Hra o trůny 3x04 - A nyní je jeho stráž u konce - Ice & Fire
Hra o trůny 3x04 - A nyní je jeho stráž u konce - Ice & Fire
Napsal(a) Alek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Napsal(a) Alek
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Shrnutí dílu :)
Prostě takovej vtípek od autora. Jediná pointa knihy je Melissandra. Na konci prozradí, že si ze všech dělala prdel. Že nemá skutečný magický schopnosti a celou dobu se na nich jen ujížděla :D
@Anvil moje znalost tohoto díla: seriál, pečlivě sledované rozhovory Vás tady na foru, věci co sem si sám vyhledal a vyspoireloval. Prostě když mě nějaká informace zajímala, tak sem si jí vygooglil. Například, když mě nějaká věc vrala hlavou, tak sem si vyhledal co se stalo v knížce a udělal sem si obrázek. Bohužel o tvém zmíněném POV jsem ještě nic neslyšel, což taky něco dokazuje. Neber si to osobně, ale tvůj příspěvěk mě nejazímá dostatešně na tolik abych si o něm něco blíž zjišťoval. Neber to jako útok, prostě jen tak tlachám. Ale moc si mě nezaujal. Přesto si myslím, že budeš určitě milý chlapec a čistá osobnost.
Scéna s Theonem taktéž velmi zajímavá.
Zatím moc nechápu celé intermezzo s Podem. Co to jako má být? Naprosto nesmyslná vata. To je jeden z největších neduhů seriálu. Vymýšlení si vlastních scén, které jsou naprosto trapné.
Místo toho by mohli rozvinout něco, co v sáze bylo, místo aby ve dvou dílech řešili, proč daly děvky Podovi zadarmo. Asi ho má ze zlata.
Celkově však jak jsem již psal, se jednalo po dlouhé době o velice slušný díl.
Alebo je to naopak? :?: