Hra o trůny 3×01 – Valar Dohaeris | Na HBO GO zdarma! - Ice & Fire
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Mne asi najviac vadi, ten jej vyraz feministky, ktora sa akosi stratila v case. Taky vsadebolko vsevedko Zapadozeme.
Edit: Je to samozřejmě na @Hildegarda, top jen pro pořádek :) Člověk by neměl dělat tři věci najednou...
A ne nejsi. =D
inac som dosť prekvapený, že tam dali hned qyburna...nevyzera az tak zle :)
a ros asi fakt bude pomahat sanse pri uteku, kedze sa stava prava ruka petyra
Dál už se raději ptát nebudu.
http://www.serialzone.cz/clanek/1772-sars-rekordni-nedele-v-rezii-uspesnych-kabelovek/
Co mi vadilo (kromě Manceho): Jonova poklona (to přece nemohl myslet vážně, že by si na tohle Divocí potrpěli), Tyrionova paranoia (s tou sekerou za dveřma to trochu přepískli), matka Tereza - Margery v sirotčinci, Robb na Harrenově (a Qyburn a Talisa opět v roli markytánky), hrozně jde poznat, že scény Dany na lodi jsou z ateliéru.
Jinak dobrý rozjezd.
Otázka pod čarou, voda draky neuhasí (jak se tam Drogon potápí za rybou)?
Kdo byl ten pán co byl ve stanu s Jonem a Tormundem a co udělal s Mance Raiderem?
Kdo byla ta paní co byla Robbem na Harrenově a co udělala s Jeyne Westerling?
A co tam dělal Quyburn?
A co na to Jan Tleskač?
Tyrion se nám začíná litovat, jestli to takhle půjde dál až do páté knihy/serie tak potěš koště. Bronn a Pod jsou skvělí. Roose Bolton taky. Nelíbí se mi přerod Shae, Ros, Malíčka a Cersei do agentů CIA a MI6, ta věta Cersei o tom kolik má špehů byla vyloženě trapná. Stejně jako vyumělkovaná Marge v sirotčinci.