Co jiného číst?
Mých posledních snad 20 knih bylo všechno možné (Martinovy povíky, Irving, G.G.Marquéz, Vonnegut Jr.) jen ne kniha z fantasy ságy. Chápu, že nic tak dobrého jako icefire na trhu není, ale něco co by stálo alespoň za přečtení. Doporučte něco
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vojna o Rokfort bola tuším kdesi v roku 1989.
@heavy_head 8-)
až tak nie, dej sa tuším odohráva 10 rokov pred napísaním knihy čiže to mohol byť tak rok 1997 možno 1998The Battle of Hogwarts was a conflict that signified the end of the Second Wizarding War. It took place in the early hours of 2 May, 1998, within the castle and on the grounds of Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry.
databazeknih.cz/serie/premyslovska-epopej-1537
On mě to totiž doporučoval kamarád který žral seriál Hra o trůny, že prý je to dost podobné nejen v tloušťce knih, ale především ve středověkých intrikách. Jenomže tohohle člověka jsem teprve nedávno pod pohrůžkou probodnutí dýkou z valyrisjké oceli donutil dále neodkládat knihy a vrhnout se na ně. Jinak by snad byl schopen zůstat jen u seriálu...tssss. Teď mě má mimochodem hrozně rád, po tom jak končí Tanec s draky a musí čekat. No není sám, že.
cyklus Hříšní lidé království českého (Dýka s hadem, Zdislava a ztracená relikvie,...), ale je to o mnoho mírnější než Píseň, prostě detektivka ze 13. století
Zkus štěstí tady: databazeknih.cz/kniha-v-bazaru/temna-vez-pistolnik-269
Rothfuss práve toto postol na FB. Bude to Stone Doors alebo 3 časť trilógie?
Taky jsem to četla, celkem mě to mile překvapilo a docela se líbilo.
Rozdíl mezi SC a GRRM je ten, že u GRRM lituješ mrtvy, tady lituješ ty, co měli tu smůlu, že přežili...
@Nevada co vím od lidí kteří to už četli (ano v polštině) tak prý celkem dost dobré, hlavně se to vrací ke stylu povídek (ačkoli je to souvislé) místo ságy.