Nechcete někdo posbírat nějaké info a matroše o tom atlasu a udělat nějaký článek? Ti tvůrci se k tomu hodněkrát vyjadřovali, i lidi okolo. Já ho mám v plánu už dýl, ale dřív jak o víkendu to asi nestihnu.
Zimné mestečko je, pokiaľ si pamätám, hneď pod hradbami. Dokonca som videl jeden skvelý fanúšikovský obrázok, kde bol Winterfell z boku - pohľad na East Gate - a bolo tam aj pár domčekov znázorňujúcich Zimné mestečko.
Mne to príde ako útulné miesto. Síce sa mi zdá divné, že je kuchyňa tak ďaleko. To jedlo by hádam v chladnom počasí stihlo aj vychladnúť, než by ho doniesli do Veľkej haly. Inak si viem presne predstaviť, ako by som tam trávil čas :) Iba by to chcelo zmodernizovať a zasídliť Zimné mestečko.
mam jednu otazku, neviem či to tu už bolo spominane a ak ano nechce sa mi pozerať cela historia tohto pokecu..ale nikde som nenašiel kde je na mape Ašaj. Je to mesto ? oblasť ? prešiel som celu mapu, ale tato jedna vec mi tam chýba ..(Dík vopred za osvietenie)
V posledním čísle Pevnosti vyšel velký plakát s mapou Západozemí a s kouskem Essosu (v angličtině). Pro většinu zde přítomných asi nic nového, ale může se hodit.
@Crocuta Taky mi to dneska padlo do ruky. Neni to nijak dopodrobna třeba na Zdi jsou jen tři pevnosti. V příštím čísle má bejt speciál o GoT, tak uvidíme.
Má niekto ten oficiálny atlas? Videla som nejaké videa na Yutube, ale chcela by som zasvetený názor majiteľa. Oplatí sa zainvestovať? A je to iba v AJ alebo aj v preklade?
Komentáře
Mne to príde ako útulné miesto. Síce sa mi zdá divné, že je kuchyňa tak ďaleko. To jedlo by hádam v chladnom počasí stihlo aj vychladnúť, než by ho doniesli do Veľkej haly. Inak si viem presne predstaviť, ako by som tam trávil čas :) Iba by to chcelo zmodernizovať a zasídliť Zimné mestečko.