Hra o trůny 3x04 - A nyní je jeho stráž u konce - Ice & Fire

upraveno 20. dubna 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3x04 - A nyní je jeho stráž u konce - Ice & Fire

Napsal(a) Alek

Read the full story here

123457

Komentáře

• Tak to asi bude :) A mimochodem ten frajer co tam oddělal Krastera, byl to jen bezejmený komparz, nebo to bude nějakej budoucí Badass. Protože mu to dal solidně a ta replika byla snad nejlepší v celé linii za zdí :D
  • @Blackfish Asi nemá v GoT jméno. Ale mrkni na Torchwood, tam má plno hlášek. Je to nejlepší postava :D. A taky takovej badass :D.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Kolikokoli Torchwood zařazen na seznam seriálů k vidění.
  • @Everett_Young Je to takový "Doctor Who pro dospělé" :D.
  • @Blackfish "Pics or it didn't happen!" =D
  • hej ahoj, mel bych takovou teorii - sem nečtenář (čekám až dokončí všechny knížky, nechci se zažrat do nedokončenýho díla) a čekám, že Melissandra si z nás dělá prdel
    Prostě takovej vtípek od autora. Jediná pointa knihy je Melissandra. Na konci prozradí, že si ze všech dělala prdel. Že nemá skutečný magický schopnosti a celou dobu se na nich jen ujížděla :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @hejahjtdymaskovanej To je ale absurdní myšlenka. Copak ty nevěříš v roh'líka?
  • @hejahjtdymaskovanej
    bohužel má v Tanci POV, které to vyvrací
  • @Montezuma3 pointa všech kníže je v odlákání pozornosti, píše tam zbytečnosti, rozvádí nepodstatný věci, protože pointa je v pozadí, ten souboj ohně a ledu, vždyť se to přeci jmenuje jednoduše - Píseň ohně a ledu. A teď mi řekněte kolik toho vy čtenáři víte o ohni a ledu. Já sem knížky zatím nečetl a troufám si říct, že toho o ohni a vodě vím víc než vy!

@Anvil moje znalost tohoto díla: seriál, pečlivě sledované rozhovory Vás tady na foru, věci co sem si sám vyhledal a vyspoireloval. Prostě když mě nějaká informace zajímala, tak sem si jí vygooglil. Například, když mě nějaká věc vrala hlavou, tak sem si vyhledal co se stalo v knížce a udělal sem si obrázek. Bohužel o tvém zmíněném POV jsem ještě nic neslyšel, což taky něco dokazuje. Neber si to osobně, ale tvůj příspěvěk mě nejazímá dostatešně na tolik abych si o něm něco blíž zjišťoval. Neber to jako útok, prostě jen tak tlachám. Ale moc si mě nezaujal. Přesto si myslím, že budeš určitě milý chlapec a čistá osobnost.
  • :?: :!: :?: :-s
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ignorujte to.
  • 4 epizoda moc dobrá, ale to s tím Lorasem co jí Margery nabídla Sanse to byla fakt blbost.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @hejahjtdymaskovanej: Tak schválně. Já třeba vím, že se led v přítomnosti ohně rozpustí. Hmm věděl jsi to? Teď jsi na tahu ty. ;-)
  • Montezuma3 napsal(a):

@hejahjtdymaskovanej: Tak schválně. Já třeba vím, že se led v přítomnosti ohně rozpustí. Hmm věděl jsi to? Teď jsi na tahu ty. ;-)

A já vím z TV Nova že voda v -15 zmrzne. Boží viď.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já se třeba díky TV NOVA o ledu dozvěděl tohle, počítá se to?

• upraveno 25. dubna 2013
    Reknalfe! :D Tak nás napadlo to samo :D
  • Ještěže tu Novu máme. Tolik nově poučených lidí... =D
  • Zhlédnutý čtvrtý díl. Líbil se mi. Zatím rozhodně jeden z nejlepších. Nejvíc oceňuji závěr s neposkvrněnými. Valyrijština zněla sice chvílemi směšně, některé pasáže působily lacině, ale celkově měla scéna parádní atmosféru, která byla podpořená nepříliš nápaditým, nicméně v dané chvíli perfektně sedícím hudebním podkreslením. Emilia mi v roli Dany sedí víc a víc.
    Scéna s Theonem taktéž velmi zajímavá.
    Zatím moc nechápu celé intermezzo s Podem. Co to jako má být? Naprosto nesmyslná vata. To je jeden z největších neduhů seriálu. Vymýšlení si vlastních scén, které jsou naprosto trapné.
    Místo toho by mohli rozvinout něco, co v sáze bylo, místo aby ve dvou dílech řešili, proč daly děvky Podovi zadarmo. Asi ho má ze zlata.
    Celkově však jak jsem již psal, se jednalo po dlouhé době o velice slušný díl.
  • Asi ho má ze zlata
    Nemanželský syn Tywina Lannistera =D
  • Pod si umí olíznout obočí :D A když v zimě solí tak je krajně nepříjemné :D A když se škrábe na koleně tak to není koleno :D
  • @Blackfish =D :applause:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • upraveno 25. dubna 2013
    A když se škrábe na koleně tak to není koleno
    :-D
  • Dyť ta jedna říkala, že ho tak velkého nemá. Dle mě to mělo ukázat "nepodceňujte Poda, zabíjí členy Gardy a co víc, umí ženu uspokojit tak, že mu za to ještě ta kurva sama zaplatí" :D
  • Tom napsal(a):

... "nepodceňujte Poda, zabíjí členy Gardy a co víc, umí ženu uspokojit tak, že mu za to ještě ta kurva sama zaplatí" :D

Heh, mě tak napadá- v Hostině/GoT4-5 bude cestovat s Brienne, že? :?: =D
  • Možná byl v tom bordelu první, komu záleželo na tom, aby se to užliy i ty holky...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    MissUtahraptor napsal(a):

:?: :!: :?: :-s

Trol trol troliky trol... Ako hovorí Nevada, to treba ignorovať. A buď tento trik už ktosi použil alebo mám vážne Dejá vú...
  • @Branislav_Gepeto Knihy su zlo :!: :hand:

Alebo je to naopak? :?:

image
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.