Sportovní aktivity a podobné vylomeniny

upraveno 30. dubna 2012 v Rozličný pokec
Vzhledem k tomu, že místní Spolek přátel železa (AshaG, flanker.27, Krisa a příležitostně i já ;-) off-topicuje chvíli tu a chvíli zas jinde, zkouším tímto vytvořit topic věnovaný rozličným sportům, které sami aktivně provozujete/provozovali jste - ne nutně na soutěžní úrovni. Pro jistotu zdůrazňuju, že do toho nepatří pití piva na rekord, sledování fotbalu v TV, ani další bohaprosté* činnosti, které si někteří pletou se sportem.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
11113151617

Komentáře

• Tak jsme dnes se spolužákem dostali bezvadný nápad. Učitel nám včera zrušil výlet (na Vltavu na vodu) a řekl že jestli tam chceme jet tak ať si vezmeme plavky a jdeme se vykoupat dnes do místního rybníka (odhadem asi 8°C) a nás samozřejmě nenapadlo nic lepšího než se o volné hodině sebrat a jít tam. Musím uznat, že plavat tam bylo značně osvěžující, ale byl to strašně debilní nápad :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    To bude teda pekná chrípka :)

Vy sa učíte? Hech... U nás sú maturity...
  • @Lady_Seans Nepojedeme :(

@Branislav_Gepeto Snad ne, řekl bych že to bude dobrý :D
  • @Everett_Young A co to bude za septimu bez vody? Já jsem sice dva dny prozvracela ve stanu, takže opravdu jsem si užila až cestu zpátky, ale zbytek třídy se královsky bavil.

Nevím, jakýho bych měla dát smajlíka, aby to vystihovalo moje znechucené, nostalgické a pobavené pocity, takže radši nic.
  • @Lady_Seans Výlet se uskuteční buď na konci června nebo poslední víkend v září. Protože jindy se zase nesejdeme všichni (a to je nás jen 18). Já bych klidně jel i teď ale půlka třídy si zase stěžuje že bude strašná zima :roll:
  • @Everett_Young Puťák ve sněhu na ně :evil:
  • @Lady_Seans Tak tak. Nevím co čekají, jestli si myslí že na konci září bude ta voda teplejší než teď, nebo že nebude pršet... To je jedno, akorát že se to plánovalo celý rok, a oni to odřeknou čtyři dny před odjezdem protože prší :wall:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já si dneska dala po 2-3 týdnech učení (čti válení) dva tréninky po sobě - nejdříve na kajaku a následně na dračí - a začínám mít pocit, že jsem na to už trochu stará. A fakt mě nakrklo, že po příjezdu do Pardubic na dračí jsme zjistili, že jim tam celý den svítí sluníčko a my v HK na vodě mokli jak hovada (nenávidím sedání si do mokré lodi) :wall:
  • @Krisa Sotva je zpátky, už si stěžuje :D
    @Askia Ale huš! =D Kdybys zmoknul, uschnul, zmoknul, šel na vodu za deště, šel z vody za mrholení, šel do knihovny za nedeště a pak přijel do slunečných Pardubic, tak si budeš stěžovat taky :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já byl v posilovně a nevim, co tu ještě dělám. Jsem tak utahanej, že nechápu, proč dávno nechrápu...
  • Šel by si se mnou někdo zaplavat? ;-)
  • Jen začni pěkně sám po ose Bělá, Hejlovka, Želivka, a až budeš na Sázavě někde před Davlí, tak nám napiš :-)

Nějací "sportovci" už v tom prý vyrazili na lodičkách a pár jich to nedalo..
  • @Ugla V Bělé je v současnosti 40 cm vody, a navíc vede přes čističku takže bych moc daleko nedoplaval :(
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Tak dneska jsme ze starou partičkou z gymplu uspořádali výlet (ach to zní tak zkušeně a velkoholkovsky :-) ) a samozřejmě mělo být hezky a my jsme se brodili v bahně, protože Eda vybral krásnou romantickou lesní cestičku (teď úplně rozbahněnou).
    Naštěstí nám náš milý zachránce Adam vzal reklamní pláštěnky z firmy jeho otce, takže pokud jste někde v okolí Brna viděli 15 pošuků ve žlutých pláštěnkách, byli jsme to stoprocentně my. No a napřed jsem byla naštvaná na celý svět, ale když mi brácha výměnou za žlutou pláštěnku uvařil kakajíčko a teď se hezky dívám na Jak vycvičit draka, pomalu se mi vrací nálada a za takových deset minut, až budou lítat mezi těma útesama odpustím i Edovi :-D
  • Brácha mi doporučil moc pěknou, nenáročnou trasu na kolo, a tak jsem ji dnes absolvovala a moje pocity do dojetí byly asi zhruba= :wall: . Slliboval mi nenáročnou trasu v lese, což znamená půlka po hnusných zarostlých polňačkách a půlka po silnici, hrozný kopce a ještě jsem si vybrala úplně ne správnou denní dobu. A bylo to na mě šíleně dlouhý, po víc než 30 km obvykle chcípám. A zapomněla jsem si foťák :-(
    Ale na druhou stranu, co tě nezabije, to tě posílí, takže jsem za to ráda, že jsem to nakonec ujela :-D
    Málem bych zapomněl. 95 na benchpressu, do vánoc bych chtěl dát stovku...
  • upraveno 16. července 2013
    16:51, letošní nejlepší čas. Tímto vlastně musím asi poděkovat zdejší elektrizující atmosféře, bez jejíhož přičinění bych se o 22 vteřin zlepšit nedokázal :)
  • @Krisa Ale já jsem teď po soustředění namakaná jak nikdy jindy, já ho vyzvu na taneční betl. Anebo aspoň na cyklistický duel, když se mu tanec nebude zazdávat. A abych ho porazila, udělám absolutně naprosto všechno :-D :vážný smajlík:
  • Požární útok, konkrétně pozice koš. Nejlepší sport na světě :)
  • Tě pádlo! :-)
  • Veslo ne? :-k
  • Tě veslo není tak pádné. :-P
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.