@sfik To ale nic nemění na tom, že v knížce nic takovýho nebylo a tohle mě prostě rozčílilo. Kdyby Shireen upálil i v knížce, tak to neřeším, ale tohle bylo o scénaristů už fakt přehnaný.
Ale víc než píseční hadi mě irituje trystane, v serialu působí dojmem hroznýho debílka. Nevím jaký je v knížce, tam jsme se s ním nesetkali, ale v seriálu je to... no, prostě idiot.
@JoffreyWater v Inside the episode tvůrci říkají, že jim tohle řekl Martin, takže nejspíš k jejímu upálení dojde i v knize... jen o tom asi nebude Stannis vědět a provede to Mel se Selyse. Jinak ta scéna byla opravdu krutá, nevěřila jsem do poslední chvilky, že to tak Standa nechá. Ale na jeho obranu, nic jinýho mu opravdu nezbývalo :-(
Jinak s tím ohněm jsem myslel původně rychlou partu z Hrůzova, ti jsou v rozdělávání ohňů v zimě nepřekonatelní, kam se na ně hrabe rudá dívka! I koníka ohniváka zvládli! O invazi nemrtvých se už nebojím, sever je v dobrých rukách!! :onfire:
Sakra, uvědomujete si, že už JENOM jeden díl a ZASE rok čekání? To snad není ani možný, jak to rychle uteklo! :evil:
Za mě díl horší jak minulý, ale opět nadprůměrný, zatím celkem nadprůměrně povedená sezona! :king:
EDIT: No když já si tak rád povídám, pravda, sice většinou sám se sebou, ale i to se počítá, no ne? :anxious:
Co se týče Zdi, tak to bylo asi důležitý v tom smyslu, že nám ukázali, že Divocí byli vpuštěni přes Zeď, tedy, že prošli a mohou žít na jihu a možná nám to také ukázalo, že Alyser je na Jonově straně. Tím, že je vpustil, i když nemusel, tím uznal Jona jako Lorda velitele a část zodpovědnosti za divoké na jihu převzal i na svá bedra :).
Komentáře
Zajímalo by mě jestli bude v příští epizodě Khal Pono :)
Sakra, uvědomujete si, že už JENOM jeden díl a ZASE rok čekání? To snad není ani možný, jak to rychle uteklo! :evil:
Za mě díl horší jak minulý, ale opět nadprůměrný, zatím celkem nadprůměrně povedená sezona! :king:
EDIT: No když já si tak rád povídám, pravda, sice většinou sám se sebou, ale i to se počítá, no ne? :anxious: