@Everett_Young myslím tím to že někdo hrál hru a líbilo se mu to jak cyp a zjistil že jsou knižky tak si přečetl knížky a to už jde do kapsy jemu ne ? no a vydavateli samozřejmě
čítate niekto Naruta? :) zajtra je posledná časť mangy, aké pocity máte z toho posledného obráku predposlednej časti?
Inak je už vraj ohlasený nejaký spin off, do toho sa už nepustím. Ale dočítam pre zmenu One Piece. Čítate nejaké mangy? Máte radšej ongoingy alebo čítate len niečo čo už je kompletné?
@JoeGyry z klasických komiksů čtu The Walking Dead. Jinak jsem samozřejmě četl Black Lagoon, Wolf`s Rain a pár dalších, většinou potom co jsem prvně viděl anime. Naruto mě vůbec nezaujal, ani jako manga ani jako anime.
Zkusil jsem Dunu a Hru o Trůny. Je to divnej robot. Dobrá zpráva, alespoň pro mě, je, že databazeknih.cz připravuje novinku, která by měla doporučovat podobné knihy a tak inspirovat. :dance:
V nový Pevnosti je toho dost o Hobitovi. Od všech různých adaptací přes organizaci co zastupuje Tolkienovy dědice a brojí proti počítačovým hrám s tématikou Středozemě. Taky tam je o nové knize - Zaklínači a rozhovor se Sapkowským. U toho rozhovoru jsem si říkal, že by mu měl někdo vysvětlit, jak propagovat novou knihu, tak útočný styl odpovědí a celkou aroganci bez nadhledu jsem u dlouho u rozhovoru se spisovatelem neviděl.
Komentáře
Inak je už vraj ohlasený nejaký spin off, do toho sa už nepustím. Ale dočítam pre zmenu One Piece. Čítate nejaké mangy? Máte radšej ongoingy alebo čítate len niečo čo už je kompletné?
http://tisicknih.cz/