Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1162163165167168581

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ja som originálnou verziou nedotknutý, takže mne ten dabing nevadí :) Ale Enchanted tam tiež nie je prvýkrát.
  • @Branislav_Gepeto Odporúčam skúsiť. Je to neporovnateľné, najmä tie piesne. :) (Jednu som zhodou náhod asi pred týždňom dával do Co posloucháš. :) )
    @Arutha Z piesní mám len Ever After (aj v mobile) a tam musím povedať, že máš pravdu, originál je lepší.
  • Tak, konečně je ze mě řidič.
    Chceš nás varovať? :D
  • @Branislav_Gepeto Ano, od dnešního dne není nikdo v bezpečí :D
    Zdá sa, že predpovedatelia konca sveta sa prepočítali o 7-8 mesiacov :D
  • @Everett_Young napsal(a):

@ Branislav_Gepeto Ano, od dnešního dne není nikdo v bezpečí :D

A já myslela, že to skončilo ve chvíli, kdy jsem (obrazně) zahodila řidičák! 8-O
  • @MissUtahraptor taky si se rozhodla nejazdiť, jako 1moje známá, ..poznám viac ludí, co si ten šoferák urobia (neviem vlastne proč, asi len kvoli tomu preukazu, ale potom ajtak nejazdia :-D image
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Rolandzee-Zafira-Winterfell Věř tomu, že dost z nich má k tomu dobrý důvod ;) (Jop, jsem potrefená husa)
  • @Krisa napsal(a):

@Rolandzee-Zafira-Winterfell Věř tomu, že dost z nich má k tomu dobrý důvod ;) (Jop, jsem potrefená husa)

image
  • Zdravím,
    nevím, jestli to sem patří, nebo ne (pohybuji se tu teprve druhý den, a ano - jsem naplavenina, co prvně viděla seriál a až teď, po třetí sérii, se odhodlala k četbě [je to pecka, to rád přiznávám]), ale chtěl jsem se zeptat, jak je to se seriálem a knihou co do obsahu? První řada je celá hra o trůny a druhá pak střet králů, nebo je to "nesourodější" a prolíná se to?
    Předem díky za odpověď.
  • @916 Ahoj, vitaj. :)
    Prvé dve série rozsahovo približne súhlasia s knihami, tretia séria je taká väčšia polovica tretej knihy. Určite sa ti ale oplatí začať čítať od začiatku, v seriáli je množstvo vecí vynechaných alebo pozmenených (čím ďalej tým viac).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Dodal bych, že ve třetí sérii se sice vyskytují postavy, které tu a tam mají jména jako postavy v knize, ale povětšinou spolu už nemají nic společného :)
  • 916916
    upraveno 28. července 2013
    Díky za odpověď. Samozřejmě čtu od začátku, jen mě zajímalo kde se nachází místo zlomu toho co znám ze seriálu a toho, co mě čeká dál.
    A ja dodám, že nie, Melisandra nie je v knihách prakticky šľapka. Aspoň sa tak nespráva -_-
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    Ale aj tak sa vsetci tesite na dalsiu seriu :-)
  • upraveno 28. července 2013
    @Edem No někteří to vzdali, co flankre?
    @Edem Tešiť? Vlastne ako sa to vezme.
    Ako som už písal viackrát, lepšia verzia nie je a seriál je stále miestami dobrý, takže keď to mám rozpozerané, kukám to. Ale výraz Tešiť sa, ako som si vlastne práve uvedomil, by som nepoužil. Budem rád, keď to príde, hlavne ten ošiaľ pred začiatkom (trailery) ma nabudí, ale zatiaľ mi je to plus-mínus jedno. Výraz Tešiť sa by som použil v spojitosti s novou sériou HIMYM, OUaT alebo na druhý diel Hobita...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Edem Ee. Stačilo, jak správně poznamenává @M1on :D
  • @Edem Pokud "těšit se" vnímáš jako synonymum "děsit se"... :roll:
    Těším se na Sherlocka, Hannibala, Vikingy a My Little Pony. Jsem zvědavá na Agents of S.H.I.E.L.D. a na pár dalších seriálů se ráda podívám.
    Do další série GoT jsem se chtěla pustit, ale postupně propadám čím dál většímu zpětnému skepticismu, takže uvidíme po prvních fotkách a ukázkách... ;)
  • @MissUtahraptor ukázky jsou vždycky super :D výsledek je něco jiného
  • @MissUtahraptor Hannibal, viděl jsem dva díly a usoudil jsem že jde jen o dalšího cvoka pro Dexterův stůl. =D
  • upraveno 28. července 2013
    @Everett_Young Nevím, z Dextera jsem viděla jen pár částí pár dílů a nepřesvědčil mě o podobných kvalitách. A když se Hanďa bez nejmenších problémů či negativních dopadů vypořádal s "kolegou", co si z jeho střev chtěl udělat struny... :D
    Ráda bych také, aby ses vyvaroval výrazů jako "cvok" ve spojení s někým tak inteligentním a kultivovaným, jako je právě předrahý Hannibal. :evil:

A navíc umí výborně vařit... image
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @MissUtahraptor Co si budeme vykládat, nějakou tu poruchu mít musí. Je pravda že člověk sice v nouzi nemá problém sníst jiného člověka, ale aby to speciálně vyhledával? To není to pravé.
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    ked jemu to proste chuti
  • upraveno 29. července 2013
    @MissUtahraptor @Everett_Young tak ano, coz o to, varit, to on umi.. :twisted: :-P =D priam uplne *gourmandizes, "speciality sefkuachara" :p :D)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.