Oblíbená postava?

upraveno 2. června 2011 v Akce a hlasování
15354555658

Komentáře

• upraveno 15. září 2012
    Toho Vangelise jsem si okamžitě stáhnul. :-)
  • upraveno 15. září 2012
    Tora Tora jsem ještě neviděla (stydím se). Ale Tmavomodrý svět, který je hodně PH podobný (dokonce i s tou romantickou linkou) je milionkrát lepší než PH. Je to trochu jako Armageddon vs. Drtivý dopad - Armageddon má lepší hudbu, ale jinak DD je mnohem povedenější, protože jak DD, tak TS nejsou "Hollywoodské blockbustery pro americké publikum". I když Armageddon nepovažuji za úplně marný snímek.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 15. září 2012
    heavy: Jo, bez něj by to nebylo ono :)
  • 1. Arya jen doufám, že v seriálu bude více(zatím je taková moc mírná) brutálnější jako v knize
    2. Tyrion.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @asenad1 no nevim jak se HBO postaví k Arye. Na jednu stranu HBO = krev a sperma, na druhou stranu aby z dítěte v televizi udělali vraždící stroj neni zrovna politicky korektní.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    O to nejde, jde o politiku HBO a střet politické korektnosti a sledovanosti.
  • @asenad1 Kto chce psa byt, palicu si najde.
  • @chmur: Myslíš takovou tu srážečku na prasata kterou se střílej do hlavy?
  • Ne to je řeznická pistole...myslím prostě velkou palici, kterou se zatloukaj kůly nebo bijou zvířata do hlav...
  • Jo tu znám taky. Ale já radši tu pistoli. I když je to spíš takovej minimagnum :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 11. listopadu 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    :o))
  • upraveno 11. listopadu 2012
  • To je stejně vtipné, jak má někdo starosti se zabíjením Aryi, ale u jiných postav to je politicky korektní jenom proto, protože jsou dospělí :D Myslím, že s tím problémy mít nebudou, když už v prvním díle měli pokus o vraždu dítěte. Bryn Cogman už říkal, že z Aryi udělají asasínku, jenom trochu pomaleji.
  • V mém případě se pořadí oblíbenosti postav v průběhu vyprávění mění. V prvních knihách byl mojí nejoblíbenější postavou z vysokým náskokem jednoznačně Tyrion, následován Aryou Stark. V posledních dvou dílech se pořadí tohodle pomyslnýho žebříčku změnilo a na první místo mojí oblíbenosti se dostal Jaime. Posun způsobu vykreslení týhle postavy od odsuzujícího popisu jeho nepřátel k vhledu do pohnutek postavy samotné, považuju za jeden z mistrovských prvků práce autora. A především přirozenej vývoj v reakci na události příběhu z něj dělaj jednu z nejživotnějších postav Písně. Ze stejných důvodů mám taky dost rád postavu Sansy.
  • @Lorem_ipsum Vítej do klubu :-D
  • Na začátku pro mě byli za oblíbence Ned, po jeho smrti Robb. Zajímavým mi přišel i Tyrion. Jak moji oblíbenci umírali, tak mi zůstal Tyrion, kterému hodně fandím. Samozřejmě Jon a čím dál tím více sympatií má u mě i Jaime.
  • Já má určitě nejradši Tyriona.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Krisa Asi tym chcel povedat, ze sa mu pacia nahe zenstiny, pri ktorych sa nemusi ucit meno, ale ony ho naucia hodne
    Coooool :roll:
  • @Hildegarda Každej je na něco trochu úchylnej. U někoho se to projevuje nepatrně, u někoho hold trošku víc.
  • @Everett_Young Tak sa pochval :)
    Moja uchylarina spociva v tom, ze ak neviem nieco najst (kocku z lega, dvojrocnu pohladnicu z Kanady, zelenu voskovku) a viem, ze to tam malo byt/bolo, prepadam panike, prehadzem cely byt a ked to nenajdem, cely den mam pokazeny. Ale liecim sa :). Mat dieta je ohladom tohto velka terapia :)
  • @Hildegarda Ty moc dobře víš jak jsem to myslel :twisted:
  • @Everett_Young Ja som nevinnost sama :oops: ;-)
  • Tohle se tu už, myslím, někde řešilo, možná že jsem se o tom bavil dokonce s tebou.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.