Hra o trůny 5x06 - Neohnuti, neskloněni, nezlomeni - Ice & Fire

upraveno 10. června 2015 v 5. řada
1246789

Komentáře

• podle pravidel názvosloví shippingu by to mělo být buď Ramsan nebo Sansay
  • To ale nezní tak dokonale :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    A co takhle Ramsansay
  • Sansay je nejlepší, to je jakože nějakej japonskej mentor :D

Btw. filozofická otázka - má cenu diskutovat na edně? =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Já jsem pro Ramsansay. Zní to jako ideální název pro nějakou tvrďáckou Neue Deutsche Härte kapelu.
  • A jak se to má číst, jako [Ramsansy],nebo [Ramsansaj]?
  • upraveno 20. května 2015
  • @Rybba Kdyby Tyene máchala těma kudličkama o pět minut déle tak se nejspíše sama podřízne. Vážně by mě zajímalo, kdo ty bojové scény vymýšlí, protože jsou čím dál horší.
    Lidi, to není ukázka historického šermu, moc to hrotíte :D
  • @Rybba shipping je akt fandění nějakému určitému spárování dvou postav. fanoušci, kteří někoho shipujou, se nazávají shippers. a shippers rádi vymýšlí názvy pro své shipy, tradičně skládáním prvních slabik jmen obětí shippingu.
    Ramsansu vymyslel nejspíš někdo, kdo považuje Sansu za dominantnější z páru :))
  • @Mellien Škoda že ses teď nebyl podívat v Praze na Battle of nations, nejde o to že to není historický šerm, ale její bojové umění je zhruba stejné jako Emiliino herecké umění.
  • @Rybba já na to koukat nebudu a jak Malíček chytře vyžvanil svoje plány Cersei mě taky nezajímá :)
    @Everett_Young Vcera jsem maturoval, to bys toho po chtel nějak moc. :D Treba jindy.
  • @_Já_ no výborně, teď se budou D&D cítit jako polobohové a Martin se bude tlouct do hlavy za to, že ho to nenapadlo dřív a vymyslí si pro nás v následujících dvou dílech něco pěkného pro Sansu :D
  • Co bylo na té scéně tak hrozného? :D V tomhle seriálu už byly daleko horší scény...
  • Tím chci říct, že pokud se sejde faktor - svatba z donucení a dominantní chlap, s násilnickou povahou atd., je na podobnou scénu ze svatební noci zaděláno. U dobře vychované dcery (Sansa) se to obejde bez odporu, ty nevychované si manžel už převychová sám a zde je pak toho násilí na ženě pácháno mnohem víc. :-|
  • V Dorne je teď jeden člen Královské gardy (čtenářům snad dojde, kterého myslím, a na co narážím). To by mohlo být zajímavé. U seriálových fandů pochybuju o tom, že vědí o existenci nějaké Královské gardy, takže snad se nebudou po nocích budit strachem o toho černouška. :) :D

Podle knihy to vypadalo, že Malíček má pro Sansu slabost. Doufám, že se ten starý úchyl neinspiruje seriálem. Harry Dědic vypadá spíš na děvkaře než psychopata. Tak snad. :D

Podle názvu epizody jsem si představoval zmrtvýchvstání Oberyna, naporcovaní Cersei, zneuctění kostí Tywina, oživení Joffa, opět smrt Joffa, skok Daenerys z terasy, Daaria v roli Quentyna (ta mu zatím chybí) a sborový pokřik hochů od Zborova: "Unbowed, unbent, unbroken!", který dříve zazněl v podání Merii Martell ve War of Conquest.
    "Ájem Obára Sánd, dótr of Obéryn Mártél." - Obara Sand. Ano, není to přesně to, co jsem chtěl, ale je to důstojná náhrada. Nejspíš tuhle svou řeč konzultovala s dosud v hereckém výkonu nedostižnou Drákárys Madgayryen.

Článek na novinky.cz je jako z bulváru. :D Příště tam budou psát o pohoršující romanci jedenáctileté Missandei s eunuchem Mr. Grey entertainment (čti jako umění zacházet s klacky, které umí bodat) worm s.r.o
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.