Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Hra o trůny 3×06 – Výstup - Ice & Fire
Tywin plánuje strategické spojenectví pro Lannistery. Melisandra navštěvuje Říční krajiny. Robb přistupuje na kompromis ke znovuobnovení spojenectví s rodem Freyů. Roose Bolton se rozhoduje, co učiní s Jaimem Lannisterem. Jon, Ygritte a divocí podnikají náročný výstup.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
P.S. když už doopravdy kope. Přijde mi, že hodně lidí vidí aroganci za každým rohem.
P.P.S. A přijde mi hloupý, jak se pořád někdo ptá, jestli není arogantní a tak, jasně, že se vždycky objeví někdo, kdo vás nebude mít rád, se stim smiřte.
Vyslovene neznášam ľudí ktorí iným zatvárajú ústa .Každý ma pravo na svoj názor a o tom fóra sú .Neviem či si to uvedomuješ,ale si to práve ty, kto tu rozprúdil flame . Nepáčia sa ti arogantne komentáre,ale sama sa správaš povýšenecky a arogantne.
Nebudu se tady dohadovat. Ja nikomu svuj nazor necpu narozdil od predeslych zminenych, jen jsem ho ve vsi slusnosti vyjadrila a dokonce i podepsala, protoze anonymni prispevky se mi prici. Snažíš sa vytvoriť dojem morálnej prevahy nad nami nehodnými diskutujúcimi.
Mne sa Flankerové komentáre, k jednotlivým dielom, práve veľmi páčia a bol by som nerád ak by stým prestal.
Nikomu jsem usta nezavirala - ani jsem puvodne nikoho nejmenovala a nad nikoho se nepovysuju. A prave proto, ze kazdy ma pravo na svuj nazor, jak pises a nekolikrat jsem zduraznila i ja, tak se mi nelibi komnetare nekterych k ostatim - ktere vyznivaji jizlive a ve stylu zavrete uz hubu, my to vime nejlip a vy jste blbci! Zadnou moralni prevahu nemam, mam vasi i svoji moralku u zadku. Pravdou ovsem je, ze znam asi 4 lidi (coz je dost na to, ze v hospode zrovna casto GOT nerozebirame), kteri zde pravidelne chodi, ale radeji neprispivaji, nebot maji strach, ze je nekdo setre a ne kazdy se rad dohaduje a TECKA uz me nebavi se tady obhajovat, nemam k tomu duvod.
EDIT: A co se arogantního chování týká, viz tvoje vlastní "Tys mi to nandal" :wall:
Jestli to pomůže, tak těm, který jsem naštval, vzkazuju pardon, já nechtěl, říkám jen co se mi nelíbí na seriálu a neopovrhuju nikým jen proto, že jemu se seriál líbí.
Tak, co aby zavládl mír na icefire? Nebo aspoň ozbrojené příměří jako mezi Severní a Jižní Koreou, na jejichž hranici je momentálně bezpečněji než tady?
@sveva Co říct než:
Ne, neberu to útočně, ani nejsem uražená či dotčená. Ale ani mi nevadí, že nejsem miss sympatie. Ne, nepíšu tady příspěvky ve snaze se nad někoho povyšovat či někomu kázat.
Ano, jsem si vědoma toho, že to může působit nepříjemně, protože mám přímý styl vyjadřovaní. Navíc je to znásobené tím, že mám ráda ironii, jsem cynik a jízlivě reaguju i v normálním životě.
Nesnáším falešné poplácávání po ramenou typu jsme na jednom fóru, tak to musíme být všichni milí, usměvaví, navzájem se jen chválit a reagovat výlučně pozitivně. To je nešvar, který se rozmáhá po celém internetu a úzce souvisí s dnešní dostupností netu.
Ale jo, kopnu si: To ovšem nemáš na co být pyšná. Čímž neříkám, že Tě za blbce považuji. Rozdílné názory a uvažování ještě neznamenají sníženou inteligenci.
==============================================================
Když napíšu svůj názor, nevyhlašuju tím nikomu válku. Ale odmítám to doprovodit třemi omluvami všem, kterých by se to snad teď nebo v budoucnosti mohlo dotknout. A armádu smajlíků taky používat nehodlám. Nejsme na mimibarazu. Navíc jsem vždycky předpokládala, že se tady pohybují povětšinou rozumní lidé, kteří chápu smysl příspěvku na diskuzním fóru. Když takový příspěvek odešlu, prezentuje můj názor. K tomu snad není potřeba dodávat omáčku typu "IMHO", "já si myslím", apod. Pokud uvádím cizí názor, tak ho ocituju. Jestli někdo má potřebu se hnípat v každém slově a přemýšlet zda se má urazit nebo ne, to je jeho problém. S tím dotyčnému nepomůžu.
A opět. Tímhle na nikoho neútočím, ani se nesnažím hádat se. (Až se o to snažit budu, to bude úplně jiná liga.)
EDIT: To nebylo arogatni ani ironicke, fakt mi to nandal, bo jsem se rozcilila!
Jo, zlato, tím to bude...
:D
Souhlasim a jdu spytovat svedomi zpet do ofline
viz refren:
Několik nadčasových, obecných a zcela neadresných úvah.
Začnu, jak je mým zvykem, nesouvisle, a později a pokusím propracovat k pointě.
Ohromně se mi zamlouvá termín "moralizující drbny". Je takový vřele lidský! Myslím, že jeho autora budu mít v obzvláštní oblibě a s napětím budu očekávat další duchaplné výroky podobného typu.
Rovněž autora heroických výroků "Meleš kraviny" a "Zalez do díry, trole" (patrně v domnění, že se nachází na vyšší příčce potravinového řetězce) bych chtěl požádat, aby podobnými klenoty nešetřil, jedině takto lze získat oprávněný respekt a sympatie ostatních a zároveň posílit přesvědčení, že neleze nikomu do zadku a je už velký kluk.
Nebuďme sluníčkoví? A proč, proboha, ne? Jan Zákopčaník by rozhodně nesouhlasil. Obecně mám v oblibě lidi, kteří jsou apriori přátelští. Někdy to totiž znamená, že mají dostatek sebevědomí a s takovými se lépe spolupracuje. Nepřátelský umí být každý zamindrákovaný trouba. To můžeme být až potom, kdy varianta a) selže.
Není nezbytně nutné dělat z někoho vola. Obvykle si v tomto směru bohatě vystačíme sami.
Když nám začne přeskakovat gramofonová deska, je nejlepší jít od toho. Nervy a trpělivost máme jenom jedny.
Nyní k zahradničení a práci s lopatou.
Rýpání je nezávadné, pokud rýpeme do někoho, koho máme v podstatě rádi. V opačném případě hrozí nebezpečí, že by se to dotyčného mohlo dotknout a mohl by se urazit, či též lidověji řečeno nasrat. Rýpání do nových lidí, které ještě moc neznáme, nepovažuji za šťastné. A naopak. Takže Nevada sice třeba je arogantní bestie a flanker sebestředné samolibé antiamerické antikristovské bolševické šovinistické romantické monstrum, ale nemůže si to dovolit o nich říkat každý nebo jen tak někdo. =D
Nicméně nářky nad tím, že se snad někdo obává přispívat, aby se na něj okamžitě nesesypali jako hladoví vlci jiní členové místní buňky Noční hlídky (z nichž někteří, pravda, už opravdu hodně dlouho nepozřeli chutné sousto, a kteří si vás vykuchají k snídani jakoby nic, jen tak mimochodem), považuji za alarmující. Pokud jsme to dopracovali až takhle, je asi něco špatně a měli
by jsmesebychom se nad tím zamyslet.Pro tyto interní potřeby jsem vytvořil Návod pro přežití pro nového člena Noční hlídky.
Pokud už se někdo rozhodnete přispívat a vystoupit z bezpečné anonymity, měli byste objektivně zvážit, na jakém konci potravinového řetězce (opakuji se, já vím) se nacházíte, jakou máte v Noční hlídce reputaci, jak byste chtěli být vnímáni, jak moc jste chytří, vtipní, krásní, bohatí, upovídaní či jinak užiteční, atd.
Toto je Noční hlídka!
Slabí žerou silné, chytří jsou zabíjeni hlupáky, bezohlední úpí pod neúprosným diktátem přátelských typosů, sečtělé ukřičí analfabeti, snílek vítězí nad buranem. Nebo tak nějak. Šťastný a spokojený člověk nepřežije!
Noční hlídka je útočištěm zoufalých vyvrhelů, přehlídkou zkrachovalých existencí, kteří se nezastaví před ničím (a kde dobrého, milého a laskavého exota abys pohledal krumpáčem), ale je to náš domov, a musíme se naučit vyjít se všemi.
Protože tam venku, za Zdí, ve světě stvůr a lidí, je zima, která se blíží.
Takže šup z offline sem k nám. Je to mnohdy větší zábava, než by se na první pohled zvenčí mohlo zdát. ;-)
Sluníčkovost je zlo. Většinou to totiž znamená falešný pocit, že jsou všichni superbezva kamarádi naladění na jednu vlnu. A jakmile pak někdo vybočí ze skupiny, tak je rázem úhlavní nepřítel.
@Krisa Ani nevím. Co je s ním?
@Everett_Young Nábor musí probíhat neustále, průběžně a hlavně nenápadně. :twisted:
@Nevada Snažil jsem se být stručný.
A kdyz uz tedy velky Flankner zajistil mirove podminky a Havey Head byl tak vstricny se svou priruckou. Tak tedy, libilo se mi jak nekteri uzivatele tady psali, co si o serialu mysli jejich partneri, nebo rodina - nectenari. Serial sledujem kazdou stredu v ramci "vecer s rodinou" s partnerem, tchyni, tchanem a malou svagrovou, vsichni jsou nectenari. Zde nektere z reakci - cca doslovne recenych.
Tchyne: Jezisi ta Sansa je ale koza. Vzdyt ten Malicek je takovy hodny, on ji chce pomoct a ona odmitne. Dobre ji tak, ma co chtela.
Tchan: Pulka armady mu odesla? Tak to je celkem v p*deli, ne?
Partner tomu ovsem nasadil korunu: Ta Talisa je kocka, ale se fakt divim, ze si ji vzal. Mel si ji nechat jako milenku a byl by klid. Ti Frejove asi budou hodne v klidu, ze mu zas podavaji pomocnou ruku a chteji se smirit, ja byt nima tak se na neho vy*eru a oni ho jeste zvou na svatbu.
Svagrova: Nahodou ten Jofrey je hezky a jak byl s tou Margery tak se k ni choval slusne, tak treba ho laska zmeni. (sice dil s Ross jeste nevidela, bo je na intru, ale i tak zacinam mit strach, co z ni vyroste)
Ja se jen potmesile usmivam, zasnu a mlcim