Co jiného číst?
Mých posledních snad 20 knih bylo všechno možné (Martinovy povíky, Irving, G.G.Marquéz, Vonnegut Jr.) jen ne kniha z fantasy ságy. Chápu, že nic tak dobrého jako icefire na trhu není, ale něco co by stálo alespoň za přečtení. Doporučte něco
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Co mě osobně vadilo byla zbytečná latina a třeba výčty rozpodivných zbrání, který si dovolým tvrdit, většina čténářů nezná. Jako by Sapkowski ukazoval co všechno si nastudoval. Celkově pro mě je husitská trilogie to nejlepší co Sapkowski napsal.
Husitská epopej od Vondrušky mě zatím baví malinko víc- nejvíc mě baví linka Jošta a Rožmberkova a jeho slouhy a naopka mě celkem irituje Adam
je to kvalita a doporučuju obě
Chystám se na dvě knihy od Esslemonta. Četl jsem od něj Noc nožů a celkem se mi to líbilo. Snad nebudou Návrat Rude gardy a Kamenný meč horší. Četli jste to někdo, líbilo?
Mimochodem, mate nekdo nejake dobre tipy na historicke romany (fikci)? Co je vase nejoblibenejsi kniha v tomto zanru?
@Hildegarda Diky moc, to je presne to co jsem hledal.
Jinak mě napadá třeba od Falconeho Katedrála moře. Ale i ten Follet, který vykrádá sám sebe, je čtivý.