tak prave somdocital z malazu 5 knihu ked mam hodnotit tak malazu davam 85 prercent ale myslim ze hodnotenie po dalsich knihach pojde hore a pisen ledu a ohne 70 percent v dalsich knihach bude tiez vystupovat chromy boh ako v 5 a v 3 casti ?
@Everett_Young Kto bola Vashet? Inak na FB mam lajknuteho Rothfussa a písal tam že určite nechce robiť viac ako 3 časti(ak sa ti podarí vygoogliť jeho reddit AMA tam to tuším aj písal), ale že nevylučuje viac kníh z tohto sveta. (Ale stále to môže skončiť ako u Martina :D)
@JoeGyry Vashet - Kvotheho učitelka boje v Ademre. Popravdě dovedeš si představit jak dořeší zbývající dějové linky na 12 stech stránkách? Já upřímně moc ne. Hlavně proto, jak pomalým tempem postupuje. Kolik let mu zbývá popsat? 10? nanejvýš 15, ale i tak to je hodně let na málo prostoru + k tomu linka ze současnosti
@JoeGyry Hlavně doufám že tam zachovají ty jeho monology. Pokud půjde o doslovnou adaptaci, tak by nemusel nastat problém, snad jen s rozpočtem na CGI a triky.
@Everett_Young nevím, jestli se někdy dostanu přes druhou část Jména větru :-? Je to neuvěřitelně užvaněné a roztahané. Jak uděl z honu na draka nejnudnější věc na světě? Pusťte k němu Rothfusse s jeho potřebou vysvětlovat, proč je tráva zelená. Škoda, že slibně nakopnutá linie ze současnosti je momentálně asi na dlouho pohřbená nostalgickým vzpomínám na školní léta. :roll:
Ad Denna: beru to tak, že každý Superman potřebuje svoji Lois, takže se snažím ji nějak snášet a najít na ní nějaké sympatické vlastnosti (zatím bohužel neúspěšně). A jestli se ti Denna nelíbí, jsi pravděpodobně žárlivá ženská, která se nemůže srovnat se svojí průměrností ;-)
@Everett_Young jako sa presne volá celá tá kronika ? Meno vetra je 1.diel tušim? hej, všetky tieto nemecké novšie fantasy -síce možu to byť velice dobré kinhy, príbehy zaujímavé, pútavé, celé stovky strán, x, 6 - 9 dielov, ale ..sú taknejak moc nemecké..nejak mi v nich neco nesedí.. :roll: (príklad? - tak napr.nemecký autori Markus Heitz, Wolfgang Hohlbein, a ich knižné série Kronika Elfov, Letopisy Elfov, Trpaslikov, a pod. :-k
p.s. zhánam, kúpim Zaklínač II, III, a V diel, mi chýbajú ešte na doplnenie zbierky :p ale viazané vydania, s komplet Ilustráciami grafikami, ne tie brožované :/ :-P
@Hildegarda ee, :o kde prosimte, som hladal tušim všade, po všetkich internetoch a obchodoch, a nikde už nemajú ani kus, - aspon ne tieto VIAZANE vydania, (s pevnou vazbou, grafikami, atd.) možeš k tomu dať pls odkaz?
Komentáře
Inak na FB mam lajknuteho Rothfussa a písal tam že určite nechce robiť viac ako 3 časti(ak sa ti podarí vygoogliť jeho reddit AMA tam to tuším aj písal), ale že nevylučuje viac kníh z tohto sveta. (Ale stále to môže skončiť ako u Martina :D)
Ad Denna: beru to tak, že každý Superman potřebuje svoji Lois, takže se snažím ji nějak snášet a najít na ní nějaké sympatické vlastnosti (zatím bohužel neúspěšně). A jestli se ti Denna nelíbí, jsi pravděpodobně žárlivá ženská, která se nemůže srovnat se svojí průměrností ;-)
hej, všetky tieto nemecké novšie fantasy -síce možu to byť velice dobré kinhy, príbehy zaujímavé, pútavé, celé stovky strán, x, 6 - 9 dielov, ale ..sú taknejak moc nemecké..nejak mi v nich neco nesedí.. :roll:
(príklad? - tak napr.nemecký autori Markus Heitz, Wolfgang Hohlbein, a ich knižné série Kronika Elfov, Letopisy Elfov, Trpaslikov, a pod. :-k
2) Kronika Královraha bude (snad) jen a pouze triologie
možeš k tomu dať pls odkaz?
Edit: beriem spat,ja som bola v tom,ze to je nove viazane vydanie 8-O
BTW:nevíte kde se dají stáhnout epuby ?