Ice-Fire novinky

upraveno 3. února 2011 v Píseň ledu a ohně
Vše, co se proslýchá, chystá a děje kolem Písně ledu a ohně.
1356713

Komentáře

• upraveno 2. října 2008
    Aha :-) To mě fakt nenapadlo, že to takhle spojíte.
  • upraveno 6. října 2008
  • upraveno 6. října 2008
    A na Librisu už to taky mají?
  • upraveno 6. října 2008
    Zkus se mrknout, tipoval bych libris.cz :-)
  • upraveno 7. října 2008
    a ten náš má kedy vyjsť? tiež pred vianocami predpokladám, nie?
  • upraveno 7. října 2008
    jo, to netušim, ale řek bych, že to bude asi stejný...
  • upraveno 4. listopadu 2008
    Stejne to je cely jen uhybnej manevr, aby Martin zamaskoval, ze nestiha napsat, co ma :)
  • upraveno 5. listopadu 2008
    No dneska toho asi taky moc nenapíše, řek bych že bude v obamalihu ještě pár dní. :-)
  • upraveno 20. listopadu 2008
    Myslíte, že Martin nechal hodně inspirovat od Vikingů?? Docela mě to překvapilo: jako seveřané uctívají nej boha Odina, ten má na ramenou 2 havrany a u nohou krmí 2 obrovské vlky. Havrani létají po okolí a podávají mu zprávy- Odinovo oko. A také věřili, že se blíží soudný den, kdy se střetne dobro a zlo(bohové versus obři), kdy ovšem navždy zvítězí zlo. Nemluvě o posvátném stromu...
  • upraveno 20. listopadu 2008
    To mě nikdy nenapadlo. Neznám mytologii vikingů natolik. Jen co jsem někde četl. Ale tak jak to popisuješ je to asi tak...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 20. listopadu 2008
    Je pravda, že Vikingové měli v bájích ohnivé a ledové obry, kteří se spojili proti bohům. Já mám vikingskou mytologii rád, protože nestaví bohy mimo svět a nekáže poslušnost. Ostatně je to snad jediné náboženství, kde neexistuje církev (víra seveřanů v bezejmenné bohy?).
  • upraveno 21. listopadu 2008
    Já jsem na to narazila čestě náhodou...vlci, havrani(jako třetí oko), obři, střet dobra a zla, strom, a také ty lodě s dračí hlavou na přídi. Jen doufám, že se Martin nenechá inspirovat tím koncem: soudný den Ragnalog, kdy po boku bohů bojují již prohranou bitvu padlí hrdinové...Že bychom se opět setkali s Rhaegarem? Ty nevíš nic, Jone Sněhu:-) vím, že je to už opravdu šílená teorie:-)
    Ale Rhaegar přece žije. ;-)
    Teda heavy, teď si zkazil Cerseino dramatické odhalení:-)
  • upraveno 26. listopadu 2008
    Kde se prosimte nejlepe objednavaji ty kalendare? Abych si taky jeden nadelil..
    diky
    Já už se o to nezajímám. Musel jsem zaplatit novou střechu. Nějaký kalendář plánuju objednávat až tak v roce 2030. :-)
  • upraveno 19. prosince 2008
    GRRM o tom zpoždění psal. No stejně sraz už před Vánoci nestihnem, takže leden to jistí. Akorát si, Maxi, řekni, jak s prachama. Aby ses kvůli nám neomezoval ve vánočních nákupech. Kdyžtak nahoď číslo účtu ;-)
    jj
  • upraveno 24. ledna 2009
  • upraveno 25. ledna 2009
  • upraveno 25. ledna 2009
  • upraveno 26. ledna 2009
    súhlas
  • upraveno 1. února 2009
  • upraveno 2. února 2009
    ja to chápem tak, že sa treba ozvať. lebo snáď ani nezisita, že sme ich nedostali :(
  • upraveno 2. února 2009
  • upraveno 3. února 2009
    Jsem deprimována - koupila jsem si stolní kalendář za 20,- a bez obrázků.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.