Ale ak by bol Ilyriov, tak by to nedávalo logiku. Predstav si, že si Ilyrio a spravíš si decko s Blackfyre ženou. Nevieš ako bude vyzerať, či vôbec bude mať črty Targaryenov. Ak by ho dal Conningtonovi a vyrástol by tmavý zásaditý parchant, asi by to nič moc nebolo... Mohol by to byť Blackfyre, ale tí po mužskej línií vymreli a ich ženy by sa museli "miešať" a potomstvo by stratilo typické črty "krvi draka". Nevidím inú cestu, podľa mňa je to Aegon Targaryen.
@brbr Taky myslím. V dětském vývoji se sice moc neorientuji, ale řekla bych, že to "Nevieš ako bude vyzerať, či vôbec bude mať črty Targaryenov." už v tomhle věku tak úplně neplatí, ne? :?: :anxious:
Nechtěla jsem se už zapojovat do diskuze, protože tohle se tu řešilo mockrát a už mě to nějak nebaví, ale nedá mi to. :) Connington dostal Aegona jako pětiletého (tuším), takže to už bylo jasné, jak to bude s jeho barvou vlasů a očí. Navíc Illyrio sám má blonďaté vlasy, jeho manželka měla světle blonďaté vlasy a modré oči (a proč by nás GRRM krmil tím dojemným příběhem o tom, jak se zamiloval do nevěstky, a hlavně, proč Tyrionovi ukazoval medailonek s její podobiznou?), takže se dalo čekat, že jejich syn nebude černovlasý. :) Illyriovu náklonnost k tomu klukovi už tu zmiňovali jiní, ale uznávám, že to se dá vysvětlit i jinak. Třeba si ho jen hodně oblíbil, když ho měl doma těch prvních pět let.
A co se týče Varysova plánu... myslím, že právě využil toho, že se vědělo, že Aegonovo tělo bylo znetvořené k nepoznání. Prostě s Illyriem vycítili šanci tahat za nitky v Západozemí skrz svojí loutku, tak toho využili.
Jinak bych si přála, aby byl Aegon Blackfyre, ale čemu je to platný, když ho GRRM stejně zabije v další nebo poslední knížce. :D
No, moja chyba. Ako si som nevedel, že ho dostal 5 ročného. V tomto prípade to je možné, ale stále si myslím, že Aegon bude naozaj Aegon (aj keď fandím Stannisovi)
"Aegon" si vezme Shireen a budou vládnout Západozemí. Sever se oddělí a tam bude vládnout Jon, syn Brandona a Ašary a v Lannisportu bude bydlet Sansa se svým milovaným manželem Tyrionem. Dany se stane královnou sjednoceného Essosu :D.
Taky mě napadlo, že by to klidně mohl být jeden roh, který přivolá draky, ti rozpustí Zeď, takže vlastně takové "dva v jednom" :) Doufám, že Victarion nevlastní roh na ovládání draků, snad je jenom nějaký rozbitý šmejd, co vysává z lidí životy a jinak nic.
@Branislav_Gepeto Takže Valyria nikdy neexistovala :D No teraz to už len povedať Ghiscarsom :D Pekná teória, ale legendu o najsilnejšej ríši, aká kedy bola, ktorá vybudovala prakticky polovicu Essosu len tak nevymyslíš.
Jo, Martin ságu ukončí: A Cat náhle z neklidného spánku probudila tekoucí voda. Posadila se na postel a zapouslouhala se. Byla do sprcha. Cat přešla pomalu do koupelny. Ned si právě myl vlasy. "Dobré ráno," pozdravil Ned svou ženu. Cat chvíli překvapeně stála a poté se vrátila do ložnice. Nemohla tomu uvěřit. Ned ihned vodu zastavil a přiběhl k manželce. "Copak se děje, má drahá?" Cat se rozplakala. "Myslela jsem, že jsi mrtvý." "O čem to mluvíš?" zeptal se Ned a Cat mu roztřeseným hlasem pověděla vše od královské návštěvy až po Edmurovu svatbu. Ned se pousmál. "Byla to jen noční můra. Podívej, jsem živ a zdráv. Pojď ke mně," uklidňoval Cat a vzal ji do náruče. "Teď pojď, Bran dnes pojede poprvé na vlastním koni." Konec ságy :D
Komentáře
Mohol by to byť Blackfyre, ale tí po mužskej línií vymreli a ich ženy by sa museli "miešať" a potomstvo by stratilo typické črty "krvi draka".
Nevidím inú cestu, podľa mňa je to Aegon Targaryen.
Connington dostal Aegona jako pětiletého (tuším), takže to už bylo jasné, jak to bude s jeho barvou vlasů a očí. Navíc Illyrio sám má blonďaté vlasy, jeho manželka měla světle blonďaté vlasy a modré oči (a proč by nás GRRM krmil tím dojemným příběhem o tom, jak se zamiloval do nevěstky, a hlavně, proč Tyrionovi ukazoval medailonek s její podobiznou?), takže se dalo čekat, že jejich syn nebude černovlasý. :) Illyriovu náklonnost k tomu klukovi už tu zmiňovali jiní, ale uznávám, že to se dá vysvětlit i jinak. Třeba si ho jen hodně oblíbil, když ho měl doma těch prvních pět let.
A co se týče Varysova plánu... myslím, že právě využil toho, že se vědělo, že Aegonovo tělo bylo znetvořené k nepoznání. Prostě s Illyriem vycítili šanci tahat za nitky v Západozemí skrz svojí loutku, tak toho využili.
Jinak bych si přála, aby byl Aegon Blackfyre, ale čemu je to platný, když ho GRRM stejně zabije v další nebo poslední knížce. :D
Pekná teória, ale legendu o najsilnejšej ríši, aká kedy bola, ktorá vybudovala prakticky polovicu Essosu len tak nevymyslíš.
Konec ságy :D