Co jiného číst?
Mých posledních snad 20 knih bylo všechno možné (Martinovy povíky, Irving, G.G.Marquéz, Vonnegut Jr.) jen ne kniha z fantasy ságy. Chápu, že nic tak dobrého jako icefire na trhu není, ale něco co by stálo alespoň za přečtení. Doporučte něco
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
(I když 1. díl mám v té staré podobě, která se mi ale nelíbí tolik jako ta nová...furt přemýšlím, že si koupím i tu novou verzi, ale zas je mi líto zbavit se té staré)
A taky by mě zajímalo, co místní znalci míní o meči z (české) obálky. Může něco takového fungovat?
Mimochodem, docela jsem uvažoval o Přemyslovské epopeji, má s tím už někdo zkušenosti?
Doporučit musím především To, Dlouhý pochod, Řbitov zviřátek, Talisman, Čtyři roční doby, Zelená míle a celou Temnou věž přičemž nejoblíbenější jsou u mě Pustiny a Čaroděj a sklo.
Akorát vidím hrozný problém u té trilogie - LotR - má se počítat počítat jako 1 kniha (JRRT), trilogie (tak ji fyzicky mám), nebo jako 6 knih (každý svazek má knihu první a druhou)?, Star Wars 3+3+comming 3, Stopařův PpG: bývá označován za pětidílnou trilogii... kurnik, já asi ani žádnou neoddiskutovatelnou trilogii neznám. :o)
btw - LotR vyšel u nás i rozporcovaný do dvoudílných vydání?