Abychom trochu popojeli. Jak si myslíte, že to dopadne na Zdi s pučisty Bowena Marshe. Ano, Jon sice porušil přísahu, ale oni napadli svého lorda velitele. Jak myslíte, že se na ně bude dívat zbytek hlídky? A jak zareaguje Východní Hlídka u Moře a Stínová věž?
Měli by je oběsit už z principu. Ale nestane se tak. Vypukne tam boj o moc, rozkol hlídky a lehká práce pro bílé chodce. Stannisovci vs Divocí vs Zbytky hlídky. Hlídka, co zapomněla co hlídá by měla být očištěna ohněm.
@Nevada Tak mě napadlo, ten chlapec s vlčí hlavou nemohl by to být..Robb? A napadla mě ještě jedná šílená teorie, co když je velký Jiný a Rholl jeden a ten samý?
@Stannis_Baratheon Když tak horlivě šiješ do Bloodravena, tak Melisandra taky není hodná teta ze sousedství, snad nevěříš, že Stannisovi´pomáhá jen tak, jestli má Bloodraven postraní úmysly, tak je může mít i Melisandra
To by moc nesedělo, pokud bychom předpokládali, že Jiní měli svého vůdce už během Dlouhé noci a taky předpokládám, že Velký Jiný může být mnohem starší než lidstvo samotné.
No, nevím jestli se GRRM bude pouštět nějak hlouběji do vysvětlování záležitostí ohledně Jiných, natož pak jejich hierarchie. Očekávám, že se prostě někde vynoří armáda, pak booom, všichni Jiní a půlka Západozemí pomřou, zazvonil zvonec a pohádky je konec :D Mám pocit, že ta nadpřirozená část Martina až tak nebaví a nenimrá se v nadpřirozených věcech, natože aby se je snažil nějak vysvětloval, když je něco magické tak je to prostě tak, protože se jedná o fantasy, tečka :) Takže detaily okolo bílých chodců zůstanou asi na fantazii čtenářů.
Komentáře
1. Chlap má vždycky pravdu.
2. Když nemá pravdu pak plati 1. pravidlo
Ale když něco řekne ženska, tak ta má prý halušky. :D
Měli by je oběsit už z principu. Ale nestane se tak. Vypukne tam boj o moc, rozkol hlídky a lehká práce pro bílé chodce. Stannisovci vs Divocí vs Zbytky hlídky. Hlídka, co zapomněla co hlídá by měla být očištěna ohněm.
A napadla mě ještě jedná šílená teorie, co když je velký Jiný a Rholl jeden a ten samý?