Nechala jsem se mediálně zmasírovat a koupila si Volání kukačky od Rowlingové (napsala pod pseudonymem). A dobré to je. Jenom si další díl s Cormoranem Strike koupím anglicky (abych nemusela čekat a cvičila AJ :-))
aky mate nazor na gemmella ? ja čitam od neho kral duchu a celkom sa mi to pozdava , ma dobre knihy? rozmyšlam že si od neho nejake knihy kupim, že vraj dobre knihy od neho su vlk ve stinu , krvavy kamen a poslední strážce
@Maliky No ono sa to totiz hned nevypustilo. Ta kniha mala priemernu predajnost a bola vonku par tyzdnov, kym sa priznala a potom nastal boom a tlaciari nestihali :)
@Maliky Je to tak dobré? Jinak, co se týče Rowlingové, je to tak, jak psala Hildegarda. Knížka měla celkem dobré kritiky, ale boom nastal až po pár měsícíh, kdy se přiznala R. k autorství. Ale je to dobré čtení, takže mi ten humbuk kolem nevadí. Jinak bychom se o té knížce asi nedozvěděli.
@brbr Nejlepší knížkou, co jsem držel, bych to nenazval, ale byla to první satyra, kterou jsem si přečel a byl jsem spokojen. Střet současna se starým smýšlením Hitlera se povedl, je vtipný a některé situace jsou opravdu kouzelné. Třeba když řeší plastické operace, aneb já o voze a ty o koze :-) A raději už mlčím, abych náhodou něco nevyzradil 8-)
@sarven Čítal, páčilo sa veľmi. :) Síce to bolo kratučké, takže dej možno nebol natoľko rozvitý ako napr. v Amerických Bohoch, ale výborne sa to čítalo.
Komentáře
Argo ma v poslednom case skvele obalky
Jinak, co se týče Rowlingové, je to tak, jak psala Hildegarda. Knížka měla celkem dobré kritiky, ale boom nastal až po pár měsícíh, kdy se přiznala R. k autorství. Ale je to dobré čtení, takže mi ten humbuk kolem nevadí. Jinak bychom se o té knížce asi nedozvěděli.