@Draconos Já čtu zrovna poslední vydanou knížku v Čj od Abercrombieho a hrozně mě to baví. Jako GRRM má oblibu v mrzácích a mám z toho podobnou depku :D
@Montezuma3 Já zvládla zatím jen 100 stránek (má to 900) a zatím mě to hodně baví = hned po příjezdu z Plané jsem hnala tátu do knihkupectví, aby mi to koupil k narozeninám :D. Ještě jsem ale nepokračovala, protože mám rozečteného toho Abercrombieho, který mě fakt chytil a potřebuju nejdřív dočíst jeho. (Jenže jistý zlý opeřenec mi nahrál do počítače Diablo 2, takže čtení flinkám, ale už jsem Slayer Krisa, takže můžu směle pokračovat =D )
@Krisa Okolo téhle knihy jsem kroužil už někdy před půl rokem (myslím že ji mají v Talpressu) četl jsem nějaké recenze a komentáře, a všichni se schodovali na tom, že je to sice dobré, ale nedovedou si to představit roztažené na více jak 3 díly.
Komentáře
(Opět... =D)
nic jinýho jsem nečetl =D
Ještě jsem ale nepokračovala, protože mám rozečteného toho Abercrombieho, který mě fakt chytil a potřebuju nejdřív dočíst jeho. (Jenže jistý zlý opeřenec mi nahrál do počítače Diablo 2, takže čtení flinkám, ale už jsem Slayer Krisa, takže můžu směle pokračovat =D )