Co jiného číst?
Mých posledních snad 20 knih bylo všechno možné (Martinovy povíky, Irving, G.G.Marquéz, Vonnegut Jr.) jen ne kniha z fantasy ságy. Chápu, že nic tak dobrého jako icefire na trhu není, ale něco co by stálo alespoň za přečtení. Doporučte něco
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak výjde i komiksové vydání Rytíře Sedmi království crew.cz/. Pokud jsem to dobře pochopil, tak to to samé co teď vychází jako román ( možná to tady už bylo delší dobu jsem tady nebyl) Je celkem zajímavý, že už je to jestli dobře počítám čtvrté nakladatelství, co nějakou formou vydává Martina - Ságu a příběhy kolem. Já dělat u Talpressu, tak se snažím aby všechno vycházelo tam
Inak je už vraj ohlasený nejaký spin off, do toho sa už nepustím. Ale dočítam pre zmenu One Piece. Čítate nejaké mangy? Máte radšej ongoingy alebo čítate len niečo čo už je kompletné?
http://tisicknih.cz/
"Vyjde česky! Novela o Auri vyjde česky!" :dance: