Hra o trůny 5x06 - Neohnuti, neskloněni, nezlomeni - Ice & Fire
Hra o trůny 5x06 - Neohnuti, neskloněni, nezlomeni - Ice & Fire
Arya trénuje. Jorah a Tyrion narážejí na otrokáře. Trystane a Myrcella plánují. Jaime a Bronn dorazí do cíle. Píseční hadi útočí. Šestá epizoda pochází stejně jako ta předchozí z pera Bryana Cogmana, režíroval opět Jeremy Podeswa.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Btw. filozofická otázka - má cenu diskutovat na edně? =D
Ale jaký si to uděláš, takový to máš, předpokládám že když @Montezuma3 chce německou tvrďáckou kapelu, tak taky zvolí koncovku -aj
Ty víš jaký Ramsey je, Malíček možná tuší (jestli vůbec), ale určitě to doopravdy neví. A že existuje nějaká Myranda, tak o té ví už úplný prd. :king:
Ramsansu vymyslel nejspíš někdo, kdo považuje Sansu za dominantnější z páru :))
podle pravidel názvosloví shippingu by to mělo být buď Ramsan nebo Sansay
Nějako neplatí ne? Spíš tedy Sanram, hm? :king:
Ramsay - Sansa
RamSan
RamSa
Sansa - Ramsay
SanRam
SanSay
No jedno horší jak druhé! :P
:D
joo, máš pravdu, špatně jsem to napsala. ne prvních slabik, ale prostě slabik :D důležité je 1 slabika z 1 jména, aby to bylo rovnoprávné 8-) a další pravduumáš v tom, že všechno zní hrozně, protože celej ten shipping je hroznej.
Proč myslíš, že ji
Podle knihy to vypadalo, že Malíček má pro Sansu slabost. Doufám, že se ten starý úchyl neinspiruje seriálem. Harry Dědic vypadá spíš na děvkaře než psychopata. Tak snad. :D
Podle názvu epizody jsem si představoval zmrtvýchvstání Oberyna, naporcovaní Cersei, zneuctění kostí Tywina, oživení Joffa, opět smrt Joffa, skok Daenerys z terasy, Daaria v roli Quentyna (ta mu zatím chybí) a sborový pokřik hochů od Zborova: "Unbowed, unbent, unbroken!", který dříve zazněl v podání Merii Martell ve War of Conquest.
"Ájem Obára Sánd, dótr of Obéryn Mártél." - Obara Sand. Ano, není to přesně to, co jsem chtěl, ale je to důstojná náhrada. Nejspíš tuhle svou řeč konzultovala s dosud v hereckém výkonu nedostižnou Drákárys Madgayryen.
Článek na novinky.cz je jako z bulváru. :D Příště tam budou psát o pohoršující romanci jedenáctileté Missandei s eunuchem Mr. Grey entertainment (čti jako umění zacházet s klacky, které umí bodat) worm s.r.o