Hra o trůny 3×01 – Valar Dohaeris | Na HBO GO zdarma! - Ice & Fire

upraveno 1. dubna 2013 v 3. řada
12467

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Hildegarda Asi jo, většina lidí totiž, ále... ;-)
  • @flanker.27 Esteze si to utal :)
    Mne asi najviac vadi, ten jej vyraz feministky, ktora sa akosi stratila v case. Taky vsadebolko vsevedko Zapadozeme.
  • upraveno 2. dubna 2013
    A co takhle špekulovat co se bude díl v dalším díle?
  • @M1on Na to je zalozeny iny topic ;)
  • @flanker.27 Abych pravdu řekla, tak bych byla vděčná, kdyby to změnili (tak jako změnili Dany v minulé sérii). Harrenov i Řekotočí byla totiž děsná nuda, takže pokud to nějak zaonačí, tak to bude jenom dobře. A Řekotoří bude, akorát asi ne tak, jako v knize (proč by jinak dělaly kulisy? :)). Hlavně ať ošidí to Bratrstvo, to mě fakt nebavilo.
  • Dobrý díl. Nebudu se zbytečně rozepisovat a opakovat, co tu už padlo, jenom zmíním, že tenhle první díl série je konzistentnější než u série předchozí. Nejlepší scény u mě byly konfrontace Tywina a Tyriona a samozřejmě Barristanův příchod na scénu.
    upraveno 2. dubna 2013
    @flanker.27 A ty snad nejsi feministka? =D

Edit: Je to samozřejmě na @Hildegarda, top jen pro pořádek :) Člověk by neměl dělat tři věci najednou...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @flanker.27 Proč se ptáš sám sebe jestli nejsi feministka? 8-O
    A ne nejsi. =D
    @Everett_Young Nejsem žena a jsem na to hrdá. =D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @flanker.27 :applause:
  • @flanker.27 podla mna tam dali robba v harrenhalle preto, aby sme vedeli, preco tam bude roose bolton, ked pride bryenne a jaime do harrenhallu...robb sa asi vrati do riverrunu za tullyovcami a uvidime konecne edmura, hostera, bryndena atd :D
    inac som dosť prekvapený, že tam dali hned qyburna...nevyzera az tak zle :)
    a ros asi fakt bude pomahat sanse pri uteku, kedze sa stava prava ruka petyra
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ad 6) si děláš srandu, viď?
    upraveno 2. dubna 2013
    upraveno 2. dubna 2013
    upraveno 2. dubna 2013
    Děkuji.
    Dál už se raději ptát nebudu.
  • Zaplať Pánbůh za Tormunda, protože Mance je marný. Jak někdo trefně poznamenal, je to Snapův bratranec.
    Co mi vadilo (kromě Manceho): Jonova poklona (to přece nemohl myslet vážně, že by si na tohle Divocí potrpěli), Tyrionova paranoia (s tou sekerou za dveřma to trochu přepískli), matka Tereza - Margery v sirotčinci, Robb na Harrenově (a Qyburn a Talisa opět v roli markytánky), hrozně jde poznat, že scény Dany na lodi jsou z ateliéru.
    Jinak dobrý rozjezd.
    Otázka pod čarou, voda draky neuhasí (jak se tam Drogon potápí za rybou)?
  • @brbr "hrozně jde poznat, že scény Dany na lodi jsou z ateliéru".A jak se to pozná?
  • @M1on Já nejsem žádný filmař, ale mám pocit, že v těch scénách z lodi je reálný jenom ten baldachýn a proti pozadí mi Dany připadá jakoby "vystřihnutá".
  • @Kolikokoli Myslím, že tu scénu v sirotčinci mohli radikálně zkrátit, přípaně jen zmínit u večeře.
  • Kdo byl ten pán co byl s mellisandrou a co udělal s králem Stannisem ?
    Kdo byl ten pán co byl ve stanu s Jonem a Tormundem a co udělal s Mance Raiderem?
    Kdo byla ta paní co byla Robbem na Harrenově a co udělala s Jeyne Westerling?
    A co tam dělal Quyburn?

A co na to Jan Tleskač?

Tyrion se nám začíná litovat, jestli to takhle půjde dál až do páté knihy/serie tak potěš koště. Bronn a Pod jsou skvělí. Roose Bolton taky. Nelíbí se mi přerod Shae, Ros, Malíčka a Cersei do agentů CIA a MI6, ta věta Cersei o tom kolik má špehů byla vyloženě trapná. Stejně jako vyumělkovaná Marge v sirotčinci.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.