Hra o trůny 3x04 - A nyní je jeho stráž u konce - Ice & Fire
Hra o trůny 3x04 - A nyní je jeho stráž u konce - Ice & Fire
Napsal(a) Alek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Napsal(a) Alek
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Ale na ostatních místech je tempo tak akorát...
- lidé Astaporu, kteří se jdou poprvé v životě podívat na draka se redukují počtem na obyvatelstvo menšího kozího chlívku..... wtf.... když už dokázali digitálně naklonovat pochodující neposkvrněné, tak tam víc lidí určitě dát mohli
- dany měli posadit na stříbrnou hned po předání biče, bylo by to ještě o chlup víc epičtější
Co takhle všechny vlákna k jednotlivejm dílům přejmenovat na "Soutěž kdo víc pochválí seriál"? =D
Problém je, že ty máš zřejmě dojem že z jakési zatrpklosti kritizuju cokoli. Ne, viděl jsem v poslední době řadu filmů, co se mi velmi líbily, četl jsem knihy co se mi líbily, potkal lidi s nimiž byla radost mluvit. Ne, nekritizuji ze zahořklosti, což je podle tebe zjevně jediný důvod, proč by mohl někdo seriál "tak úžasný" vůbec kritizovat. Nikoli. Dobré věci ocením a rád. Seriál nepatří mezi věci, které by si pochvalu ode mne zasloužily, tak na něm zkritizuji to co se mi nelíbí. Je na tom něco, co by tvůj mozek nedokázal pochopit?
Mě samotnému vadí změny charakterů, výrazné nesmyslné změny děje a podobné zásadní odchylky, ale ty tvoje výtky mi hlava fakt nebere...
A ne, fakt neni třeba půl dílu zobrazovat plenění města, ale tak jak to bylo se mi prostě nelíbilo, je mi líto.
@Kolikokoli Dal a jsem na to hrdý :D
Nevadí mi celkem vidět Jaimeho v blátě, ale ta loužička uprostřed zeleně mi zas přišla jako taková odbytost - na Harrenově je bahna dost.
@Krisa Komu se to nikdy nestalo že :) Ale to neni ten problém. Vadí mi laciná okatost tý scény, asi jako když se holka oblíkne jak z E55 aby si zajistila pozornost.
Mne je to v podstate jedno, ale taký nečitateľ mohol byť trocha zmútený a jeden z charakterov je zase vykreslený dosť blbo, tož ten problém :)
Jedině, že bys byl jeden z těch, co je vyloženě baví neustále kritizovat a mají to jako koníček...
(což si právě o Tobě myslím)
@Stark z hor aj ked tu na fóre som prevažne čitatel, úplne súhlasím.
Pre mňa osobne zatiaľ v 3tej sérii kvalita epizódu od epizódy len a len stúpa, takže sa rozhodne teším na 9. diel a