Fantasy komedie

upraveno 25. prosince 2010 v Film a televize
124

Komentáře

• upraveno 7. prosince 2010
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. prosince 2010
    Když se mluví o VŠE, vzpomenu sira Humpheryho: "on chodil jen na ekonomku."
  • upraveno 8. prosince 2010
  • upraveno 21. prosince 2010
    jinak tedka se docela s Fantasy roztrhl pytel aspon ve filmech tedka premiéra Narnie a Pottra , ktomu budou nový piráti podle fantasy od Tima Powerse Plout na vlnách podivna,což je super knížka ,další je Your Higness a samozřejmě Hra o trůny :-) snad se konečně začnou točit pořádné Fantasy protože už mě nebavilo koukat na blbosti typu Witchville atd..od posledního Pána prstenů moc kvalitního fantasy nebylo
    Já doplním třeba Camelot, který vypadá taky zajímavě a asi si věří, protože se chystají na přímý střet s Hrou o trůny, startujou taky v dubnu. No a o Hobitovi asi netřeba mluvit :-)
    Já o Hobitovi a oni o Šarkanovi - ten už si dneska užil pozornosti až moc, řekl bych :-)
  • upraveno 22. prosince 2010
    Olorin: Tu studii chci videt.
    Ona je otázka, co kdo počítá do investic. Těch víc než 200 let určitě není jen za samotný větrník, ale i za jeho postavení, což ale například počítá s tím, že na některé kopce se musí postavit úplně nová cesta pro techniku (možná v tom je zakopán pes, protože stavění cest se tak nějak vždycky prodraží). Obdobná koncepce se používá i u elektromobilů, kdy provozní emise jsou veškeré zádné, ale výrobní jsou větší, než kolik udělá normální auto za svoji průměrnou životnost. O tom se ale už tolik nemluví.
    jo tak hobita jsem ani nepsal protože o tom ví asi celej svět a nejenom ti co mají rádi fantasy...jinak jsem koukal na starz.com a už vím proč jsem si camelotu předtím nevšiml není tam o něm nic moc ani info ani trailer ale podle předchozích seriálech co jsem od nich viděl by to mohlo mít velký potenciál,třeba pilíře světa byl super historickej seriál a spartacus sice není přímo fantasy ale jinak super řežba hlavně ten finální masakr :-) a myslím že nová série aspon spříjemní čekání do dubna
    Ať už je GO zpusobené Oxidem uhličitým nebo ne, spalovací motor je svinstvo (jo jo někdy taky obdivuju super káry - ale moc na to nejsem), předevšim v tomhle počtu... uvidím jakou alternativu si lidstvo připraví.
    Je zajímavé, že samotný volný trh spoustu těchto problémů dokáže sám vyřešit (nebo válka). Když byla v evropě ropná krize a drahý benzín (druhá světová a nedostatek přírodního kaučuku), zaćali se výrobci poohlížet po nových rešeních a menších autech s efektivnějšímy motory (němci se snažili chemicky vyvinou umělý kaučuk). Výsledek je ten, že nyní máme před amerikou obrovský náskok. Právě evropské vozy s menší spotřebou se tam začínají prosazovat, protože nejsou jen ekologičtější, ale i ekonomičtější a americké automobilky na to reagují a snaží se vytvářet vlastní malé vozy. Humvee a auta, která mají obrovskou spotřebu se tak stávají out i u bohatých, kteří si místo toho kupují různé elektromobily (dnes už se přírodní kaučuk nepoužívá a veškerý kaučik se vyrábí chemicky).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.