byť ne taková jako BG II tak jsem tuhle severskou odnož měl radši. Soundtrack Kuldaharu například. Lahůdka.
To ještě dokázali udělat opravdu skvělé RPG, teď mezi šedí ční pár vyjímek, ale žádná není tak dobrá jako tyhle.
@Tenebris Mám pořád svoje pochyby, ale čím víc nad tím přemýšlím, tím jsem si jistější, že s Jeyne Westerling Martin skončil. Posloužila svému účelu, příběh ji přejel parním válcem a nemá už ději co nabídnout. Starčata jsou v blbých situacích, ale na vymření rozhodně nejsou. Po Tanci ale sázím hlavně na Rickona a snad Sansu.
Já doufám, že Denerys zemře její kapitoly v Tanci mě vyloženě štvaly.Bylo to jen o tom jak moc jí nechutná pes na olivách a přemyšlení o tom jak opíchá Daaria... Teda spíš on ji
@Tenebris asi tak já jsem po dočtení Tance zjistil, že moje oblíbené postavy jsou už jen bratři Lannistrové i když Tyrion taky už nic moc a Jaime měl jedinou kapitolu
Komentáře
Akurát píšem jeden krátky príbeh a potreboval som originálne slovo pre šľachtica, nuž som teda okamžite vzal slovo Tarkán, ale nechcel som to tak nechať, tak som zamenil podvedome bez premýšľania K za G a keď som videl slovo Targ, okamžite ma napadlo Targaryen.
Sveva: Tak buben v té době asi ještě neměla.
Jo, máš pravdu.
Já už tady taky kdysi polemizovala jestli by si Brynden vzal na triko, aby si šel zaplavat s těhotnou a navíc ji s sebou tahal po čertech a ďáblech divočinou. To už by bylo logičtější, kdyby ji poslal pryč z Řekotočí ještě předtím, než je Freyové stihli oblehnout. Ale...
Jako fanda Starků doufám, že Jeyne putuje opravdu do C.skály (a ne, nic proti ní nemám).
A malého zranitelného Starka už máme - Rickona. O jeho opatrovnictví se taky strhne bitka. :)
To ještě dokázali udělat opravdu skvělé RPG, teď mezi šedí ční pár vyjímek, ale žádná není tak dobrá jako tyhle.
Teda spíš on ji
Stannis FTW