TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1220221223225226362

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Gepeto Jestli myslíš tu Doktorovu interakci s víc lidmi, tak ano, choval se, jako by s nim měl míň zkušeností, než ve skutečnosti má, ale nepřišlo mi to tak hrozné. A on měl Doktor k lidem výhrady i v předchozích inkarnacích. Devátý na adresu Rose, když něco podělala, jednou poznamenal něco ve smyslu "co můžu čekat od opice" a Desátý sice lidstvo zbožňoval, ale dvakrát byl rozčarovaný - když viděl, jak lidi zotročují oody a když jeho samotného málem paranoidní dav zabil.

Jinak by ti Moffat určitě řekl, že Doktor si pamatuje jenom to, co chce, však je to ve skutečnosti roztržitý starý vědátor :D Celkově ho ale v téhle sérii musím pochválit za lepší práci s postavami (Doktor versus Danny Pink a lepší podání Clary) a že to zatím nevypadá, že si bude klást otázky, které bude chtít všechny vyřešit ve vánočním speciálu za tři roky.
    @svoa00 Tak ale to mi prišlo ako opodstatnený dôvod kritizovať ľudstvo. Uňho to bolo také nepríjemné voči všetkým - voči Dannymu sa to "dalo chápať". Nuž, áno, deviatka mi tiež prišiel ako koncept Doktora, ktorý sa ešte musel napraviť. Hlavne to bolo ukázané v šiestej epizóde. Deviatka si tiež uťahoval zo Smitha, Desiaty ho už, myslím, bral vážnejšie.

Moffat si pamätá len čo chce :D

K tým otázkam maš príklady? Teda nezpochybňujem to (aby si chápala :D ), len som mal tú luxusnú možnosť si to zbehnúť hneď akožto čerstvý fanúšik a nepamätám si to. A zaujíma ma to.
  • Jsem opravdu jediný, kdo nemá Pinka rád?
  • @Gepeto Já jsem taky čerstvá, Doctora Who jsem objevila loni :) Ve Smithově éře řešil Moffat Velkou inteligenci, Ticho nebo to, co znamenají trhliny v časoprostoru nebo úlohu River Song (tu postavu ostatně šíleným způsobem překombinoval). Například. Něco z toho řešil celé tři série. Když se pak snažil všechno to nějak uzavřít v posledním díle sedmé série a ve speciálu, kde to ještě převazoval vánoční mašlí, tak to podle toho taky vypadalo. Jak se někdo ve filmové databázi vyjádřil - Moffat má sklony předvádět "zlatou bublinu bez oslnivého obsahu".
  • @svoa00 Zabudla si ešte na The Impossible Girl. :)
  • linka The Impossible Girl se mi celkem líbila :-)
  • Ah tak ten Gotham je taký...nemastný neslaný. Penguin je super a Selina preberie rolu Aryie v top Jailbaits in TV shows ale inak nič moc. Nič sa tam dokopy nedeje ale tak verím že sa to rozbehne. A ak nie tak nech aspoň dajú viac priestoru Penguinovy a Cat.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @JoeGyry Selina je hrozně podobná Michelle Pfeiffer, nevim jestli to je záměr kvůli Catwoman, ale je sakra sexy :-) na patnáctku...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Gepeto Mně se právě líbí, že jen nevypráví Frozen, ale jedou příběh po animáku.

Zapomněla jsem dodat, že jsem byla úplně blažená z legendární (poprvé 3D animace) scény z kreslené Krásky a zvíře, protože tuhle Disneyovku miluju!

upraveno 2. října 2014
    @Gepeto Zápletku neznám - zásadně si takové věci nečtu. Chci totiž překvápko, i když uznávám, že občas je velmi těžké to vydržet :)

Tak třeba se do minulosti podívají někdy příště, třeba ne - mně by to asi ani nevadilo...
  • Dneska jsem videl prvni dil k Red band society a moc se mi to libilo. Kdyz jsem cetl ze to bude o deckach v nemocnici tak jsem cekal neco hodne sentimentalniho a trochu i je ale ne na skodu. Cerny humor tam je taky ale nic prepiskleho. Tak to treba zkuste :)
  • Přidávám se k lidem, které zaujal The Knick. Má to výbornou atmosféru. Místy je to šokující, místy až nechutně naturilistické a já se nemůžu přestat těšit na další díl. :-) Děj postupuje dopředu poněkud pomalejším tempem a chvíli mi trvalo vytvořit si vztah k většině postav, ale už si mě získaly...:-) Plus ta minimalistická hudba je geniální.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Deanmon vyberám si teba!!!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 6. října 2014
    Ach...

(Takže další kandidát na opakování a připomínka, že si chci už delší dobu sehnat soundtrack.)
  • Tak nevím, v jednom díle mě chováním překvapí doktor a v dalším Clara. Jednají z mého pohledu jak kdyby se jim měnila nátura díl od dílu.

Btw. dokoukal jsem skvělý anime Berserk, 25 dílů má a je to jen rozjezd toho komiksu, první manga co si asi stáhnu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.