Hra o trůny 3x04 - A nyní je jeho stráž u konce - Ice & Fire

upraveno 20. dubna 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3x04 - A nyní je jeho stráž u konce - Ice & Fire

Napsal(a) Alek

Read the full story here

245678

Komentáře

• Bude opečený Kraznys :-D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    baltim napsal(a):

Bude opečený Kraznys :-D
    Len mu sežehne brada. CGI is expensive, you know.
  • @Branislav_Gepeto:
    když bude drakarys nemůže to odnést jen brada... Vždyť by byl Drogon pak jen pro smích. Drahé, nedrahé, Z Kraznyse prostě musí být buřtík...
    baltim napsal(a):

@Branislav_Gepeto:

když bude drakarys nemůže to odnést jen brada... Vždyť by byl Drogon pak jen pro smích. Drahé, nedrahé, Z Kraznyse prostě musí být buřtík...
    Chcem v to veriť, ale radšej už nič neočakávam :)
  • Podle IMDb by se v této epizodě měl poprvé objevit
    ser Wendel Manderly. Začíná se tvořit parta na RS
    :-)
  • Dík za odpovědi já jsem Bouři mečů četl před více než rokem.
  • upraveno 21. dubna 2013
    možná to bude vyřešený tak, že se Kraznys jen podivá nad sebe a kamera se přepne do jeho pohledu, kde bude vidět jen Drogon na řetězu nad nim chrlící smrtelnou davku ohnivé plazmy :D asi by to bylo nejlevnější řešení v pomeru k penezum
  • @Marek Já vím, že sem moc nečtenářů asi nechodí, ale... spoiler?
  • upraveno 21. dubna 2013
    @sveva soráč, dik za upozornění, 2 dny ted byly naročný a vubec mi nedošlo :D no už je to opravené, snad to za ty 3 minuty nějakej prašivej nečtenář neviděl :D :D@sveva
  • @Marek V pohodě, každej se občas zapomene. :) A myslím, že nečetl...
    Marek napsal(a):

možná to bude vyřešený tak, že se Kraznys jen podivá nad sebe a kamera se přepne do jeho pohledu, kde bude vidět jen Drogon na řetězu nad nim chrlící smrtelnou davku ohnivé plazmy :D asi by to bylo nejlevnější řešení v pomeru k penezum
    Trailer túto možnosť zatiaľ potvrdzuje - je to tam vidieť presne takto
    Dany drží Drogona za reťaz a ten chrlí oheň
  • tohle je poslední díl, který viděli významní recenzenti v USA - vzhledem k tomu, jak vychvalovali Olennu, tak tam musí předvést něco velkého

takže
    Olenna vs Varys vypadá velmi nadějně
  • zatím nejlepší díl.Konečně se něco děje
  • paulczpaulcz zima se blíží
    První díl této řady, který na mě působil stejným dojmem, jako některé díly z první řady :-).
  • Ten konec! 8-O Ještě teď mám husí kůži... Škoda že
    od teď to půjde s Daenerys s kopce.
    :D
  • Takže, k dnešnímu dílu:
    · No, "můj" Ramsay je stejně pořád podstatně děsivější, ale ten psychopatický pohled při "Put him back, where he belongs." stál za to. :D
    · Ty čeští lannisterští lvi v Tywinově pracovně jsou móc pěkní.
    · Bod za rozhovor Cersei s Tywinem.
    · Pochopila jsem správně, že Sanse slibují Lorase? Pominu-li ten legrační fakt, že právě za tuhle "naději" se v knížce Olenna Sanse vysměje, nepřijde i neknížkovým divákům divné, že ji chtějí dát dohromady s Lorasem, když ona zaručeně není "jeho typ"? :-s
    · MORMONT!!!! (R.I.P.) image
    · Co se mi pro změnu nelíbilo, bylo Samovo "zakčnění". Pokud si pamatuji, v knížkách ho museli pomalu vystrkat z Krasterovy pevnosti, než se vzpamatoval a poněvadž ho nemám ráda, nevoní mi ani taková drobná změna, malinkaté zhrdinštění. (Pro méně chápavé: jde spíše o povzdech, než výtku, OK?)
    · Proč pořád říkají "Lord of light" a ne R'hllor? =D
    · Nečíst knížky, začala bych po tomhle dílu dost těžce fandit Daenerys. Vynikající závěr. image
  • MissUtahraptor napsal(a):

· Proč pořád říkají "Lord of light" a ne R'hllor? =D

Protože by diváci nevěděli jestli herci kašlou a chrchlou nebo říkají jeho jméno.
  • @MissUtahraptor kua - potěšilas - se těším

Sanse slibují Lorase - dávalo by to smysl, nemusí představovat další postavu
  • upraveno 22. dubna 2013
    Perfektní závěr, Daenerys získala armádu
    a divák neznalý předlohy falešnou naději, že snad rozvíří vody v Západozemí, bohužel ho asi čeká zklamání, protože místo toho se Matka draků vydá na záchrannou misi, o kterou se nikdo neprosil :roll: tady mě GRRM naštval snad ještě víc, než když nechal Aryu zkysnout v Braavosu

Cersei se pomalu bortí pevná půda pod nohama, ten její výraz, když zjistila, že Joffánek už jí více nepatří a Růže pomalu obrůstají Královo přístaviště :) všemu nasadí korunu Tywin, který jí velmi pěkně naznačí, kde je její místo.
    Sansa má svůj sen o rytíři na bílém koni téměř na dosah,
    o to krutější vystřízlivění ji čeká v náručí Skřeta :twisted:

Jinak, nemám co vytknout, v tomhle díle se mi líbilo snad všechno, jen tak dál :)
  • tenhle díl byl dobrý...konec se velmi povedl si myslím
  • @Blackfish Právě. Já doufala, že využijí šance naučit (knižní) fanoušky vyslovovat tu zrůdnost... =D
  • upraveno 22. dubna 2013
    Ještě bych chtěla složit poklonu Natalii Dormer, její Margaery mě baví stále víc a víc, rozhodně lepší než její nemastná neslaná knižní verze, tahle Margaery mi byla celkem ukradená. Cersei to bude mít opravdu velmi těžké...
  • pecka, obzvlášť ten závěr. A Dany zní ve valyrijštině výborně
    :-)
  • s dnešním dílem sem nad míru spokojená :) margaery je boží, olenna mě neuvěřitelně baví :)
    že ze sama neudělali normálního poseroutku mi nevadí, poměrně vítaná změna..
    dany dneska prostě wow, škoda, že se pak její linka hoodně zasekne.. a vyšlo najevo, že valyrijsky umí, takže se mé přání tímto splnilo :)
    a ramsay... ten psycho pohled na konci stál za to
  • V tomto dieli dvakrát zimomriavky: keď sa Ramsay odhalil, a keď Dany začala na konci hovoriť valyrijsky. Myslím, že bez debaty zatiaľ najlepší diel tretej série, porovnateľný s tými lepšími z prvej. (A nula odhalených žien. :D)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    · Proč pořád říkají "Lord of light" a ne R'hllor?
    @MissUtahraptor Protože nečtenář by nepochopil kdo to vlastně je =D
  • Chce se mi úplně křičet! 3. série je naprosto fantastická (oproti nudné 1. půlce 1. i 2. série). Nemůžu se těch dílů nabažit.
    A i kdyby všechno ostatní byl v tomto díle shit, tak díky dvěma scénám (resp. jedné větě a jedné scéně) bych ten díl zařadila mezi TOP.
    1. "My real father lost his head at King's Landing." - to jsem si musela i stopnout, abych to mohla rozdýchat :D
    2. Dany (hlavně když začala mluvit Valyrijsky).
    Aaaach... prostě NÁDHERA!!!
  • Mám jedno otázku:
    Ak sa tam má odhaliť Ramsay, bude tam na ňom aspoň trochu ružovej ? :D
    OK, divná otázka, ale ja si bez tej farby už len ťažko predstavím :D
  • @Mrcel17 Podívej se na Boltonovskou vlajku v před?minulém dílu... :roll:
  • Škoda, a ja som sa tak tešil :(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.