Ale, tak když si to člověk vezme dokud je Sansa provdaná za Tyriona znova se vdát nemůže, jedině pokud by se prokázalo, že nedošlo k naplnění manželství, což dokazuje septy, ale člověk neví jaký je na to precedenz
ale jen mi nejde na hlavu malíček ji dojednal snatek s Harrym dědicem, ale ještě k tomu je neoficiálně zasnoubená s Robertem Arrynem v tom aby se taky jeden vyznal
Aha,... tak to asi není potvrzeno, že by Robert Arryn byl Malíčkův,... to jsem si asi jen vymyslel já - každopádně, nereálné to není a té scéně by to přidalo další rozměr. :o)
@Gepeto: No jo, jenže to měla Lysa Malíčkovo dítě jako neprovdaná, proto to Hoster řešil tak jak řešil... Tady jde o to, že po svatbě s ní do Hnízda odjel tuším i Malíček... a upřímně pokud na to starý Jon už neměl, tak (ad absurdum) třeba i mohl vědět, že Robert není jeho, ale pokud šlo o oficiální pokračování rodu, mohl to tolerovat (i když bych spíš čekal, že to ani nevěděl... teda pokud je to pravda - už jsem to ostatně radši hodil do teorií...) @Gepeto@Denebola... asi to sweetrobin používala už Lysa.... tyjo a jestli to má opravdu TUHLE souvislost s drozdem (což ČJ nemá šanci podchytit), tak klobouk dolů, to by od ní byla drzost na entou...
@dadkov 2016 se předpokládaným zpožděním okolo 10 let. Sen o jaře někdy v roce 2021 s předpokládaným zpožděním 25 let. Samozřejmě s tím, že ho seriál už předběhl, takže už ho nic nenutí psát rychleji. Navíc konec už má vymyšlený, dle toho, že to vyslepičil DDebilům.Osobně s takovým přístupem už přestávám věřit, že se té knihy dočkáme, protože on to prostě vzdal.
@dadkov Realisticky počítej, že si minimálně rok počkáš, i kdyby příští rok nakrásně vyšla, tak s českým překladem určitě taky nikdo pospíchat nebude(viz jak dlouho trvalo než vyšel Svět ledu a ohně). Doporučuji čekání strávit tím, že budeš velice dobře pilovat angličtinu.
Já bych řekl, že je dost dobře možný, že to prostě nedokončí. Zvlášt, když vezmeme v úvahu, do kolika jiných projektů se pustil (přednostně). Zřejmě ho to netíží. Tím ted nemyslím, že by to nesthl, co se věku týče, ale že se mu nechce. Rád bych se pletl.
Jestli to nedopíše, tak pozvu do Čech Carice Van Houten (dokážu si představit kdo všechno zde na fóru bude nadšen), nechám jí se převléknout do kostýmu rudé kněžky (no, převléknout =D ) a uspořádám rituální pálení knih GRRM.
Komentáře
@Gepeto @Denebola... asi to sweetrobin používala už Lysa.... tyjo a jestli to má opravdu TUHLE souvislost s drozdem (což ČJ nemá šanci podchytit), tak klobouk dolů, to by od ní byla drzost na entou...
A nechte si toho že to nedopíše. Musí. :D