Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire

upraveno 5. května 2013 v 3. řada
imageHra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire

Tywin plánuje strategické spojenectví pro Lannistery. Melisandra navštěvuje Říční krajiny. Robb přistupuje na kompromis ke znovuobnovení spojenectví s rodem Freyů. Roose Bolton se rozhoduje, co učiní s Jaimem Lannisterem. Jon, Ygritte a divocí podnikají náročný výstup.

Read the full story here

11314151719

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 9. května 2013
    No, tak vzal si dvacet mužů, z toho asi 10 mu Ygritte shodila dolů =D

To bude tedy super útok na Castle BLack. Pomocný štáb co bude mít zrovna volno si vezme oštěpy a půjdou do bitvy s komparzem :wall:
  • Ve tmě to střílení zvládne klapka a pomocný režiser.
  • @brbr Martin si tam švihne nějakou vedlejší roli ne? :D
  • Mohl by sám zabít Ygritte :D
  • Já neříkám nic :-) Stejně bych byl, povětšinou novými, překotně aktivními členy, označen za trola a vyzván, abych zalez do díry :-D Ale diskuze fakt vtipná, plná hus. Potrefených ;-) (modří už vědí)
  • @halbarad zalezl* a jo, klidně můžeš :D
  • @Riv Ale jo, uznávám tvůj smysl pro humor, že se na husí výzvu ozveš ;-) Navíc se zdá, že máš taky v oblbě mojí třetí nejoblíbenější postavu ságy, takže bod pro tebe :applause:
  • @halbarad Díky, toho si cením.
  • upraveno 10. května 2013
    Koukám, že někteří členové nám přibyli z CSFD :roll: Pokud někdo touží po diskuzi o tom, jak je seriál skvělý a Martin je stejně prasák a tady na fóru jsme všichni rigidní starci a stařeny, může pokračovat tam.
  • Achjo. :roll:

To se tu vážně nedá kritizovat ani obhajovat seriál, aniž by dotyčnej nebyl pod palbou ironickejch, jízlivejch nebo urážejících poznámek..?
  • @sveva To byla řečnická otázka? :-D
  • @Riv Jo. Odpověď znám. :D
  • @sveva Co jiného čekat, když si to dotyčný nakráčí doprostřed vosího hnízda a začne mávat lízátkem :D
    @sveva Já jsem tu bitvu nezačala. S částí kritiky flankera nebo Nevady nesouhlasím, ale stojím na jejich straně proti těm, co tu začnou rozhlašovat, že my kritici jsme hnusní, lpíme na nepodstatných (ty věčné spory o tom, co komu připadá nepodstatné, už jsou ohrané) detailech , nedopřejeme tvůrcům uměleckou svobodu (nebo že by nám spíš vadilo, že nálepku známého jména používají pro vlastní příběhy?), je nám ukradená komerční stránka věci a vadí nám, že Martinovy příběhy a postavy tvůrci seriálu překrucují podle vlastních hodnot.
  • svoa00 napsal(a):

@sveva Já jsem tu bitvu nezačala. S částí kritiky flankera nebo Nevady nesouhlasím, ale stojím na jejich straně proti těm, co tu začnou rozhlašovat, že my kritici jsme hnusní, lpíme na nepodstatných (ty věčné spory o tom, co komu připadá nepodstatné, už jsou ohrané) detailech , nedopřejeme tvůrcům uměleckou svobodu (nebo že by nám spíš vadilo, že nálepku známého jména používají pro vlastní příběhy?), je nám ukradená komerční stránka věci a vadí nám, že Martinovy příběhy a postavy tvůrci seriálu překrucují podle vlastních hodnot.

Sorry, ze sem zase lezu. Ale musim jeste reagovat. Vubec neslo o to, jestli dotycni kritizuji nebo chvali serial. Ale o to, jakym zpusobem to delaji a ze kdyz nahodou ma nekdo jiny nazor, tak se k nemu chovaji jako k povlu (treba to tak nemysli, ale vyzniva to tak) Tito jedinci se vyskytuji na "obou stranach bariery"
    A pokud si myslis, ze jsem z csfd, tak jsi na omylu a navic, to jako kazdy novy clen s vama hned musi jit do pisecku a poplacavat vas po zadech jen proto, ze tady mate profil dele? Ja nechtela nikoho urazit, nechtela jsem nikoho jmenovat, jmenovani byli jen prikladypro Evereta. Jestli je to urazilo, sorry, ale oni se tak proste tady chovaji. Mam rada flanknerovy rozbory jednotlivych epizod a v mnohem s nim souhlasim, ale bohuzel podava to takovym zpusobem, ze se mi to nelibi! Je to takovy problem pochopit o co mi slo? Ukoncim to tim, ze me taky sere jak serial kurvi, ale kdyz ma nekdo jiny nazor, tak mu nebudu hned svuj vnucovat takovym zpusobem, aby se pak citil jako debil!!!

• TomTom
    upraveno 10. května 2013
    @hasicarna Co bys čekal/a od lidí, ujíždějících na feudálním letadle o kus kovu, na kterým se sedí asi tak dobře jako na rozjeté motorové pile? :D
  • @hasicarna Ne každý svůj názor doprovází čtyřmi IMO, dvěma omluvami a deseti smajlíky. Je to prostě styl komunikace, není třeba nikoho upozorňovat na nevychovanost a navíc je to bezpředmětné.
  • @svoa00 To byla výzva (marná, já vim, taky už lituju toho, že jsem to vůbec psala) k většímu respektu z obou stran.

Můj názor je, že Martin je občas prasák a že co do počtu zbytečných sexuálních scén jsou na tom kniha a seriál podobně. Nevím, proč mě za to posíláš na ČSFD, mně se tam nelíbí.
  • Everett_Young napsal(a):

No, tak vzal si dvacet mužů, z toho asi 10 mu Ygritte shodila dolů =D

To bude tedy super útok na Castle BLack. Pomocný štáb co bude mít zrovna volno si vezme oštěpy a půjdou do bitvy s komparzem :wall:
    Bych to tipoval, že se hned do té první zapojí i Kance a bojovníci za zdí. Šetřit se musí.

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jestli jde o respekt, tak nemám dojem, že bych neměl respekt k uživatelům. Já ho nemám k tvůrcům seriálu :)
    @sveva Nikam tě neposílám :D Sex v předloze a v seriálu se tu už řešil mockrát, já se připojuju k těm, co tvrdí, že knihy i seriál jsou na tom víceméně stejně. A co se týče té poznámky... proč chodit na fanouškovské stránky a pak komentovat drsnější slovník některých uživatelů?
  • jedna vec je diskutovat a nesuhlasit a ina je vytvarat a podnecovat flame-y. to fakt nema cenu. snad si este pamatame ako to tu pred par rokmi neslavne dopadlo pri turnaji o citronovy kolac a ze sme sa trosku poucili...
  • @duny Vyprávěj! Jak to bylo s citronovým koláčem?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    hasicarna napsal(a):

Vubec neslo o to, jestli dotycni kritizuji nebo chvali serial. Ale o to, jakym zpusobem to delaji a ze kdyz nahodou ma nekdo jiny nazor, tak se k nemu chovaji jako k povlu (treba to tak nemysli, ale vyzniva to tak) Tito jedinci se vyskytuji na "obou stranach bariery"

Tak to jsi asi vnímavější a citlivější než já - nepovažuji se za člena ani jedné strany bariéry (některé věci se mi na seriálu líbí a některé ne), s flankerem se na mnoha věcech ohledně seriálu neshodnu, ale nemám pocit, že by se vůči mně choval jako k póvlu.
    U psaného textu chybí velká část kontextu, ale stejně mi nepřijde, že by se tu někdo urážel či zesměšňoval. Ostřejší výměny názorů patří k normální komunikaci a bez rejpání by byla nuda. Nebuďme sluníčkoví!!!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 10. května 2013
    No, tak mi to nedá. Ráda bych se dozvěděla, kde se v diskuzích k seriálu chovám k ostatním jako k póvlu. Byla jsem jmenovaná jako onen příklad, takže určitě nebude problém mě v tom vymáchat jako Jaimeho v blátě.
    Krisa napsal(a):

Nebuďme sluníčkoví!!!

Děkuji :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Nevada Pro Vás cokoli, Veličenstvo ;)
  • Máme hole v ruce! Máme hole v ruce! :D
  • @Nevada Nechci začínat další flame, neber tento můj komentář nějak útočně ;). Jde o to, že někteří sice napíšou, že se jim to moc nelíbilo (např. flanker), ale ty to občas (často) píšeš takovým stylem... arogantním, abych tak řekla. Nevím, jestli to myslíš skutečně arogantně nebo ne, ale občas to tak vypadá a... zkrátka... občas to člověka dožene k tomu, že vypětí a napíše tady všelijaké věci :D.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 10. května 2013
    @Kolikokoli Na CSFD má Nevada napsáno "Jsem drzá a kopu do lidí" takže ostřejší forma vyjadřování se od ní dá očekávat. Spíš než arogantně to vyznívá tak že dokáže natvrdo říct co si myslí bez vší té omáčky kolem, která v člověku zmírňuje ten pocit že je blbec :D A ne, rozhodně na tom není nic špatného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.