@MissUtahraptor U Pirátoch sa tiež obávam tej kvality. Prvé tri diely boli dobré tou naviazanosťou. Detaily (kompas, pôvod Perly), s akými sa tam hrali sa mi páčili. Takisto to má nesmiernu vtipnostnú hodnotu. Hlavne tej boj v kolese na konci dvojky a celá tá rozdvojená scenéria (Elizabeth je pred Jednookým a Tučkom a zrazu v pozadí to koleso, v ktorom bojujú, pohľad a späť k svojmu biznisu) sa mi teda neskutočne páčila. Pirátov považujem za sériu so skvelým potenciálom. Toto všetko vo štvorke chýbalo. Ale napriek tomu nechcem, aby to zomrelo.
A inak sa vraj chystá pokračovanie Policajnej Akadémie a Lovcov duchov takisto na rok 2015.
Trojka Pirátů byla tragická a čtyřka ještě tragičtější. ALe jestli nemáte dost Bruckheimera a Verbinskiho (vím, že čtyřku nedělal), jděte na Lone Rangera. film to sice docela schytal, ale po prvních Pirátech je od stejnejch tvůrců rozhodně nejlepší.
@flanker.27 Prečo sa ti trojka nepáčila? Bolo to slabšie, ale práve to, že tam boli rôzne strany, ktoré každá s každou uzavierali dohodu sa mi páčilo. A Kiera vyzerala v tom pirátskom klobúku celkom zaujímavo... A hlavne sa vrátil Barbossa :D
@Draconos Na imDB som videl plánované filmy a bola tam aj Policajná akadémia.
@flanker.27 Síce tej básnickej kritike ledvom rozumiem, ale chápem :D Nu, bolo to slabšie, ale beztak som optimista a verím, že to ešte ktosi vytiahne...
@Everett_Young To prave nie, ale A) tie pukance mozu prilis smrdiet B) niekto predvedie svoju kolinsku v plnej parade C) bude tam dusno D) bude tam teplo E) grepik ma kopne do zaludka No vyber si, ale sediet by si vedla mna urcite nechcel :)
Komentáře
Chutná?
Statečný srdce nemám rád... :)
A inak sa vraj chystá pokračovanie Policajnej Akadémie a Lovcov duchov takisto na rok 2015.
BTW: Montstradamus :D
@Draconos Vďaka. Možno očakávajú lepšie spracovanie a chcú sa dostať ďalej než len za SilverSurfera.
a @Branislav_Gepeto prečítaj si toto http://www.fandimefilmu.cz/clanek/2424-matthew_vaughn_bude_produkovat_the_fantastic_four očakám kvalitu ako Man of steel
@flanker.27 Síce tej básnickej kritike ledvom rozumiem, ale chápem :D Nu, bolo to slabšie, ale beztak som optimista a verím, že to ešte ktosi vytiahne...
A) tie pukance mozu prilis smrdiet
B) niekto predvedie svoju kolinsku v plnej parade
C) bude tam dusno
D) bude tam teplo
E) grepik ma kopne do zaludka
No vyber si, ale sediet by si vedla mna urcite nechcel :)
Ať tohle neposerou ať tohle neposerou