Volby
Koho volit? Koho nevolit? a proč?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
V poslední době zjišťuji, že si vlastně sami vládnout nemůžeme, že demokracie je pro tupé lidské stádo ještě moc složitá věc. Jedinec, nad svým rozhodnutím dokáže rozumně přemýšlet, lidské stádo se hloupostí dere kupředu. Že se mi až tak neprotiví myšlenka malé skupiny lidí, řídící stát na základě hlasování a nepřenechání žádné rozhodovací moci lidu. Oligarchie, jaká platila ve starověké Spartě. Pokud by stát řídili dobře, nevidím žádný problém.
Je milé, jak jsou zástupci stran, co se dostaly do parlamentu, v debatách konstruktivní. Jediné, co mě přesvědčuje o tom, že nebudou další předčasné volby, je ale fakt, že to řekněme zhruba rok nebude v zájmu ani jedné strany. A nepřipravenost ANO mě šokuje. O co jim teda šlo - o státní příspěvek?
Pokud by stát řídili špatně? Zavedl bych metodu mistra Ilyria a nahradil je.
Ale to je trošku mimo. Žádný pořádný státník tady v tom státě nebyl od Beneše.
Jinak se ukazuje jaký jsou v ČSSD hovada ( Hašek a spol) řízený ještě větším hovadem na hradě. Takhle odstřelit předsedu za špatný volební výsledek, který rozhodně částečně způsobily sami rozpolceností strany - to celkem síla. A Zeman po tom co jeho pseudostrana drtivě propadla u voleb, tak se ser* do ČSSD. Spíše by se měl starat o to aby mu tam dneska někdo přišel a převzal vyznamenání ( ale co Čuba rád nakluše)
Jmenuji se Michal Hašek
Zemana jsem věrný šašek
puče se mi nedaří
podrazáci narazí.
Nebyl jsem i byl jsem v Lánech
poradit se o skvělých plánech
kdo by to byl býval tušil
že Sobotka vytrvá
To co Zeman chvatně ušil
už se asi nekoná.
Je to škoda pro Vás všechny
že vám vládnout nebudu