@Gardien cos nepochopil/a? Co se stane, když si sušíš fénem vlasy ve vaně a náhodou ti upadne do vody? My bychom o Gepeta neradi přisli, je s ním sranda... :)
Napadlo ma, že Cerseine deti nemusia byť korunované korunou, ale ich narodenie je odsúdenie. Pretože hlavný dôkaz proti nim sú ich zlaté vlasy - Cersei ich mala s Jaimem namiesto Roberta a teda ich zlatom korunovala (zlaté vlasy).
Myrcella může umřít při porodu, Tommen zase na nemoc nebo při nehodě. Doufám, že nebudou mít stejný konec jako jejich brácha. Pokud mají umřít, tak ať to je něco nenásilného.
Vzhledem k tomu, že dnešní díl psal údajně GRRM, tak to vypadá... (pokud neodkrouhnou Talisu), že je de facto potvrzena teorie o těhotné Jeyne Westerling... A taky teorie, že Theonovi chybí nejen prsty... ;-)
Jak kdybyste neznali Stannise, ten se je schopný s někým spojit, jenom pokud se mu daný člověk podřídí a přísahá věrnost. Z toho důvodu se nespojil s nikým a nadějně to nevidím ani do budoucna.
Tyjo, tak doteď jsem si byla jistá, že Talisu zabijou na RW, ale jak si tak pročítám diskuze k 3x07, tak se tam objevuje názor, že jí teď Robb pošle s Blackfishem zpátky do Řekotočí... Bojim, bojim. Těhotná Jeyne Westerling není zrovna moje oblíbená teorie, ale těhotná Talisa je moje noční můra. :D
Komentáře
My bychom o Gepeta neradi přisli, je s ním sranda... :)
A k Varysovy.. Varys je majster hry..
A taky teorie, že Theonovi chybí nejen prsty...
;-)