@M1on uhm, netuším kde som to už čítal, ale napr aj na imdb to už tam má. Pôvodne si fanúšikovia mysleli že bude hrať toho X-mena trpaslíka ale to by podľa mňa bolo príšerné, hoci Bokivar Trask v komixe nie je trpaslík radšej uvidim Dinklagea ako hraje záporaka ako nejakeho komického x-mena.
Pokladal som to za prequel, ale na wiki píšu, že to bude nadväzovať na X-Men: The Last Stand, Wolverine a First Class ako sequel. To mám chápať tak, že príbehovo to bude nadväzovať na Last Stand, ale budú sa tam riešiť aj otvorené veci z FC a Wolva? Ja som Wolverina nevidel a bojím sa, že sa budem niekde strácať, asi ako teraz...
@Branislav_Gepeto Z Wolverina tam nebude co resit, ten na ostatni filmy odkazuje jen potitulkovou scenou.
Jestli jsem to spravne pochopil DoFP bude dejove po FC, ale bude resit veci ktere se teprve stanou po X3. Z minulosti budou zachranovat budoucnost. Proto Trask a Sentinelové.
@Nevada Reeves mal robiť na Bepopovi? Mal tam aj hrať? Celkom by sa mi aj hodil na Viciousa, ale to je možno len moje prianie vidieť ako Keanu hraje záporáka.
Já vím. Scénář je hotový, ale mělo by to příšerně vysoký rozpočet. Myslela jsem, že se v tom Reeves angažoval osobně, ale měl jen hrát Spika. S něčím jsem si to popletla.
Práve som pozeral Marplovú a v titulkách vidím Natalie Dormer. Vyhliadam ju a ona až v strede filmu príde (ešte predtým bola na fotke, ale to som si nebol istý). :D
Komentáře
Edit: Už jsem si našla, že tam teprve hrát bude, takže je všechno v naprostém pořádku :)
A o zábavu v Avengers 2 postarané :applause:
http://www.fandimefilmu.cz/clanek/3258-avengers_2_koho_v_nich_uvidime_a_koho_ne
no nevyzerá to tak ako som si to predstavoval
preto pre neho *Tyrion bo super výber role - tá postava mu sadla jak .. ;p)
Pokladal som to za prequel, ale na wiki píšu, že to bude nadväzovať na X-Men: The Last Stand, Wolverine a First Class ako sequel. To mám chápať tak, že príbehovo to bude nadväzovať na Last Stand, ale budú sa tam riešiť aj otvorené veci z FC a Wolva? Ja som Wolverina nevidel a bojím sa, že sa budem niekde strácať, asi ako teraz...
Jestli jsem to spravne pochopil DoFP bude dejove po FC, ale bude resit veci ktere se teprve stanou po X3. Z minulosti budou zachranovat budoucnost. Proto Trask a Sentinelové.