Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Tywin plánuje strategické spojenectví pro Lannistery. Melisandra navštěvuje Říční krajiny. Robb přistupuje na kompromis ke znovuobnovení spojenectví s rodem Freyů. Roose Bolton se rozhoduje, co učiní s Jaimem Lannisterem. Jon, Ygritte a divocí podnikají náročný výstup.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
To bude tedy super útok na Castle BLack. Pomocný štáb co bude mít zrovna volno si vezme oštěpy a půjdou do bitvy s komparzem :wall:
To se tu vážně nedá kritizovat ani obhajovat seriál, aniž by dotyčnej nebyl pod palbou ironickejch, jízlivejch nebo urážejících poznámek..?
A pokud si myslis, ze jsem z csfd, tak jsi na omylu a navic, to jako kazdy novy clen s vama hned musi jit do pisecku a poplacavat vas po zadech jen proto, ze tady mate profil dele? Ja nechtela nikoho urazit, nechtela jsem nikoho jmenovat, jmenovani byli jen prikladypro Evereta. Jestli je to urazilo, sorry, ale oni se tak proste tady chovaji. Mam rada flanknerovy rozbory jednotlivych epizod a v mnohem s nim souhlasim, ale bohuzel podava to takovym zpusobem, ze se mi to nelibi! Je to takovy problem pochopit o co mi slo? Ukoncim to tim, ze me taky sere jak serial kurvi, ale kdyz ma nekdo jiny nazor, tak mu nebudu hned svuj vnucovat takovym zpusobem, aby se pak citil jako debil!!!
Můj názor je, že Martin je občas prasák a že co do počtu zbytečných sexuálních scén jsou na tom kniha a seriál podobně. Nevím, proč mě za to posíláš na ČSFD, mně se tam nelíbí.
U psaného textu chybí velká část kontextu, ale stejně mi nepřijde, že by se tu někdo urážel či zesměšňoval. Ostřejší výměny názorů patří k normální komunikaci a bez rejpání by byla nuda. Nebuďme sluníčkoví!!!
Děkuji :)